Ak by sa niekto chystal smer Tatry. Včera popradske asfaltka dole stopena na asfalt v lese sneholad súvislá vrstva ale dá sa to jazdiť. Turistická zelená cez trigan celkom v pohode. No a dnes Zelené takmer celé zjazdné ale skoro ráno. Na konci wintertrailu je asi 100m úsek kde treba potlačiť slabo vychodena vrstva snehu z minulého sneženia cez víkend. Zamka no ráno v pohode potom kus mäkko ale dalo sa aj okolo 11 bez zasadnutia aj strmsie úseky. Hrebienok už okolo obeda je čistá kasa
Krásne fotky.
Nvedel som že sú v zime chodníky takto prejazdné pre bike. Hlavne Zelené pleso ma udivuje. Bol som tam na ebiku v lete a vravel som si nikdy viac. Ale toto vyzerá pekne prejazdné.
Krásne fotky.
Nvedel som že sú v zime chodníky takto prejazdné pre bike. Hlavne Zelené pleso ma udivuje. Bol som tam na ebiku v lete a vravel som si nikdy viac. Ale toto vyzerá pekne prejazdné.
ano v lete je to riadna trapenka no v zime je to luxus dialnica aj ked casto sa to tu meni teraz sa dalo len rano, okolo obeda to uz bolo v dolnej casti dost makke, hore je stale tvrdo kedze este stale nesvieti slnko. V zime je vsetko pekne pod snehom
Motám sa po fodorke trtalke. Asi na polceste počujem rytmické sykanie blatom... Slime z duše sa pýta von. idem kúsok , zvuk neprestáva. Miesto vpichu skrabem drazku kľúčom, zvuk silnie a kolo prázdne Bez veci na lepenie defektu.
Roztocim, a skúšam nafukat. Drží. Pokračujem v trase, ešte pár krát počúvam či ok. Obával som sa že blato rozmoci chrastu, vydržalo. Bez problémov už doma, nesyci. Trakcia gúm na blate, kameňoch slušná, škoda toho incidentu.
Ja včera len tak okolo domu. MEDZIHORIE
Trip Dist: 46,23 km
Ride Time: 2:58:14
Avg Speed: 15,22 km/h
Max Speed: 47,33 km/h
Altitude Up: 988 m
Temperature: +5° no miestami kde je menej stromov, má išlo odfúknuť.
corsair vidím, že Trek ti stále !verím že dobre) slúži a snáď ešte dlho bude. No pôvodný ti tam už ostal asi len rám, však? Teda ešte asi predstavec a rajdy sú asi originál
Jo... Sedlovka, prešmyk a predné radenie je tiež ešte pôvodné ?... Postupne si to upravujem ako sa mi vyvíjajú potreby... Tým sa (až neúmerne) zvyšuje hmotnosť, už je možno aj dvojnásobná oproti pôvodnej... Ešte je tam priestor na vylepšenia...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ano v lete je to riadna trapenka no v zime je to luxus dialnica aj ked casto sa to tu meni teraz sa dalo len rano, okolo obeda to uz bolo v dolnej casti dost makke, hore je stale tvrdo kedze este stale nesvieti slnko. V zime je vsetko pekne pod snehom
Roztocim, a skúšam nafukat. Drží. Pokračujem v trase, ešte pár krát počúvam či ok. Obával som sa že blato rozmoci chrastu, vydržalo. Bez problémov už doma, nesyci. Trakcia gúm na blate, kameňoch slušná, škoda toho incidentu.
MEDZIHORIE
Trip Dist: 46,23 km
Ride Time: 2:58:14
Avg Speed: 15,22 km/h
Max Speed: 47,33 km/h
Altitude Up: 988 m
Temperature: +5°
Tie vzdialenosti s presnostou na 10m na prvej foto ma dostali:)