Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Padnuté stromy na chodníkoch na Devínskej Kobyle som nafotil a poslal na email Lesov SR ešte minulý týždeň. Žiadnu odpoveď som nedostal...pôjdem to tento týždeň pozrieť, či to medzičasom niekto neodpratal.
Dozvedel som sa info, že pri vyhodnocovaní záberov z fotopascí (ktoré sú umiestnené v celom VO Záhorie v búdkach pre vtáky) bolo zistené množstvo neoprávnených vstupov, a vjazdov (vraj až o cca 70% viac ako minulý rok). A bol aj vydaný rozkaz, o pokutovaní týchto vjazdov/vstupov pokutou 500,-€...
Tie vjazdy budu asi akcia ebikom za hranice lesoparku
Je to asi tazko uveritelne, ale tam sa robili aj organizovane vyjazdy s terennymi autami - naposledy som to zazil na jesen, ked sa tam natlacili s 3 autami a podla ich komunikacie som mal pocit, ze ide o nejake zazitkove jazdy ... takze od vtedy ma uz nic neprekvapi a ako uz bolo spominane, co je moc, to je moc.
toto je slovenská klasika vojenský obvod bez oplotenia a potom sa zelení panáčikovia čudujú,že sú ludia v lese.Buď nech to oplotia tak ako treba,alebo nech to vrátia luďom.Majú kde cvičiť.
Podla mojho skromneho nazoru tu nie je problem (a jeho riesenie) nejaky plot, ale viditelnost letiska ako na (vzdialenejsej) dlani, presne ako Palo TT poukazal
keď tam nechcú plot tak nech potom nefňukajú,že tam chodia ludia.určite nejakého sašu bude zaujímať ich tabulka.a letisko je chránené plotom a strážené.či naň vidíš je úplne jedno.
Podla mojho skromneho nazoru tu nie je problem (a jeho riesenie) nejaky plot, ale viditelnost letiska ako na (vzdialenejsej) dlani, presne ako Palo TT poukazal
myslis letisko Kuchyna? tak to vidno aj z viacerych miest na zvaznici z Kuchyne nahor ku Cmelku, alebo na cyklotrase z Kuchyne do Perneku. Este navyse ked v tej oblasti v poslednej dobe zmizlo kopu stromov. A je to odtial aj ovela blizsie:
Ešte Piatok 17.3. som bol v MK. Z Plaveckého Mikuláša, Amónová lúka, Klokoč, Kršlenica. Ciel som mal skôr pofotiť ako pojazdiť. Len ten vietor mi to trochu pokazil.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Pravdepodobne
Usaci pouziju natlacene papieriky a vybuduju si ten plot aj s ostrahou.
Tie zakladne su uz ich na XY rokov "kupene od 90 poslancov".
Takze ocakavajme, ze uz sa na niektore miesta v MK nedostaneme ani omylom, ked napr. zabludime.
Mozno to bude podobne ako ostraha AREA51 =))
Mozno ste videli tie dokumenty na HISTORY channel.
Malopravdepodobne:
Kvoli jednemu staremu tanku Leopard 2A4 to predsa nemusia strazit.
Vsat ten tank je 30 rokov stary a vidiet ho strielat a jazdit? Ak by ma to zaujimalo, tak si info vyhladam na internete. No co uz tajne by sme, my bikeri, zistili o tom tanku co uz sa neda vidiet na videach z YTB ci fotiek z internetu a mam to aj s interierom.
Dokonca si mozete kupit simulator Steel Beast a mate to aj s ovladanim. https://www.youtube.com/watch?v=0NdFxdKEBIo
Konspiracia:
Asi zaberu aj Vysoku, Odtial je tiez vidiet letisko aj tie 4 patrioty ci kolko ich tu mame (mozno len atrapy a uz davno su originaly naspat odkial s velkou slavou prisli). Mozno aj Kuchynu pre istotu vystahuju a bude tam byvat us personal. A mozno aj cele zahorie oplotia v zaujme ochrany us zaujmov.
Takze este uzivajme MK dokial sa da =))
Lebo aj ekoaktivisti to mozu vsetko pozakazovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pohlad z Ramosa (2017)
Je to asi tazko uveritelne, ale tam sa robili aj organizovane vyjazdy s terennymi autami - naposledy som to zazil na jesen, ked sa tam natlacili s 3 autami a podla ich komunikacie som mal pocit, ze ide o nejake zazitkove jazdy ... takze od vtedy ma uz nic neprekvapi a ako uz bolo spominane, co je moc, to je moc.
Spadnute stromy v oblasti Dubravska hlavica, Kobyla hlaste aj tu :
myslis letisko Kuchyna? tak to vidno aj z viacerych miest na zvaznici z Kuchyne nahor ku Cmelku, alebo na cyklotrase z Kuchyne do Perneku. Este navyse ked v tej oblasti v poslednej dobe zmizlo kopu stromov. A je to odtial aj ovela blizsie:
https://www.freemap.sk/#map=15/48.388620/17.168970&layers=T&point=48.387209/17.166610%1EC%23ff00ff
https://www.teraz.sk/slovensko/na-zahori-prebiehaju-skusky-prveho/702243-clanok.html
ak..to by bol ten lepší prípad, by bol od apríla zas kľud a nikto by sa tam nemusel oháňať pokutami
Usaci pouziju natlacene papieriky a vybuduju si ten plot aj s ostrahou.
Tie zakladne su uz ich na XY rokov "kupene od 90 poslancov".
Takze ocakavajme, ze uz sa na niektore miesta v MK nedostaneme ani omylom, ked napr. zabludime.
Mozno to bude podobne ako ostraha AREA51 =))
Mozno ste videli tie dokumenty na HISTORY channel.
Malopravdepodobne:
Kvoli jednemu staremu tanku Leopard 2A4 to predsa nemusia strazit.
Vsat ten tank je 30 rokov stary a vidiet ho strielat a jazdit? Ak by ma to zaujimalo, tak si info vyhladam na internete. No co uz tajne by sme, my bikeri, zistili o tom tanku co uz sa neda vidiet na videach z YTB ci fotiek z internetu a mam to aj s interierom.
Dokonca si mozete kupit simulator Steel Beast a mate to aj s ovladanim.
https://www.youtube.com/watch?v=0NdFxdKEBIo
Konspiracia:
Asi zaberu aj Vysoku, Odtial je tiez vidiet letisko aj tie 4 patrioty ci kolko ich tu mame (mozno len atrapy a uz davno su originaly naspat odkial s velkou slavou prisli). Mozno aj Kuchynu pre istotu vystahuju a bude tam byvat us personal. A mozno aj cele zahorie oplotia v zaujme ochrany us zaujmov.
Takze este uzivajme MK dokial sa da =))
Lebo aj ekoaktivisti to mozu vsetko pozakazovat.
A potom si najdu tvoje udaje, zaberu ti dom/byt a nastahuju do neho Ukrajincov