Aky je rozdiel medzi 5 cyklistami v 3 radoch a 6 cyklistami v 3 radoch?
Nejak mi to nedava logiku preco 5 nie a 6 ano ked je to velkostne na rovnako akurat v poslednom rade su bud 2 alebo 1.
toto je skvelá téma ... teraz na dovolenke mi dedko hovoríl, že si plánovali cestu na bicykli (e-bicykli ... predsa len už majú svoj vek a takto mu babka v pohode stíha) niekde z valče do kuneradu a komoot im tak naplánoval, že v jednom mieste to musel strmo vyniesť a potom opatrne ešte strmšie zniesť ...
Ja to tam nepoznám ale niekto určite, je to pre bežného MTBikera zjazdné alebo je to naozaj len turistika, a komoot je naprd plánovač?
Tam je to v ťažkej pohode,vlaky sú ďaleko a nehrozí,že by na nich niekto pokrikoval,a ďalší intelektuálne hendikepovaný sa tu na tom nasledne odbavoval.?
tak tak z valce sa da oboma dolinami stale po zvazniciach na jednej aj druhej strane ,jednou dolinou sa da vyjst v rajeckej lesnej alternativne v kamennej porube a druhou do kuneradu dokonca kratsia varianta je vacsinou po asfalte...
Ja som pred casom kupil Pioniera Jawa 21 s napadom na prerabku na elektro, ale ked som zistil aka komplexita a obmedzenia toho dizajnu z rokov patdesiatych, tak tu radsej raz za cas zhejtujem nejakeho elektrickara ;-] ...
Ja som pred casom kupil Pioniera Jawa 21 s napadom na prerabku na elektro, ale ked som zistil aka komplexita a obmedzenia toho dizajnu z rokov patdesiatych, tak tu radsej raz za cas zhejtujem nejakeho elektrickara ;-] ...
Prečo tu, veď sa pri nich zastav a povedz im to čo tu vypisuješ rovno do očí a nie tu robiť machra za klávesnicou.
ide o pocit dobre vykonanej prace ;-] milankr79 jo a este, napisme si niekedy a mozme ist pozriet Zubatu na Tribeci, ked prezijes zaplatim ti dole pivo ;-]
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vysvetli nam to... Podla moznosti po cesky, lebo peloton je ceske slovo, na Slovensku normalny ludia pouzivaju slovo peleton
Zakon c 8/2009 Z. z., §55, ods. 2, druha veta znie:
V skupine najmenej siestich cyklistov mozu jazdit dvaja cyklisti vedla seba.
Nejak mi to nedava logiku preco 5 nie a 6 ano ked je to velkostne na rovnako akurat v poslednom rade su bud 2 alebo 1.
Ja to tam nepoznám ale niekto určite, je to pre bežného MTBikera zjazdné alebo je to naozaj len turistika, a komoot je naprd plánovač?
Tam je to v ťažkej pohode,vlaky sú ďaleko a nehrozí,že by na nich niekto pokrikoval,a ďalší intelektuálne hendikepovaný sa tu na tom nasledne odbavoval.?
nejsi cyklista, pot , slzy a krv, to je mtb
aha, tak tam nechodim.
Inak kolegyna si akurat kupila Teslu X, skoro som z noh spadol ked som to videl
dodam, ze našťastie (nech sme v teme:))
//a nepočítam 'znameho znamy' atd...
Môžem im už hovoriť babetisti?
https://babetta.sk/?gclid=CjwKCAiAu5agBhBzEiwAdiR5tICXpxLQmtbVuzfocZRPKjXQ4X_W3QUfyhzlALUEx1-YV9lxXFRYCRoCgTUQAvD_BwE
Prečo tu, veď sa pri nich zastav a povedz im to čo tu vypisuješ rovno do očí a nie tu robiť machra za klávesnicou.