Ale no... kde je raz pripomoc, tam je prípomoc. Ani turista si ju nemôže odignorovať. Už to predsa nieje turistika keď sa horekopcom vezie....podľa niektorých.
Rozdiel je iba v tom že lanovka má motor pripojený k stožiaru, ebike zase k rámu.
Chudáci lyžiari. Prečo si ten kopec nešlapú za svoje? Veď to niesú lyžiari...sú to motorkári....
Motor je súčasťou života. Kto to nevidi nejde s dobou. Na poli tiež orú traktory, okrem pár záprahov s volmi z klubu zástancov tradičného orania...
Zaujímavé ... predstavte si ebike v aute na autovlaku.... e3..... a to ešte neuvažujete pohyb planéty v elektromagnetickom poli slnka...
A o skialpe mi ani nehovorte. Prečo používajú na lyže brzdnú prípomoc v podobe tuleních pásov? To už musí úplne kaziť radosť z tradičného šlapania s bio navoskovanými lyžami podľa teploty snehu... Lenivci jední
Každopádne ebikeri patria medzi hybridných jazdcov. Je to vlastne to najlepšie z dvoch rôznych svetov.
Pomer medzi motorkárom a cyklistom je stále meniaca sa hodnota. Naviac nemôžeme nikdy zaujať pozíciu iba motorkára, lebo stale šlapeme. A šlapeme sakramentsky efektívne.
Sme na hranici kvantového sveta, pretože náš stav zavisí výlučne od stavu pozorovateľa. V momente keď sa odhadne kam patríme, je to už neaktuálna informácia a názor pozorovateľa sa stáva automaticky nesprávnym. Je to definícia kvantovej superpozície, čo z ebikerov robí nadčasové elementy klasickej cyklistiky.
Nechcel som to tu vyťahovať, ale donútili ste ma ...
Somarina, bez baterky jazdím normálne aj terazky ... sem tam sice zavadzia tá biela prášková blbosť, ale svetlo už je dosť dlho na plnohodnotné bajkovanie ...
.....A od vtedy si shimano motor už nikto nekupil ... Shimano do 3 mesiacov planovalo uvolniť na net cheaty, ktoré by umožnili opetovné upravy motorov. Avšak bolo už neskoro a trh sa uz nikdy neobnovil. Shimano skoncilo s vyrobou motorov do ebikov. Prebytočne motory firma chcela odpredať na výrobu invalidnych vozikov, avsak zo strany dôchodcov a invalidov nebol o ne záujem z dôvodu nemožnosti tuningu..... motory boli nakoniec vyuzité v mlynčekoch na mak na farmách bez elektriny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozdiel je iba v tom že lanovka má motor pripojený k stožiaru, ebike zase k rámu.
Chudáci lyžiari. Prečo si ten kopec nešlapú za svoje? Veď to niesú lyžiari...sú to motorkári....
Motor je súčasťou života. Kto to nevidi nejde s dobou. Na poli tiež orú traktory, okrem pár záprahov s volmi z klubu zástancov tradičného orania...
Presne tak a preto je tu na fore takmer 300 stranova tema sportovcov o skialpe a nie o komercnej panskej zabavke - zjazdovom lyzovani
Presun batérie autom, to je vytváranie elektrického prúdu, nie?
považuješ za protiklad výrazu " cyklista"
S tým opatrne😉
A o skialpe mi ani nehovorte. Prečo používajú na lyže brzdnú prípomoc v podobe tuleních pásov? To už musí úplne kaziť radosť z tradičného šlapania s bio navoskovanými lyžami podľa teploty snehu... Lenivci jední
Každopádne ebikeri patria medzi hybridných jazdcov. Je to vlastne to najlepšie z dvoch rôznych svetov.
Pomer medzi motorkárom a cyklistom je stále meniaca sa hodnota. Naviac nemôžeme nikdy zaujať pozíciu iba motorkára, lebo stale šlapeme. A šlapeme sakramentsky efektívne.
Sme na hranici kvantového sveta, pretože náš stav zavisí výlučne od stavu pozorovateľa. V momente keď sa odhadne kam patríme, je to už neaktuálna informácia a názor pozorovateľa sa stáva automaticky nesprávnym. Je to definícia kvantovej superpozície, čo z ebikerov robí nadčasové elementy klasickej cyklistiky.
Nechcel som to tu vyťahovať, ale donútili ste ma ...
A je tu výzva:
Ak si date dole sedadlá biobikeri na zníženie pohodlia, my si dáme baterky s polovičnou kapacitou.
Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži... Ale keď si pod papučou treba tomu pomôcť
Žena je tvor vyberavý... Ak nefunguje, nájde iný
.....A od vtedy si shimano motor už nikto nekupil ... Shimano do 3 mesiacov planovalo uvolniť na net cheaty, ktoré by umožnili opetovné upravy motorov. Avšak bolo už neskoro a trh sa uz nikdy neobnovil. Shimano skoncilo s vyrobou motorov do ebikov. Prebytočne motory firma chcela odpredať na výrobu invalidnych vozikov, avsak zo strany dôchodcov a invalidov nebol o ne záujem z dôvodu nemožnosti tuningu..... motory boli nakoniec vyuzité v mlynčekoch na mak na farmách bez elektriny.
Tak nejak to s nimi bude ....