2008 je technologia minuleho storocia a 2013 nie ?
A v com je tak dnesna uzasna technologia, ktora vyrobi hlinikovy full za 12tisic ktory vazi 10kg ? /a to ma tie spagatikove kolesa, ak dobre vidim, inak by bol tazky jak ingot/.
Za tie $$$ bol vtedy full hlboko pod 10kg
Ale hej, uz som cital clanok na pinkbike, ze na vahe velmi nezalezi , resp. je precenovana.
v tomto by to paradoxne mohlo byt aj lepsie - kovovy spic ohnes a je v prdeli, pri lanku by mozno stacilo ho dotiahnut
presne...lnak povedane lanko je podstatne pevnejsie v tahu a cely vyplet je odolnejsi pri narazoch a skokoch Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
mna osobne odradzala vysoka cena (cca 10 euro aj s clom za ks) plus tie nestastne slucky pri hube... a tak som si objednal 3 mm vysokopevnostne lanko a robim si vlastny vyplet.. uz sa to crta,ked to bude hotove urcite postnem foto...
2008 je technologia minuleho storocia a 2013 nie ?
A v com je tak dnesna uzasna technologia, ktora vyrobi hlinikovy full za 12tisic ktory vazi 10kg ? /a to ma tie spagatikove kolesa, ak dobre vidim, inak by bol tazky jak ingot/.
Ale hej, uz som cital clanok na pinkbike, ze na vahe velmi nezalezi , resp. je precenovana.
Trošku sa tu IMHO svojimi argumentami a hejtom voči inováciám zosmiešňuješ. Pre mňa za mňa si stále jazdi na hliníkovom HT s véčkovými brzdami a pevnou vidlicou. Pretože ked prichádzali na trh napr. diskové hydrauliky, tak sa argumentovalo možným vytrhnutím hadice a stratou brzdového účinku, karbonové rámy zase boli strašne drahé a krehké, karbonové riaditka boli nebezpčné, lebo sa mohli kedykoľvek zlomiť, Ultralite alu ráfky boli iba pre chrtom a nie pre "poriadnych" chlapov. No a teraz sa hejtuje výplet s dynema vlákien, rovnako ako sa hejtoval úchyt sedla na Darimo sedlovke tiež "špagátikmi". Všetky hejty však väčšinou prichádzajú od "insiderov", kotrí sa síce vyznajú ale uvedené novinky naživo nikdy nevideli a dovolia si agumentovať proti nim aj s užívateľmi, ktorí tieto novinky už nejakú dobu bez problémov využívajú
Mam 75kg a vyuzivam vsetky ultralite vecicky bez jedineho problemu Ak si ale myslis ze "normalny" chlap ma vazit 120kg tak to si asi na velkom omyle...
Je to mozne ale co tu sledujem tak vacsinou to ma limit tak akurat tych 80 na hornej hranici. Cize ked to jazdi niekto kto ma 50-60 tak tazko moze hodnotit vydrz pre niekoho kto ma 85.
Ja to nehejtujem len mi to nepride ok ked sa to takto hodnoti.
Maciak,myslim ze ked to smaris o zem tak to zlomi aj decko. Prave ten pripad darimo co tu nedavno bol.
Je to mozne ale co tu sledujem tak vacsinou to ma limit tak akurat tych 80 na hornej hranici. Cize ked to jazdi niekto kto ma 50-60 tak tazko moze hodnotit vydrz pre niekoho kto ma 85.
Maciak,myslim ze ked to smaris o zem tak to zlomi aj decko. Prave ten pripad darimo co tu nedavno bol.
Väčšinou býva limit "weight limit 85 - 90kg" pre XCO jazdenie
Darimo napr. uvádza rider weight limit a nie system weight. Zvyčajne 90gk. Ale v popise majú, že na želanie vyrobia verziu, napr. riaditiek aj pre 120kg s "weight penalty" 25g. T.j. riaditka nebudú vážiť 99g ale 124g pre "poriadneho" 120kg chlapa. Budeš veriť 124g super light riaditkám?
No asi ano, ak maju hranicu 120kg tak mojich dajme tomu 85 je daleko od tejto hranice ale tych 99g by som sa asi bal. Raz sa viac najem alebo si dam bundu navyse a zlomene riaditka ma mozu kludne dostat na vozik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A v com je tak dnesna uzasna technologia, ktora vyrobi hlinikovy full za 12tisic ktory vazi 10kg ?
Ale hej, uz som cital clanok na pinkbike, ze na vahe velmi nezalezi
snad kazdy uzna, ze ak by mal ten bicykel vyzerat takto
tak radsej nech ma aj 3 kila navyse
presne...lnak povedane lanko je podstatne pevnejsie v tahu a cely vyplet je odolnejsi pri narazoch a skokoch
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
mna osobne odradzala vysoka cena (cca 10 euro aj s clom za ks) plus tie nestastne slucky pri hube... a tak som si objednal 3 mm vysokopevnostne lanko a robim si vlastny vyplet.. uz sa to crta,ked to bude hotove urcite postnem foto...
A v com je tak dnesna uzasna technologia, ktora vyrobi hlinikovy full za 12tisic ktory vazi 10kg ?
Ale hej, uz som cital clanok na pinkbike, ze na vahe velmi nezalezi
Trošku sa tu IMHO svojimi argumentami a hejtom voči inováciám zosmiešňuješ. Pre mňa za mňa si stále jazdi na hliníkovom HT s véčkovými brzdami a pevnou vidlicou. Pretože ked prichádzali na trh napr. diskové hydrauliky, tak sa argumentovalo možným vytrhnutím hadice a stratou brzdového účinku, karbonové rámy zase boli strašne drahé a krehké, karbonové riaditka boli nebezpčné, lebo sa mohli kedykoľvek zlomiť, Ultralite alu ráfky boli iba pre chrtom a nie pre "poriadnych" chlapov. No a teraz sa hejtuje výplet s dynema vlákien, rovnako ako sa hejtoval úchyt sedla na Darimo sedlovke tiež "špagátikmi". Všetky hejty však väčšinou prichádzajú od "insiderov", kotrí sa síce vyznajú ale uvedené novinky naživo nikdy nevideli a dovolia si agumentovať proti nim aj s užívateľmi, ktorí tieto novinky už nejakú dobu bez problémov využívajú
Definuj pls hmotnosť normálnych chlapov, ktorí nemôžu posúdiť využitie?
Pri páde je celá informácia
Väčšinou býva limit "weight limit 85 - 90kg" pre XCO jazdenie
Nieje...