Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Pri pohľade na predpoved ma hned aj napadlo ist na juh svk daco pojazdit buduci vikend. Bude to niekde mozne v suchu?
Na severe MK bol aj teraz sneh az od 400mnm, takze take Cachticke Karpaty (Velky Plesivec) by mal byt buduci vikend v pohode. Asi aj okolie Pustej Vsi pripadne aj Salasky pri NMnV (tie traily co su nizsie).
Tak hradza je sucha, ale na to sa asi nepytas. Dnesny severacik ma pocitovo trochu zaskocil, no to nebranilo bezcom vybehnut, jednemu v trenkach, druhemu s kratkymi rukavmi.
Ja som stretol bezca v trenkach vcera na Marhate. Bolo to sice na poludnie (cize uz nie -8C°, len okolo 0C°), ale zrejme bezal uz dlhsie. Predpokladam asi z Bezovca. Ja som bol v pohode v plnej zimnej cyklo vybave.
Uz ani nie. PN rano o 6:00: vcera -8.5C° a dnes 4.2C°. 10dnovy Aladin v PN pod 0 len vynimocne a buducu Sobotu takmer 14C°.
Siel som preto na bike vcera a stihol som este zimnu atmosferu, aj ked popoludni som uz mal pocit, ze prichadza jar. Vtaky spievali jak odtrhnute z retaze
No včera keby som nepodhustil gumy, tak neviem. 75% času som šiel po ľade. Ale je pravda, že dnes to už bolo o niečom inom (voda zdola aj zhora).
v tom suchom mrazivom vzduchu bez vetra bolo dobre to ano, konecne som sa v alfe nepotil aj ked ja som mal len do -8
dnes jarno/jesenne handry zase na sebe a letne tretry - 80km asfaltu a nastastie moc nefrkalo. do lesa nemam odvahu vkrocit teraz.
Pointa, je im tak teplo? To v lete potom čo robia?
Alebo chcú akože otuzovat? Ja mám suseda celú zimu stále v kraťasoch chodil venčiť psa...a teraz ma 60 a ledva chodí...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.yr.no/en/forecast/daily-table/2-3060972/Slovakia/Bratislava/Bratislava
Na severe MK bol aj teraz sneh az od 400mnm, takze take Cachticke Karpaty (Velky Plesivec) by mal byt buduci vikend v pohode. Asi aj okolie Pustej Vsi pripadne aj Salasky pri NMnV (tie traily co su nizsie).
Siel som preto na bike vcera a stihol som este zimnu atmosferu, aj ked popoludni som uz mal pocit, ze prichadza jar. Vtaky spievali jak odtrhnute z retaze
No včera keby som nepodhustil gumy, tak neviem. 75% času som šiel po ľade. Ale je pravda, že dnes to už bolo o niečom inom (voda zdola aj zhora).
No to treba, na staré kolená bude v prdeli..
dnes jarno/jesenne handry zase na sebe a letne tretry - 80km asfaltu a nastastie moc nefrkalo. do lesa nemam odvahu vkrocit teraz.
Alebo chcú akože otuzovat? Ja mám suseda celú zimu stále v kraťasoch chodil venčiť psa...a teraz ma 60 a ledva chodí...
preto teraz žerem tlačenku s cibulou
môj sused ma 45 a ledva chodí, zimu nemá rád = nechodí naľahko. čiže ......