.....Garmin connect mi nikdy neeviduje čas strávený v neuromuscularnej zóne aj napriek tomu, že som v nej nejaký čas bol. Podľa grafu výkonu z wattmetra normálne vidím hodnoty ktoré presahujú hranicu tejto zóny, ale nezaznamená to do času v zónach, neviete kde by mohla byť chyba? Ďakujem
Garmin Connect ponúka skvelú funkciu - vytváranie individuálnych cvičení. Je to skvelá možnosť pripraviť si napr. cvičenie na trenažér so špecifickým zameraním (kadencia, tepy, rýchlosť, výkon a pod.) Čo mi na tom trochu vadí, je predvolená šablóna displeja (niektoré údaje sú uvedené vo veľmi malom fonte a sú takmer nečitateľné. Existuje nejaká možnosť tieto "grafické" vlastnosti upraviť?
Djexpres tak som sa v tom vrtal a prisiel na to v com je problem. Treba v Edge v power zonach nastavit poslednu 7 zonu tuknutim a dat tam nejake vysoke cislo ja som dal 600, co je 600% FTP. Vcerajsi vyjazd uz ukazoval cas straveny v 7 zone.
😁 kontaktoval som aj Garmin support ale zjavne to nepochopili, idem to skúsiť teda, potom mi došlo že rovnako tak funguje aj zóna 1, ak je pod limitom kedy ju začína tak nezaznamená nič
Edit:
Mne ale nedovolí prepísať hodnotu kde má končiť zóna výkonu 7, ako to spraviť mám tam len znamienko,"a viac"
Nemám, tie hodnoty som si zadával všetky sám podľa LK, ale vrchnú hranicu zóny 7 nevieme zmeniť ani v apke ani cez web v connecte.
Podla mna realne zonu 7 nepotrebujes.
4 Threshold, 5 vo2max 6 anaerobic.
Ja to mam nastavene tak ze zona 6 je od 120% do 1000% a 7 zonu ako 1000% az neviem kolko nevravim ze to riesi tvoj problem realne ale co sa tyka zon a trenovania si myslim ze je to riesenie.
😀ja nevravím že ju potrebujem, ale čas ktorý v zóne 7 strávim nemám ani v zóne 6, a teda vôbec zapísaný v štatistike napriek tomu že v grafe je a o ten stratený čas mi ide , ono aj tak LK mám len na 6 výkonových zón, 6 a 7 zvyknú spojiť do jednej, akurát potom štatisticky mi tak chýbajú tie watty ktoré by si inak ako zvyšný čas zaradil do zóny 0 ktorá sa tiež nezobrazuje 🙂
za nejakých 7 rokov jazdy s wattmetrami a garminom som nikdy nemal s týmto problém, čas v zóne 7 normálne ráta, pri všetkých minimálne 6 wattmetroch čo mi prešli nohami.. mám taký pocit že sú tam naprogramované nejaké algoritmy, že to potláča nejaké chybové veľké údaje že niekde na jame skočí na sekundu 1500+W čo ostane síce ako pík v tom grafe, ale do maxima to nehodí, tak či náhodou toto nebude problém
😁 nie nebude, pozri si predošlý obrázok, kde je jasne vidiet ako dlho bolo v grafe viac ako 509watt a že v štatistike nie je ani sekunda. Záleží aký sw tam je a aké zariadenie používaš, každopádne už sme prišli na to, že chybu majú v Garmin connecte, keďže bez zadaného konkrétneho čísla stropu zóny 7, neberie do úvahy výpočet symbolom "<" , a že sa to dá opraviť priamo v nastavení edge.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiez som si to vsimol, nedopatral som sa
https://www.mtbiker.sk/forum/post1869157.html#p1869157
Áno mám, LK som robil v proefekte a oni majú 6 a 7 zónu v jednej, čiže mám to rozdelené podľa % FTP
Edit:
Mne ale nedovolí prepísať hodnotu kde má končiť zóna výkonu 7, ako to spraviť mám tam len znamienko,"a viac"
Podla mna realne zonu 7 nepotrebujes.
4 Threshold, 5 vo2max 6 anaerobic.
Ja to mam nastavene tak ze zona 6 je od 120% do 1000% a 7 zonu ako 1000% az neviem kolko
Tak Ďakujem keď som to otvoril v edge bol tam nezmyselný údaj napriek tomu že v connecte to bolo dobre, tak som to zmenil v edge