chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Vnutorna sirka 30mm. Ja o tej paske viem, no uz davno pouzivam Tesu (25mm na 21 rafiky) a vzhladom na to, ze je to ta ista paska nedam 14€ za 9 metrov "znackovej" pasky, ked za dvojnasobnu cenu mozem mat 66 metrov, ktore mozem pouzit aj do buducna.
Iba chcem vediet, ci niekto vie o SK obchode, kde ju maju v pozadovanom rozmere za beznu cenu.
Martin, nad tym uz som tiez premyslal, najblizsie to mam do Brumova.
Ahojte. Dneska na štvrtom výjazde s novými plášťami som chytil defekt. Podarilo sa mi ho úspešne zaknotovat, nafúkal som ho ale plast v mieste defektu prepúšťa vzduch cez päťku. Myslite že to mlieko zalepí ? Alebo je päťka plášťa poškodená ? Plast je maxxis assegai
Aby som sa vyjadril presne defekt som chytil medzi krajnými štupľami. Neviem čo to bolo ale asi nejaký kamen. Všimol som si keď skončil trail že mám prázdne predné koleso. Doma som to rozobral, rafik aj pätka plášťa vyzerali Ok. Tak som to nahodil a v mieste toho defektu to začalo púšťať vzduch pri rafiku. Akože keď to sfúklo na nižší tlak tak to už nefuci, ale keď zatlačim palcom do gumy tak znova začne. Ako keby v tom mieste nedržala patka v rafiku
Ak si mal vyzuty plast, tak je este mozne ze medzi patkou a rafkom je nejaka necistta popri ktorej uika vzduch. Dolej mlieko a daj koleso dovodorovnej polohy (na nejake vedro) aby tmel stiekol k patke a zalepil medzeru.
ja som mal podobne - dal som knot - drzal dobre, normalne som dojazdil plast bez problemov. ale - zle sa obuval plast, tym ze knot na seba nachytal prach a tym ze plast je guma a pocas jazdy sa to stale mierne hybe mi to odbrusilo z rafika. nastatie bez problemov - rafik je ok, tesni - ale uz by som to nerobil - ked tak ako nudzovku.
Skúsil by som podlepiť z vnútra. Knôt by som nedával, kvôli pätke. Z vrchu by som dal lepidlo a nechal zatuhnúť, do tej dierky ak by to malo význam a skúsil to po jazdiť či drží ak nie tak nový kúpiť.
ako pise Johnny podlepit zvnutra , bud klasickou zaplatou (nesamolepiacu) na duse, pripadne kus zo starej duse, a mohlo by to drzat..vyzera to byt male poskodenie.
Idealne by som poistil aj ten knot.. dobre by som ho vnutri pomackal a podlepil dostatocne sirokou zaplatou mozno aj dve vrstvy..keby nahodou odpadol aby ti to nevydulo bublinu zo zaplaty.
ak das maly knot tak v pohode to bude. na rovnakom mieste som mal o dost vacsiu dieru, skusal som to sit ale aj tak to prdlo. ***** som tam 3knoty a bol klud a drzal ako bezdusak.
nj to mas seknute od rafku, mal som to 2x, treba zvnutra dobre ocistit, pripadne trochu osmirglovat a podlepit, pripadne knot ale s tym nemam skusenost.
Čaute, kto používate newmen tubeless pásku v ráfiku, aké máte dlhodobé skúsenosti? Zaujíma ma to preto, lebo som čítal recenzie, kde už po pár mesiacoch sa akoby páska natiahla a potom unikal vzduch.
Newmen pásky používam viac ako 2 roky. Pri prvom nahodení je ju tam problém nasadiť. Následne skutočne mierne povolí. Zaznamenal som aj úniky vzduchu, ale skôr z dôvodu, že ja za sezónu skúšam rôzne kombinácie plášťov a plášte mením aj 20 krát v sezóne. Nie vždy sa plášť podarí osadiť úplne super a páska sa mi na určitých miestach pokrčila. Následne to ešte pár krát zvládla, ale potom som pri plášti výrobcu X asi po 10km zaznamenal rýchly pokles tlaku a domov došiel bez vzduchu. To už bolo na výmenu pásky. Odvtedy zas dobre. Takže ak sa jazdí klasicky, že sa nahodia plášte a sezónu sa len dolieva mlieko cez ventil, tak Newmen pásky sú absolútne TOP.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Iba chcem vediet, ci niekto vie o SK obchode, kde ju maju v pozadovanom rozmere za beznu cenu.
Martin, nad tym uz som tiez premyslal, najblizsie to mam do Brumova.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Idealne by som poistil aj ten knot.. dobre by som ho vnutri pomackal a podlepil dostatocne sirokou zaplatou mozno aj dve vrstvy..keby nahodou odpadol aby ti to nevydulo bublinu zo zaplaty.