Zdravim kúpil som si nový bicykel Kellys spider 90 ale vidlica mi príde slába vedel by mi niekto poradiť nejakú lepšiu vidlicu na tento bajk?,? A čo hovoríte kupilmsom ho za 1000e zla kúpa či? Rozhodoval som sa medzi rascal +1 a Spiderom
A investovať kľudne aj 500e a kľudne aj z druhej ruky len neviem podľa čoho vyberať 😀 a tu štátu kľudne predám keď iekto by chceli starú no má týždeň 🤣😀
a nebolo lepšie kúpiť lepši bajk ? ?
lebo keby kupuješ bajk za 1500 dajme tomu tak tak ten bajk bude celkovo lepší
každopádne zhodou náhod som mal tu samu vidlicu (SR Suntour XCR32 akurat zdvih 120mm a vymenil som za RockShox Revelation RC - je to 100 a jedno !
... ale ja jazdím zvažnice, lesne cesty a aj traily
... akú máš váhu zhruba a čo jazdíš ty ?
Vzhladom na to ze tam mas vidlicu s rovnym krkom a rychloupinakom, tvoj vyber bude obmedzeny. Za 500e taku vidlicu asi ani nenajdes a popravde by to ani nedavalo zmysel z pohladu hodnoty a zamerania bicykla.
Hej asi som aj urobil chybu pri tomto vybere začínam to banovať neviem či som nemal kúpiť radšej nejaky Gibon 30 s väčším krokom lebo chcel by som skúsiť aj také lepšie trošku z kopca terény ? nvm či mi toto bude stačiť škoda toto ma pri kúpe vôbec nenapadlo ale bike mám 8dni vráti ho asi nemôžem??
Hej asi som aj urobil chybu pri tomto vybere začínam to banovať neviem či som nemal kúpiť radšej nejaky Gibon 30 s väčším krokom lebo chcel by som skúsiť aj také lepšie trošku z kopca terény ? nvm či mi toto bude stačiť škoda toto ma pri kúpe vôbec nenapadlo ale bike mám 8dni vráti ho asi nemôžem?? a PS asi nenájdem na ten bike tak zvdih 120mmm to by asi bola blbosť že??
A presne taka vidla by ma.lakala=120mm nič viac na Tom bajku nechcem.menit len terajšiu keď tak predať a kúpiť niečo lepšie a mám 89kg cca a jazdím po.lese nič extra len chcem aby vidla podomnu pracovala a teraz čo mám mi príde tvrdá a jazdím tak že aj zjazd si dám ?? som amamter zatial
Na tvojom mieste by som bicykel skusil hodit na bazar aj ked na nom stratis nejaku stovku-dve. Ber do uvahy aj to ze bike za 1500e bude mat lepsie vsetky komponenty - brzdy, kolesa, teleskopka, geometria ramu, pevne osi. Problem toho Spidera je ze ram je este na starych standardoch takze nejaky upgrade je komplikovany. Poznam to, tiez som nieco takze v minulosti riesil - vymenou bicykla
teoreticky to možné je ... zo zákona máš pravo vrátiť tovar do 14 dní bez udania dôvodu, ak bajk nie je poškodený, máš doklad o kúpe ... kde si kupoval ?
Mám ho kúpený v rivale v novom meste nad Váhom kúpený minulý utorok a všetky doklady mám takže skúsim možno tam zajtra prísť a opýtať sa na tým že u nich kúpim bike za aj kľudne 1500e len mi poraďte??
A neviem či tých 14neplati len pri e-shope ? idem čítať firemné podmienky aké sú imu nich
pozeral som sa a mali tam len Gate 30 (100mm) v XL, inak tam nič v XL nie je, a so 120mm už vôbec, len Gibon so 140 a to je už moc, to je trailove HT ... takže nebudeš nať za čo vymeniť 😅
Mal som lko ten Kellys takže ostanem pri lku a ten Gibon som bol aj dnes pozrieť ľúbil sa mi lko mi príde úplne v pohode na mňa 😃 a ja chcem jazdiť agresívnejšie po lese a keď som včera išiel na Tom spidery tak mi prišiel strašne tuhý alebo ako nazvať 😃 proste nepracoval podomnu jak by som chcel ten Gibon viem že je úplne iný 😃
Mal som lko ten Kellys takže ostanem pri lku a ten Gibon som bol aj dnes pozrieť ľúbil sa mi lko mi príde úplne v pohode na mňa 😃 a ja chcem jazdiť agresívnejšie po lese a keď som včera išiel na Tom spidery tak mi prišiel strašne tuhý alebo ako nazvať 😃 proste nepracoval podomnu jak by som chcel ten Gibon viem že je úplne iný 😃
Tiez som kupil scott 950 HT vymenil vidlu za zdvih 120 a nakoniec kupil celoodpruzeny bike. Ak nie si zaryty zastanca HT tak skoncis presne tak.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
do novej vidlice chceš investovať koľko ?
lebo keby kupuješ bajk za 1500 dajme tomu tak tak ten bajk bude celkovo lepší
každopádne zhodou náhod som mal tu samu vidlicu (SR Suntour XCR32 akurat zdvih 120mm a vymenil som za RockShox Revelation RC - je to 100 a jedno !
... ale ja jazdím zvažnice, lesne cesty a aj traily
... akú máš váhu zhruba a čo jazdíš ty ?
Napr. tieto su kompatibilne (ak sedi popis):
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/sr-suntour-epixon-xc-rl-r-lite-29-100mm-cierna/12135
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/rock-shox-recon-silver-rl-29-solo-air-remote-qr9-100mm/12773
SR SUNTOUR Suntour kryt zámku odpruženej sedlovky, neoprén
12,90 €
MOC 13,99 €A neviem či tých 14neplati len pri e-shope ? idem čítať firemné podmienky aké sú imu nich
a ten GIBON je geometriou uplne iny bajk
Tiez som kupil scott 950 HT vymenil vidlu za zdvih 120 a nakoniec kupil celoodpruzeny bike. Ak nie si zaryty zastanca HT tak skoncis presne tak.