Slovenske Pyreneje v smere chodu hodinovych ruciciek. Mierne som modifikoval tento vyjazd od LukasHarant, vratane zmeny smeru.
V nedelu rano a doobeda boli este celkom prazdne cesty, no ked sme sa poobede vratili do Bojnic a Opatoviec nad Nitrou, kde sme parkovali, tak uz bola premavka riadne zhustena. Bojnice so zamkom a ZOO v kombinacii so super pocasim su pre mnohych velkym lakadlom.
6koliesko je fakt slabé, pri prevode 1x6 na 20" kolesách je to málo... Po rovine Max 16-18kmh a do kopca tiež slabo...
Boli aj kopčeky, boli aj rovinky...
Na určitý čas sa mi stopol záznam, takže neviem koľko to presne je km...
Dnešný výjazd do Hrádku: Uherce-Topoľčany-Banka-Hrádok-N.M.nad Váhom-cyklomagistrálou po Nemšovú-Trenčianske Teplice-Motešice-Bánovce nad B-Šišov-Bošany-Partizánske-Uherce.
KM: 192
AVG:27,6 Km/h
Výškové : 1092m
BigGuy Vy južania sa furt sťažujete, po upršanom lete a jeseni nám zas závidite trochu slnka, ako keby ste ho tam nemali viac ako dosť
Marli Niečo hunters, niečo kešky, niečo hunters a zároveň kešky a hlavne aby bolo aj GranFondo aspoň raz mesačne Ale v podstate trasa prispôsobená hlavne na hunters…
Dnes som si dal asi posledne Gabcikovo v tomto roku. Bezvetrie, slniecko, prazdna hradza - proste ideal. Obcerstvenie v milom Bazzi bistro padlo vhod (Hamuliakovo, otvorene aj v zime).
Edit: az teraz som si vsimol... vyrazil som o 11:22 dna 11.11.22
Tak dnes si moj bike uzil vsetko od takmer dokonale hladkeho asfaltu na novom useku hradze az po brodenie sa v blatovych sratschkach na polnej ceste pri neuspesnom pokuse dostat sa zo Serede do Velkej Mace mimo hlavny tah.
"Dnešný švih".... 24h výjazd... Včera som spal asi 3h (o 3⁰⁰ budíček a práca), nabil som fon aj hodiny o 11⁰⁰ som vyrážal bajkom. V jednom mestečku som si pred obchodom (keby niečo bolo treba) vymenil pastorok na náboji a lanko, lenže pritom sa mi podarilo stratiť tie mikroskrutky. Ale niekde ďalej som našiel staré rozbité rádio v potoku, z neho som skrutky vybral a už je to cca v pohode. Do Zurichu som sa nechal dotlačiť vetrom pre fotku a vydal som sa tým valom smer amsterdam. Malo to byť jednoduché, cyklotrasa popri diaľnici akurát proti dosť silnému vetru... Ale keď ja idem niekam, tak vždy je to skúška trpezlivosti. Hneď na začiatku kovové schody a bránky a prejsť popod cestu a na konci zamknutá bránka, ok, tak naspäť a preutekať cez diaľnicu... Ďalej stavidlá a zákaz vstupu, bránky neboli zamknuté a tak to nebola ťažká prekážka. Potom stavba, tam som sa trošku rozhliadal ale nakoniec som našiel cestu... Pri rozhliadaní som ale rozthol spoj dynamo - svetlá a bola už tma tak som pokračoval po najbližšie osvetlenie potme a tam som to opravil. Dosť ma prekvapilo, že to osvetlenie bolo napájané z naftového generátora. Videl som 4 generátory. Na konci valu som musel na 400m vybehnúť na diaľnicu a odušu šprintovať na zjazd, vybral som si takú medzeru, kedy nešlo žiadne auto. Na ďalšom vale smerom naspäť som už chytal mikrospánky. Jak mi bajk zišiel do trávy zastal som, rozkročmo a hlavu na rajdy a tak som asi 5minut zaspal a potom som išiel ďalej. Jednu lavičku som využil tiež na pár minút, ale už mi bola kosa tak som používal spánok na rajdách. Keď som o 7³⁰ došiel pred jeden obchod, ktorý otvára o 8, tak som použil lavičku pred obchodom, na bezďáka, ale len do 7⁴⁵, asi by mi vadilo keby ma tam niekto vidí. Keď som sa nahltal jedla už sa mi až tak veľmi spať nechcelo a pokračoval som... Ešte som 13km pred koncom zbadal, že hodiny nezvládli taký časovo dlhý záznam. Došiel som o 11⁰⁰... Už pred polkou som mal dosť za prvým valom som mal dosť ale vracať sa cez tú prekážkovú dráhu sa mi fakt nechcelo... Dám zhruba mapku ako som asi šiel... Keďže sa hodinky vybili, už je ten záznam stratený...
"...lenže pritom sa mi podarilo stratiť tie mikroskrutky. Ale niekde ďalej som našiel staré rozbité rádio v potoku, z neho som skrutky vybral a už je to cca v pohode..."
Ty si kral, mal by si pisat blogy so svojimi zazitkami
Už som mu to aj na fóre písal, že s týmito zážitkami sa treba podeliť aj na väčšej ploche. Ak by to napísal hocikto iný, mal by som isté pochybnosti, ale u corsaira mi to tak nejak príde ako samozrejmé a prirodzené. Tomáš, treba písať !!
Až teraz som si všimol, že s gps hodinky poskytnú "až" 14h provozu... Čo mi príde ako dostatočné pre normálne výjazdy... Existuje niečo, čo dokáže zaznamenavať bez nabíjania fakt dlhú dobu? Mesiac trebárs?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V nedelu rano a doobeda boli este celkom prazdne cesty, no ked sme sa poobede vratili do Bojnic a Opatoviec nad Nitrou, kde sme parkovali, tak uz bola premavka riadne zhustena. Bojnice so zamkom a ZOO v kombinacii so super pocasim su pre mnohych velkym lakadlom.
Trasa vyjazdu s fotkami (nezmyselne poprehadzovanymi Stravou) tu:
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1129633/bicykel-slovenske-pyreneje.html
nejake pridavam aj sem
Boli aj kopčeky, boli aj rovinky...
Na určitý čas sa mi stopol záznam, takže neviem koľko to presne je km...
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1128823/bicykel-akcia-gubalowka.html
KM: 192
AVG:27,6 Km/h
Výškové : 1092m
Tie Poľské podtatranské kopanice a ich hrebeňové cestičky sa mi páčia viac a viac...
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1152407/bicykel-akcia-gubalowka.html
BigGuy Vy južania sa furt sťažujete, po upršanom lete a jeseni nám zas závidite trochu slnka, ako keby ste ho tam nemali viac ako dosť
Marli Niečo hunters, niečo kešky, niečo hunters a zároveň kešky a hlavne aby bolo aj GranFondo aspoň raz mesačne
Edit: az teraz som si vsimol... vyrazil som o 11:22 dna 11.11.22
Ty si kral, mal by si pisat blogy so svojimi zazitkami