55mm linku na klukach dosiahnes 0mm offsetom. ale ... na kazete bude retaz mimo stredu. takze nieco sa bude musiet zmenit - ram? naboj? (niektore biky su uz teraz s 55mm linkou) otazne je ci potom terajsie kluky strcis do noveho ramu koli q-factoru - prave si tym prechadzam pri prechode z neboost na boost a oni uz vymyslaju dalsie kraviny (ehm pokrok) a chce se mi zvracet.
ale vlastne aj tak mi to nedava zmysel - ked je jedno ci mas boost - neboost (52mm - 49mm linku) - kazety, saltre, kluky su rovnake, len offset prevodnika je iny (v niektorych pripadoch este q-factor) , samozrejme ram a naboj. no som zvedavy, ja by som si mal dat hlavne prestavku od tychto cisel
tak to je taky kolotoč, chces sirsiu gumu, potrebujes sirsi ram aby sa tam vosla, potom by ale retaz brnkala o drapak pri ľahších prevodoch treba posunut linku, spravit boost kluky offsety a nakoniec mozno aj vacsi q faktor lebo by si pri pedalovani zapieral do tej sirokej zadnej stavby ? do toho odporucam este Cannondale kde to maju vsetko este trocha podla seba ?
už si menil baterku na e-biku. Vieš ako to je: máš 500Wh ale na trhu su 750wh. Kedže do rámu pre 500wh baterku sa ti 750wh nezmestí kupuješ nový bike:)
JoNesbo mam 142mm zadnu os, do ramu zmestim 29" 3" gumu a s prehladom 34z prevodnik. teraz som pozeral ramy a s boost som ratal ze nebude problem ale ono je problem najst HT ram kde zmestis 2,6" gumu a 34z prevodnik. dokonca aj 2,4" guma a 36z prevodnik sa ti dost zuzi vyber. a to nevravim o q-factore o ktorom sa moc nerozprava ale spravi vela - napr. ze svoje drahe kluky na ktorych sa ti paradne sliape nezmestis na novy ram.
to co zmestis do ramu nieje o sirke zadnej osi ale o tom ako dokaze vyrobca tvarovat zadnu stavbu (resp. co chce pustit na trh aby mal co nove vyprodukovat o 3 roky). najvacsi problem priechodnosti je ale to neustale nezmyselne skracovanie zadnej stavby. radsej budem mat o 2cm dlhsiu zadnu stavbu ale s prehladom zmestim 2,4" gumu a zostane miesto aj na blato a kludne aj 36z prevodnik pri tych obrych kazetach.
o par rokov mozno budeme na XC-ka kupovat fatbikove kluky a naboje. alebo si kupime gravel ktory bude dnesne xc-ko.
36T prevodnik a 2,6'' je fakt problem, ak zhanas taky ram tak ti nezavidim
alebo si rovno kup ten fatbike a daj si vypliest 29'' kolesa, tam das aj 40T prevodnik s 29x3.0, ale budes mat o 27 mm sirsi q-factor, pripadne si pozri ram Otso Voytek alebo RSD Sergeant ktore pouzivaju 83mm(downhill) stred namiesto 100mm takze iba o 10 mm sirsi q factor
a s tou zadnou stavbou musim suhlasit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak ta to potesi, v IT to zacina byt podobne (tym nemyslim bezne zalezitosti pre neznalych)
už si menil baterku na e-biku. Vieš ako to je: máš 500Wh ale na trhu su 750wh. Kedže do rámu pre 500wh baterku sa ti 750wh nezmestí kupuješ nový bike:)
to co zmestis do ramu nieje o sirke zadnej osi ale o tom ako dokaze vyrobca tvarovat zadnu stavbu (resp. co chce pustit na trh aby mal co nove vyprodukovat o 3 roky). najvacsi problem priechodnosti je ale to neustale nezmyselne skracovanie zadnej stavby. radsej budem mat o 2cm dlhsiu zadnu stavbu ale s prehladom zmestim 2,4" gumu a zostane miesto aj na blato a kludne aj 36z prevodnik pri tych obrych kazetach.
o par rokov mozno budeme na XC-ka kupovat fatbikove kluky a naboje. alebo si kupime gravel ktory bude dnesne xc-ko.
napr. 26.5"
alebo si rovno kup ten fatbike a daj si vypliest 29'' kolesa, tam das aj 40T prevodnik s 29x3.0, ale budes mat o 27 mm sirsi q-factor, pripadne si pozri ram Otso Voytek alebo RSD Sergeant ktore pouzivaju 83mm(downhill) stred namiesto 100mm takze iba o 10 mm sirsi q factor
a s tou zadnou stavbou musim suhlasit
https://pelagobicycles.com/pelago-thorsmork/
tiez ta firma mala uz 2x recall toho isteho modelu riaditiek, to nie je dobra reklama