Možno by niečo vymysleli v bývalom Sovietskom zväze (parafráza na vtip, keď sa občan držal v metre za držadlo nad hlavou a iný pochválil jeho digitálne hodiny, ktoré videl na ruke. Odpovedal - "časy krasivije, toľko baterejky óčeň ťiažolye" - mal ich vo veľkej taške v druhej ruke).
Nejake GPS trackery v davnej minulosti (tak pred 10-15+ rokmi) boli,pozriem specku Polaru,alebo turisticke navigacie (pardon, ze nedam presne modely,lrn nasmerovanie, neriesil som to velmi vtedy)
Ja by som chcel aby som si z toho vedel cez bluetooth napríklad vytiahnuť gpx trasy. Ale možno bude oveľa priaznivejší pomer cena/výkon mať olovený akumulátor...
Takyto mozem poskytnut, pozicat, k Polaru, dcrainmaker pise: As for the G5 GPS pod battery life, it’s about 20 hours and rechargeable via the micro USB cable
Až teraz som si všimol, že s gps hodinky poskytnú "až" 14h provozu... Čo mi príde ako dostatočné pre normálne výjazdy... Existuje niečo, čo dokáže zaznamenavať bez nabíjania fakt dlhú dobu? Mesiac trebárs?
Garmin hodziny to vedia, vola sa to expedicny mod. Modely napriklad Fenix alebo Instinct, urcite aj dalsie. Snima to gps kazdych x minut, malo by sa dat nastavit(osobne som to netestoval)
napriklad fenix 6S Solar pise: Expedičná aktivita s GPS: 20 dní / 26 dní so Solar*
Garmin Instinct Solar: Expedičný mód s GPS: až 28 dní +40 dní so solárnym dobíjaním*
A inak aj Fenixy 6X PRO maju udavanu hodnotu klasickeho gps zaznamu okolo 30h, Instincty 2 by na tom mali byt podobne, mozno lepsie...
ano len tie expedicne mody nezaznamenavaju aktivitu podrobne.
corsair
Takmer vsetky (novsie) zariadenia Garmin sa vedia nabijat pocas zaznamenavania aktivity cize ich je mozne pouzivat naozaj extremne dlho resp podla powerbanky. Pri hodinkach to nie je uplne prakticke ale pri cyklokompoch je to uplne bezna vec. Kazdopadne 1040 Solar mi vydrzalo takmer 1,5 dna v nonstop prevadzke v realnych podmienkach pri plnej funkcionalite a zapnutej navigacii.
Mt. Ventoux z Maulacéne. Zopár závejov bol treba preniesť, predsa je ešte len Marec. Zjazd do Bédoin už v pohode. Výhľady parádne, na počasie mám šťastie. Trochu kosa a vietor, ale ten je tu doma😉. Ozaj sa sem oplatí prísť.
Ja mam len nieco z domaceho pieskoviska - z Nitrianskej pahorkatiny medzi Hlohovcom a Nitrou.
Davam toto upozornenie aj sem: V smere z HC do Pastuchova po prejazde okolo skladky je v jednej zakrute vysypana slusna vrtsva strku. Je to za zakrutou a dole kopcom, takze dopredu to nie je vidiet a teda hrozi, ze tam cyklista nabehne vo velkej rychlosti. Tak pozor na to
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Možno by niečo vymysleli v bývalom Sovietskom zväze (parafráza na vtip, keď sa občan držal v metre za držadlo nad hlavou a iný pochválil jeho digitálne hodiny, ktoré videl na ruke. Odpovedal - "časy krasivije, toľko baterejky óčeň ťiažolye" - mal ich vo veľkej taške v druhej ruke).
Zostranky https://family1st.io/gps-trackers-with-long-battery-life/
je tam Tracki mini,akurat to jeuz asi lepsie pouzit dedikovany telefon, powerbank alebo nabijacku z dynama;)
Ps: prekrizovane lrispevky
Garmin hodziny to vedia, vola sa to expedicny mod. Modely napriklad Fenix alebo Instinct, urcite aj dalsie. Snima to gps kazdych x minut, malo by sa dat nastavit(osobne som to netestoval)
napriklad fenix 6S Solar pise: Expedičná aktivita s GPS: 20 dní / 26 dní so Solar*
Garmin Instinct Solar: Expedičný mód s GPS: až 28 dní +40 dní so solárnym dobíjaním*
A inak aj Fenixy 6X PRO maju udavanu hodnotu klasickeho gps zaznamu okolo 30h, Instincty 2 by na tom mali byt podobne, mozno lepsie...
corsair
Takmer vsetky (novsie) zariadenia Garmin sa vedia nabijat pocas zaznamenavania aktivity cize ich je mozne pouzivat naozaj extremne dlho resp podla powerbanky. Pri hodinkach to nie je uplne prakticke ale pri cyklokompoch je to uplne bezna vec. Kazdopadne 1040 Solar mi vydrzalo takmer 1,5 dna v nonstop prevadzke v realnych podmienkach pri plnej funkcionalite a zapnutej navigacii.
Mogan - Serenity climb (Tauro pass) - Ayacata - St.Lucia - Maspalomas. 87km 1700 vyskovych…
Maspalomas - Pic0 de las Nieves - Maspalomas. 95km/2500vyskovych.
Z plaze na vrchol GC v 1948m v 47km stupani… Toto stupanie naozaj mozem… To ako sa tu krajina meni s pribudajucou nadmorskou vyskou je parada…
Supersix pozicany z Free motion. Ignorujuc tie podlozky pod predstavcom velmi luxusne vozitko.
Na prvej foto Roque Nublo + Teide na Tenerife.
Davam toto upozornenie aj sem: V smere z HC do Pastuchova po prejazde okolo skladky je v jednej zakrute vysypana slusna vrtsva strku. Je to za zakrutou a dole kopcom, takze dopredu to nie je vidiet a teda hrozi, ze tam cyklista nabehne vo velkej rychlosti. Tak pozor na to
Fotky su rozhadzane
Celkom sa mi to páčilo, najprv zvláštny pocit hlavne riaditka, davat pozor aj na male nerovnosti, su tam 25mm plaste