- dat si vyrobit taketo slnecne sportove okuliare dioptricke
- alebo pouzivat cocky s ktorymi nemam ziadne skusenosti zatial a kupit lacne bezne slnecne okuliare
Co je lepsie, vyhodnejsie alebo lacnejsie?
posledný komentár: 22. 3. 2025 o 9:22
posledný komentár: 22. 3. 2025 o 9:22
Ja som dnes v optike skusal jedny take civilnejsie okuliare tiez do ktorych nejake zakladnejsie fotochromy vychadzali 46 eur za par. Ram stal nejakych 44. Zvazujem ich skusit, na tvari sedeli celkom dobre len teda neboli zakrivene a cyklisticke. Skor mi pripominali tie cepove gulate cudne okuliare ?
Pozriem sa zajtra do papierov al nezabudnem
Ahoj,este som na poriadnom snehu nebol,ale vo štvrtok ideme skejtovat na Čertovicu tak dam vediet. Okuliare mam len z9par dni. Dnes počas tury ani na malych snehovych poliach som nebadal skreslenia. Ale toho snehu bolo malo.
Na prvej fotke to vyzerá fajn, takmer číre, na tejto bez priameho slnka tiež dobre.
Ja mam bezne okuliare 53ky, takže som nemohol ist do väčších. Prisli so sklami. V BA ich maju v obchode eyerim skus si to preverit, obvolat. Ja tam pisal maila a tvrdili ze maju.
mozno tak ked mas dioptrie do 1 ale nie pri -3,5
aktualne som jazdil so fotochromami na dioptriach a ked sa zotmelo tak som ich dal len na helmu a slo sa dalej ale pri 1 okuliaroch to nejde
stastni su ti co nepotrebuju dioptrie
a navyse je to celkom palka tak 100-200 rocne