Sám Sagan v nedávnom rozhovore tvrdil, že posledné roky sa cyklistika veľmi sprofesionalizovala. Žiadne srandy len makačka. Mne vždy prišlo, že si to hlavne užíva a hlavne bol mimoriadny talent, aký sa rodí raz za desať rokov. Lenže človek starne a talent ide viacej bokom. Musí nastúpiť oveľa väčšia drina. Takže si myslím, že jemu to už tak veľmi nevyhovuje a aj preto je v menšom klube, kde sú radi, že prišiel a doniesol pozornosť a sponzorov. A je v tom už možno aj to nastavenie, že končí a nepotrebuje sa dolámať. Okrem toho sa už aj pekne vytrieskal, dva krát prekonal covid, čo si myslím ho dosť limituje.
Aj tieto posledné dojazdy tam bol, ale proste už to nie je ten Sagan, ktorý sa tam zorientoval a dal to aspoň do trojky. Teraz je tam niekde v druhej desiatke a to už ozaj v špurte nestačí...
Ale tak máme ešte pár zaujímavých pretekov a napr. P-R by mohlo celkom sadnúť...
Sám Sagan v nedávnom rozhovore tvrdil, že posledné roky sa cyklistika veľmi sprofesionalizovala. Žiadne srandy len makačka. Mne vždy prišlo, že si to hlavne užíva a hlavne bol mimoriadny talent, aký sa rodí raz za desať rokov. Lenže človek starne a talent ide viacej bokom. Musí nastúpiť oveľa väčšia drina. Takže si myslím, že jemu to už tak veľmi nevyhovuje a aj preto je v menšom klube, kde sú radi, že prišiel a doniesol pozornosť a sponzorov. A je v tom už možno aj to nastavenie, že končí a nepotrebuje sa dolámať. Okrem toho sa už aj pekne vytrieskal, dva krát prekonal covid, čo si myslím ho dosť limituje.
Aj tieto posledné dojazdy tam bol, ale proste už to nie je ten Sagan, ktorý sa tam zorientoval a dal to aspoň do trojky. Teraz je tam niekde v druhej desiatke a to už ozaj v špurte nestačí...
Ale tak máme ešte pár zaujímavých pretekov a napr. P-R by mohlo celkom sadnúť...
Neviem ako ty, ale ja mam pocit, ze Pogacar si to uziva viac nez dost, podla toho, ako sa vzdy skeri do kamery
kde sa škerí, je to osobitý výraz tváre ktorý len vyzerá ako úsmev - v skutočnosti v takých okamihoch maká s nepríjemnou bolesťou ako ostatní a vobec mu neni do skutočného úsmevu, niečo podobné ako u rakúskej lyžiarky Liensbergrovej, ... a do konca aj ja to mám podobné, už som písal že sa mi počas tréningu párkrát stalo že melem z posledného a oproti idúca cyklistka sa na mna ,,tiež,, usmeje - a ja nechápem prečo takže máte len pocit
ked zobereš odkedy sa tí co sa vedeli bicyklovat mohli pretekat tak možno aj 3 miliardy, len v súčasnosti je v samotnej čine plno milionov cyklistov s potenciálom sa pretekat aj na TDF kedže majú zvončeky na bicykloch nič im nebráni - všetci majú zelenú
kde sa škerí, je to osobitý výraz tváre ktorý len vyzerá ako úsmev - v skutočnosti v takých okamihoch maká s nepríjemnou bolesťou ako ostatní a vobec mu neni do skutočného úsmevu, niečo podobné ako u rakúskej lyžiarky Liensbergrovej, ... a do konca aj ja to mám podobné, už som písal že sa mi počas tréningu párkrát stalo že melem z posledného a oproti idúca cyklistka sa na mna ,,tiež,, usmeje - a ja nechápem prečo takže máte len pocit
No Liensbergerovej sileny usmev je nasledkom hlavne toho, ze za posledny rok-dva ma taky prepad vykonnosti a vysledkov, ze ani Vlhova sa na nu netaha, aj ked ta je tiez tercom roznych gaucovych trenerov
aký silný úsmev ? zdanlivý úsmev - a jej výkonnostný prepad nemá s takýmto zdanlivým úsmevom v plnom nasadení počas slalomu nič spoločné, ten zdanlivý úsmev mala aj pred dvoma rokmi ked vyhrávala MS, ... podobne ako je to osobité u Pogačara, ... takýto zdanlivý úsmev má pri plnom vypätí síl furt - by musela ísť na plastiku a nie začať opäť vyhrávať aby sa to zmenilo
Aby sme si ujasnili pojmy a dojmy o Pogacarovom uzivani si pretekov myslim nieco taketo: https://youtube.com/shorts/FOf4GTtEH_o?feature=share, nie ked sa ceri pri maximalnom zatazeni, o com hovoris ty. A pri Liensbergerovej som narazal skor na jej "Hide the Pain Harold" usmevy, ked pride do ciela v druhej desiatke, nie pri lyzovani
v cieli sa do kamery škeria skoro všetci aj Sifrinka hoc neni spokojna, dokonca už aj Kristofersen ked sa mu preteky nevydaria bo musí kvoli marketingu VAN DEER ne jak dakedy co sa nemusel kontrolovat a cieli bol potom jak besny pes
Myslim ze ani keby kazdy cinan na svete jazdil na bicykli vratane batolat a 100 rocnych dedkov tak to miliardy nebudu ?
nemyslím len súčasných číňanov ale všetkých ludí na zemi čo žili v dobe cyklistov co sú v historickom rankingu UCI a tiež boli cyklisti - sa vedeli bicyklovat, za posledných 110 rokov žilo na zemi do 12 miliárd ľudí a v civilizovaných krajinách sa vie bicyklovat - je, bol cyklista skoro každý, dalej v číne, mangladéši, indii, ... to isté, 2 - 3 miliardy cyklistov sa za tú dobu nazbieralo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jesne že je to o peniazoch, šak zarobí za rok 10 x menej ako napr. Lebron
Neviem ako ty, ale ja mam pocit, ze Pogacar si to uziva viac nez dost, podla toho, ako sa vzdy skeri do kamery
Zvláštne chúťky... Mňa zase serie, keď ho v poslednom čase po dvoch tretinách pretekov zvesí nohy aj v menšom stúpaní.
16. najlepší z miliárd cyklistov
Aert /109./ bude musiet ešte vela halušek pojest aby sa mu vyrovnal
https://www.procyclingstats.com/rankings/me/all-time
https://open.spotify.com/episode/78EgaNhnndTrci9fcQaoju
No Liensbergerovej sileny usmev je nasledkom hlavne toho, ze za posledny rok-dva ma taky prepad vykonnosti a vysledkov, ze ani Vlhova sa na nu netaha, aj ked ta je tiez tercom roznych gaucovych trenerov
nemyslím len súčasných číňanov ale všetkých ludí na zemi čo žili v dobe cyklistov co sú v historickom rankingu UCI a tiež boli cyklisti - sa vedeli bicyklovat, za posledných 110 rokov žilo na zemi do 12 miliárd ľudí a v civilizovaných krajinách sa vie bicyklovat - je, bol cyklista skoro každý, dalej v číne, mangladéši, indii, ... to isté, 2 - 3 miliardy cyklistov sa za tú dobu nazbieralo
https://www.instagram.com/reel/Cm4aggEpayt/?igshid=MDJmNzVkMjY=