sak a co myslis ze pali spravil? teraz nam uz len ostava dufat, ze romco si vytvoril tukanka, preto lebo chcel zacat odznova a LEPSIE kedze ako romco bol mierne zpacifikovany
no tak ale ked chcel zacat odznova tak sa mohla akoze vseobecna sprava vyhlasit a dotycnemu poslat PM ze sa o nom vie a viac kont nech nevyraba...
ak ovsem nema brata ako ja, ktory je tu tiez ale skor len cita..
Prišiel som na toto forum s umyslom takym že mi poradite ak by som to potreboval, ale vydím že niektorý ludia su tu absolut nechapavy arogantný a namyslený ludia (PaliG,Giro....). A niektorý su fakt taký čo chcú poradit a tych som si aj oblubil .... ak mate niečo proti mne kludne mi to povedzte a ja opustim toto forum v snahe že najdem nejake lepšie, kde nejsu nafukany debili moderatory....ale neber si to tak osobne PaliG!!!
Prišiel som na toto forum s umyslom takym že mi poradite ak by som to potreboval, ale vydím že niektorý ludia su tu absolut nechapavy arogantný a namyslený ludia (PaliG,Giro....). A niektorý su fakt taký čo chcú poradit a tych som si aj oblubil .... ak mate niečo proti mne kludne mi to povedzte a ja opustim toto forum v snahe že najdem nejake lepšie, kde nejsu nafukany debili moderatory....ale neber si to tak osobne PaliG!!!
MEGA LOOOOL
skus sa najprv naucit pisat, lebo ja z teba puknem....a Giro asi tiez
tukanek vydrrrz !! nedaj sa...studuj slovencinu, citaj pozorne, nepis kraviny a ono sa to spravi jasne, ze si z teba budeme este par rokov robit srandu, ale casom nas to prejde, pridu vacsie lamy ako ty, neboj
vadsie lamky dorazili a to som ja... ))) dakujem za uznanie...
inac co sa stalo ze tukanek a neviem ten druhy nick ste ho tu takto sundali?? asi bol velmo zly alebo co ze??? alebo viem si urobit vlastny nazor podla nejakej diskusie kde sa prejavil ??? vie ma niekto nasmerovat???
no dobre mu davate ... ale zial musim s tukanekom suhlasit. tiez som predpokladal ze sa tu daco nove podozvedam, pomozem si s problemami, ale realita je ina ... ani v 1 teme co som zalozil som sa pomoci nedockal! teraz sem chodim sledovat co tu popisete ale mnohe temy su uplne zcestne nevenujuce sa problemu ale blbovinam!!! myslim ze to nieje to spravne smerovanie
Slavonav: teš sa na reakcie i keď neviem či vlastne nejaké budú, keď niekto píše hovadiny tak ho treba poučiť, ty si sa pýtal na veci, ktoré 90% ľudí nerieši, to nie je tvoja chyba ani tohto fóra, osvetlenie, kompas,... , strielajúca reťaz je o niečom inom, ťažko ti niekto reálne poradí, niekedy stačí fakt málo - vidieť naživo - a je po probléme. K tukanekovi: skús si dať vyhľadať čo sa on snažil vypátrať a porovnaj so sebou. Potom kritizuj. Fórum nie je len o presnom radení je to aj zábava.
no skor si myslim ze si mal asi napisat ze je to skor o zabave ako o radeni ... a nie naopak
jasne ze k teme kompas som necakal ziadnu odozvu, ale k strielajucej retazi ... to ma prekvapilo ... som myslel ze ked sem taki problem nadhodim sa ho chitia profici a bude to vyriesene ... je smutne ze som na to musel prist sam a to sa bajkovaniu venujem tak rok viem ze niektore prispevky zaciatocnikov typu slavonav mozu byt trapne, ale predsa nato ste tu aby ste nas usmernili ... a ja mozno takto usmernim niekoho o 10 rokov ... a nie ho iba zhodit !!!
máš pravdu ale aspoň v tvojom prípade s reťazou to zabralo, môžeš byť rád, že si na to prišiel sám, poznáš svoj bike a vieš, čo robí. niektoré veci sa proste musia vidieť, inak je to ťažké.
slovonav celkom ma mrzi, ze mas z tohto fora takyto pocit, podla mna sa tu dockas pomoci urcite skor ako niekde inde...vlastne neviem o inom fore, kde by si sa dockal pomoci....vzdy si niekto bude robit srandu a niekto bude radit, nemozes cakat, ze vsetci su tu len preto, aby ti poradili a vyriesili problem za teba, tu nikto nie je plateny poradca, chapes....a necakaj, ze niekto ti bude seriozne radit s problemom, na ktory sa priemerne inteligentny clovek pozrie a riesenie je jasne alebo s problemom, ktory uraza dusu bikera...to mas akokeby si sa pytal aku trubku si mas kupit na bicykel, alebo spatne zrkadielka....potom mozes cakat len srandicky
berem co pises ... len si myslim ze tymi srandickami novych clenov odradzate (nie konkreetne ty) ... potom aby ste sa tu raz neprebudili ze tu mate 20 stalych clenov a iba si tu srandickujete ...
co je na tom ze sa zaciatocnik opyta na spetne zrkadlo? co ak si mysli ze je to v lese potrebne? treba mu pekne vysvetlit a nie ho zfuknut aby sa sem viac nevratil ... si myslim
ja mat skusenosti niektorych vas velmi ochotne poradim (ved naco ine somtu), ale ako mozem poradit ked je to moj 1. bajk a tak porovnavat neni co, iba komponenty co som uz odpalil a toho neni vela
slavonav ma pravdu. hlavne ohladne tych 20 clenov. jak to tu sledujem tak ich tu ani tolko neni a obcas sa niekto objavi a zase zmizne. a v poslednej dobe sa tu nic nedeje. preco asi ze?
no s tymi srandickami je to fakt.. ale ono zalezi ako si to clovek zobere.. bud si to zobere osobne alebo vas ma vsetkych na salame a filtruje si len prispevky k veci.. a ak zbada ze v teme na jeho otazku sa snazi aspon nekto normalne zareagovat nech posle SS a kasle na blbosti..
a co sa tyka konkretnych problemov ako napr ta retaz, pricin moze byt vzdy viac takze ak zakladate topic s problemom skuste to vyjadrit co najpresnejsie (co to robi, kde to asi robi, kedy to robi...) potom je najvacsia sanca ze sa vobec neco vyriesi..
inak ak sa vam nepaci tu odporucam este ked tak http://www.bike-forum.cz/ ale na srandistov narazite vsade, aj ked tam vacsinou aspon prve prispevky smeruju k veci a nieje tam hned pra odpoved: LOL bla bla, magor, namontuj si pomocne kolieska alebo nejazdi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tymto chcem upozornit vsetkych userov, aby si nevytvarali viac kont, lebo sa mozno budu rozdavat BANany!!!
jj, a este ma aj rovnaky bike
ak ovsem nema brata ako ja, ktory je tu tiez ale skor len cita..
MEGA LOOOOL
skus sa najprv naucit pisat, lebo ja z teba puknem....a Giro asi tiez
a ukaz mi lepsie bikerske forum na Slovensku, ako je toto
tukanek sak nehraj sa na chrumkaveho
inac co sa stalo ze tukanek a neviem ten druhy nick ste ho tu takto sundali?? asi bol velmo zly alebo co ze??? alebo viem si urobit vlastny nazor podla nejakej diskusie kde sa prejavil ??? vie ma niekto nasmerovat???
uz sa tesim na reakcie
jasne ze k teme kompas som necakal ziadnu odozvu, ale k strielajucej retazi ... to ma prekvapilo ... som myslel ze ked sem taki problem nadhodim sa ho chitia profici a bude to vyriesene ... je smutne ze som na to musel prist sam a to sa bajkovaniu venujem tak rok
berem co pises ... len si myslim ze tymi srandickami novych clenov odradzate (nie konkreetne ty) ... potom aby ste sa tu raz neprebudili ze tu mate 20 stalych clenov a iba si tu srandickujete ...
co je na tom ze sa zaciatocnik opyta na spetne zrkadlo? co ak si mysli ze je to v lese potrebne? treba mu pekne vysvetlit a nie ho zfuknut aby sa sem viac nevratil ... si myslim
ja mat skusenosti niektorych vas velmi ochotne poradim (ved naco ine somtu), ale ako mozem poradit ked je to moj 1. bajk a tak porovnavat neni co, iba komponenty co som uz odpalil a toho neni vela
a co sa tyka konkretnych problemov ako napr ta retaz, pricin moze byt vzdy viac takze ak zakladate topic s problemom skuste to vyjadrit co najpresnejsie (co to robi, kde to asi robi, kedy to robi...) potom je najvacsia sanca ze sa vobec neco vyriesi..
inak ak sa vam nepaci tu odporucam este ked tak http://www.bike-forum.cz/ ale na srandistov narazite vsade, aj ked tam vacsinou aspon prve prispevky smeruju k veci a nieje tam hned pra odpoved: LOL bla bla, magor, namontuj si pomocne kolieska alebo nejazdi...