Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Drobná rada – pri týchto drzých opakovačoch obvykle zafunguje, keď sa ukážka opakovanej inzercie a iným nickom, ale napr. rovnakým mobilom odovzdá polícii, oni totiž milujú prípady, ktoré sa dajú relatívne ľahko rozlúsknuť a zvyšuje im to objasnenosť trestných činov => vyššie prémie. Veď čo si budeme navrávať, tu ide spravidla o podnikanie bez živnosti, nezdanené príjmy a pod. Bežne by som to nerobil, ale u najdrzejších porušovateľov sa to oplatí urobiť ako exemplárny prípad.
Myslim, ze to nebude najlepsia strategia . Ak to bolo od ineho konta ako to co pisal GaliPe54, napis mi sem alebo do tej temy co som pisal - sukromne spravy nemonitorujeme. Samozrejme je to na ban.
Po celom dni aj tak nerozumiem tomu, prečo by tu nemohol byť uverejnený link na výhodný nákup, hoc aj u konkurenčného e-shopu a hoc aj od majiteľa. Tak buď ten Black Friday v Suncycle bol výhodný a oplatil sa, alebo nie, to nech posúdia diskutujúci. A to, že je to konkurencia Mtbiker e-shopu, tak ad1) sme na fóre kde sa snáď môže diskutovať slobodne o tom, čo sa oplatí a čo nie, zvlášť v téme na to určenej, a ad2), mohli ste urobiť Mtbiker Black Friday, kľudne postnúť link sem na Váš e-shop, rovno aj pod Matúšov príspevok a nech rozhodne cena, zľava, resp kvalita zľavneného tovaru. Toto je prípad ako keď sa tvárim, že vlastním nezávislé médium, ale dávam v ňom priestor len jednej strane.. Skutočne "objektívne"..
Farmaceut pretoze je to neplatena reklama a je to roky rokuce v nasich pravidlach zakazane. A je to zly precedens ked si majitel e-shopu moze postovat linky na svoje vlastne stranky. Ak to dovolime Matusovi, museli by sme to dovolit vsetkym a to nie je v nasom zaujme ani v zaujme citatelov fora. Matus ma moznost u nas inzerovat, ak chce.
Aby som to dal na spravnu mieru...ano, priznavam ze som dal link na urcitu akciu ale akosi mi to vyplynulo z kontextu ked sa imro pytal ze ci nahodou nemame nejaky "cierny piatok" ked uz nasiel nizsiu cenu na urcity produkt. Ved preto som aj do prispevku dole napisal vetu ze "snad som mohol a nebudem zmazany"
Tak teraz uz viem ze nemozem a ak je to proti pravidlam fora tak ani robit nebudem. Rovnako nechcem a ani necakam ze kvoli mne/pre mna sa bude robit nejaky precedens ( ved zijeme v konkurencnom prostredi ). Dalo by sa tu toho napisat viac ( nejake postrehy, rady, nazory atd ), ale je to vasa stranka, vase forum, atd...
Farmaceut : uz nemoze . Cele je to tvrdy biznis . Prevazne na zdarma zaklade uzivatelov ( slovensky styl). Cervo pritvrdil, co dosli nepaciky /Voltaren/ .. peniazky ne*****. Aj chudak Matus sklopil usi pod hrozbou.Myslel som, ze eshop bude skvely .. a je, bordelom ala forum, a tym, ze polozky mu opravuju uzivatelia fora zdarma . Matus bol trpeny .. slusnou mierou prispel k zivotu fora. Tam ale kde je biznis, nie je kamarat .. Zatial je to fajn, i ked sa hraje na "pravidla". Ale transformacia na zarobkovu cinnost, asi inzerciu vyzaduje .. dal by som (neverejnu) zlavu , ale to uz je obchod.
Vychádzajúc z historických poznatkov ako "Na jednom smetisku sa neznesú dvaja kohúti", cez "Každá sliepka svoje perie chváli" a "Koho chlieb ješ, toho pieseň spievaj" až po "Zabudol vôl, že teľaťom bol" sa potvrdilo že "Pravdy sú len jedny"
Ale téma podľa mňa dobrá, napriek sem-tam opakujúcim sa linkom a rozbaleným poškriabaným GPS počítačom . Však pol fóra vrátane mňa bude jazdiť v rovnakej Endura Windchill II Jacket
Aby som to dal na spravnu mieru...ano, priznavam ze som dal link na urcitu akciu ale akosi mi to vyplynulo z kontextu ked sa imro pytal ze ci nahodou nemame nejaky "cierny piatok" ked uz nasiel nizsiu cenu na urcity produkt. Ved preto som aj do prispevku dole napisal vetu ze "snad som mohol a nebudem zmazany"
Tak teraz uz viem ze nemozem a ak je to proti pravidlam fora tak ani robit nebudem. Rovnako nechcem a ani necakam ze kvoli mne/pre mna sa bude robit nejaky precedens ( ved zijeme v konkurencnom prostredi ). Dalo by sa tu toho napisat viac ( nejake postrehy, rady, nazory atd ), ale je to vasa stranka, vase forum, atd...
Ja som ani nepostrehol, že tu bolo niečo potom zmazané, ale Matúš nemusíš sa báť, veľa bikerov tvoju stránku sleduje...je to konkurencia, ale myslím, že dobrý obchod, si reklamu ani robiť nemusí, ľudia o ňom vedia a myslím, že zákazníkov máš viac ako dos a určite väčšinu spokojných . Aj keď je mi jasné, že to bola len reakcia na to čo som napísal ja
Vychádzajúc z historických poznatkov ako "Na jednom smetisku sa neznesú dvaja kohúti", cez "Každá sliepka svoje perie chváli" a "Koho chlieb ješ, toho pieseň spievaj" až po "Zabudol vôl, že teľaťom bol" sa potvrdilo že "Pravdy sú len jedny"
Ale téma podľa mňa dobrá, napriek sem-tam opakujúcim sa linkom a rozbaleným poškriabaným GPS počítačom . Však pol fóra vrátane mňa bude jazdiť v rovnakej Endura Windchill II Jacket
Tlieskam nohami za tu poslednu vetu s Endura Windchill
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale téma podľa mňa dobrá, napriek sem-tam opakujúcim sa linkom a rozbaleným poškriabaným GPS počítačom
Ja som ani nepostrehol, že tu bolo niečo potom zmazané, ale Matúš nemusíš sa báť, veľa bikerov tvoju stránku sleduje...je to konkurencia, ale myslím, že dobrý obchod, si reklamu ani robiť nemusí, ľudia o ňom vedia a myslím, že zákazníkov máš viac ako dos a určite väčšinu spokojných
Ale téma podľa mňa dobrá, napriek sem-tam opakujúcim sa linkom a rozbaleným poškriabaným GPS počítačom
Tlieskam nohami za tu poslednu vetu s Endura Windchill
https://www.canyon.com/sk/accessories/?category=T003#id=63582
https://www.canyon.com/sk/accessories/?category=11546&1948571538&search=1&q=RockShox+SID+World+Cup+Fork+27.5#id=63482
https://www.canyon.com/sk/accessories/?category=T003#id=63582
To realne stala cestna kazeta viac ako 400€?
Snáď neporuším pravidlá
-27% PEARL iZUMi ESCAPE QUEST dámske nohavice, čierna
24,90 € -27%
MOC 33,99 €Do obeda este bola, smola vypredané