Fikcia sa tu tvorí sama a práve že niektorí tu ju nevedia rozoznať.
Čakám nejaké ozajstné hejty na ebiky ... z praxe pár poznám, ale radsej ich tu neprezradím...
Progresom vo vývoji ebikov vidím dvojbaterkový systém. Namiesto jednej 900wh budú dve 500wh. Jedna bude poháňať motor, druhá bude dobíjaná rekuperaciou zo zadného náboja. Bude stačit aj 1-2A. Takto sa zvýši dojazd ebikerov. Naviac bude druha baterka unifikovaná a zdieľaná, čo zaručí jej okamžitú vymenu vo výmenných staniciach. Ako sa kedysi menili kone.
Biobikeri už stratia to ich jediné chabé prvenstvo v dojazde a cyklistika bude konečne zelená. Bez dopingu, bez stimulacií energo tyčinkami a nápojmi.
Blahodárne úcinky sa prejavia aj v zdravšej prostate, nakoľko pri ebiku sa tak nepreťažuje. Výsledkom bude nová zdravšia generácia plne plodných slovanských chlapov.
Z dennika manželky biocyklistu:
Čo z toho že si dobrý športovec
Keď po biku už nevládzeš ísť na vec.
Ležim v tráve nahá a hľadím na nebesá
Ty zatiaľ vedľa mňa fúkaš si kolesá.
Šepkám - Chcem ťa tu a teraz
No ty meráš vyťahanú reťaz.
O čom premýšla môj muž práve?
Jasné, koľko km prešiel na strave.
Už ma to nebaví prisámvera
Zbalim si ja ebajkera.
Hneď tu ide jeden živý, čulý
Mrknem naňho, hneď sa ku mne túli.
Péro tvrdé ako z ocele
To u bioša nezažijem, do psej matere.
Už raz som a ešte raz?
A te ešte nejde nadoraz.
Ako to že tak dobre fiká?
Na bajku pomáha mu elektrika...
Neunaví sa ten chlapec Už treti krát ide na vec.
Mužik zatiaľ bajk si váži
Poctivo si jeho váhu stráži.
Nevšimol si že pri jeho žene niekto je
Lebo na fóre práve ebikerov hejtuje..
Tak sa konči príbeh tento,
Pytate sa odkiaľ viem to?
Zo života milí moji
Nemaš motor? Tak si v hnoji...
Zváž si vydaj energie
Neskoro bude keď zistíš ktorá bije.
A tak všetky nevernice
Obliehajú nabíjacie stanice.
Tam predsa sú tí frajeri
Praví chlapi -ebajkeri.
Jede jede cyklista opit světem pokroku
řetěz praskl, místo sedla štangle řádí v rozkroku.
Kúpil otec e-bike, to je novina,
a už sa naň štverá celá rodina. A že taký ebike nie je bicykel,
každý by sa od rána, na ňom voziť chcel.
Sadla mamka s oteckom, sadla sestra ,brat,
a už je ten ebike, plný akurát.
Sadla babka s deduškom,už ich je tam šesť,
lež i ja na ebiku, rád by som sa zviezť.
Keď sme všetci nasadli,poďme do lesa, tam však praskli pod nami obe kolesá. Skákali sme z ebiku ako opice,
smejú sa nám doteraz všetci z ulice.
Biobikeri už stratia to ich jediné chabé prvenstvo v dojazde a cyklistika bude konečne zelená. Bez dopingu, bez stimulacií energo tyčinkami a nápojmi.
Keby si nastudoval aky celkovy efekt ma tvorba svalstva a kondicie v kazdom veku, by si nepisal hluposti.
Mam dojem ze niektori tu sutazia o cenu roka mentalny blok..
chlapci tak už dosť marseluspp si z Vás celý čas robi 3,14ču a Vy svojími "biošportovými" mozočkami ste to asi nepochopili OZAJ ?
ak náhodou mám pravdu, zbohom rozum
slava marseluspp
Toto je len o zábave. Mentálny blok začina s osobnymi urážkami niektorých členov....u nich konči sranda...
Už na začiatku som pisal že je to iba ulet a ja sam som len cyklista ktorého ebike zase vratil do sedla. A vratil ma aj na obyčajný bike. Našiel som v tom záľubu. Ale iba hobby. Žiadne extrémy, len radost z pohybu.
A tak trochu utek od sobotných upratovacích prác, ale nevravte to mojej žene...
Asi tak raz mesačne,na hradzi, stretávam, niečo podobné...A možno spomienkový optimizmus, ale príde mi to milé😉.
Ale ak by sa ich množstvo dostalo cez 50% mali by sme tu Draždany86',čo bolo fakt hrozne!🤨
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ty by si asi mal konečne začať, aby si rozoznal veselú fikciu od bežnej reality
Čakám nejaké ozajstné hejty na ebiky ... z praxe pár poznám, ale radsej ich tu neprezradím...
Blahodárne úcinky sa prejavia aj v zdravšej prostate, nakoľko pri ebiku sa tak nepreťažuje. Výsledkom bude nová zdravšia generácia plne plodných slovanských chlapov.
Z dennika manželky biocyklistu:
Čo z toho že si dobrý športovec
Keď po biku už nevládzeš ísť na vec.
Ležim v tráve nahá a hľadím na nebesá
Ty zatiaľ vedľa mňa fúkaš si kolesá.
Šepkám - Chcem ťa tu a teraz
No ty meráš vyťahanú reťaz.
O čom premýšla môj muž práve?
Jasné, koľko km prešiel na strave.
Už ma to nebaví prisámvera
Zbalim si ja ebajkera.
Hneď tu ide jeden živý, čulý
Mrknem naňho, hneď sa ku mne túli.
Péro tvrdé ako z ocele
To u bioša nezažijem, do psej matere.
Už raz som a ešte raz?
A te ešte nejde nadoraz.
Ako to že tak dobre fiká?
Na bajku pomáha mu elektrika...
Neunaví sa ten chlapec Už treti krát ide na vec.
Mužik zatiaľ bajk si váži
Poctivo si jeho váhu stráži.
Nevšimol si že pri jeho žene niekto je
Lebo na fóre práve ebikerov hejtuje..
Tak sa konči príbeh tento,
Pytate sa odkiaľ viem to?
Zo života milí moji
Nemaš motor? Tak si v hnoji...
Zváž si vydaj energie
Neskoro bude keď zistíš ktorá bije.
A tak všetky nevernice
Obliehajú nabíjacie stanice.
Tam predsa sú tí frajeri
Praví chlapi -ebajkeri.
Stále neveríš že je to troll?
opit světem pokroku
řetěz praskl, místo sedla
štangle řádí v rozkroku.
Kúpil otec e-bike, to je novina,
a už sa naň štverá celá rodina.
A že taký ebike nie je bicykel,
každý by sa od rána, na ňom voziť chcel.
Sadla mamka s oteckom, sadla sestra ,brat,
a už je ten ebike, plný akurát.
Sadla babka s deduškom,už ich je tam šesť,
lež i ja na ebiku, rád by som sa zviezť.
Keď sme všetci nasadli,poďme do lesa,
tam však praskli pod nami obe kolesá.
Skákali sme z ebiku ako opice,
smejú sa nám doteraz všetci z ulice.
upravený originál https://najmama.aktuality.sk/clanok/229979/dopravne-1/
Keby si nastudoval aky celkovy efekt ma tvorba svalstva a kondicie v kazdom veku, by si nepisal hluposti.
Mam dojem ze niektori tu sutazia o cenu roka mentalny blok..
marseluspp si z Vás celý čas robi 3,14ču a Vy svojími "biošportovými" mozočkami ste to asi nepochopili OZAJ ?
ak náhodou mám pravdu, zbohom rozum
slava marseluspp
Už na začiatku som pisal že je to iba ulet a ja sam som len cyklista ktorého ebike zase vratil do sedla. A vratil ma aj na obyčajný bike. Našiel som v tom záľubu. Ale iba hobby. Žiadne extrémy, len radost z pohybu.
A tak trochu utek od sobotných upratovacích prác, ale nevravte to mojej žene...
Aj tak sa len vyvážate.. mohli ste mať lacnejšie a s veľkým dojazdom ...
Ale ak by sa ich množstvo dostalo cez 50% mali by sme tu Draždany86',čo bolo fakt hrozne!🤨
a porádne ani netahá!