Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na spätnú väzbu od zákazníkov. Všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy nájdete tu: https://www.mtbiker.sk/forum/o-mtbiker-sk/mtbiker-shop-t44381.html
Btw tie firmy stale nemas vsetky, hlavne si nenasiel tu, ktora ma zivi....tak hledej smudlo....zvysok na PM, ci v inom vlakne pripadne.
A za chvíľu mi volali, že jednu príchuť tyčiniek nemajú, či si počkám ? Sme ju teda odstránili z objednávky. Jedna príchuť, kusová položka po 0.76€ , ale dali si tú námahu a zavolali. Mohli sme to riešiť prípadne pri prevzatí, ale takto som sa nezdržal, prevzal zaplatil, stihol autobus domov, takže som spokojný.
Čo sa od Teba očakáva?
- máš u nás vytvorenú objednávku s doručením na kuriéra (v prípade ak chceš pomôcť s testom, vieme spôsob doručenia aj zmeniť z iného)
- použiješ appku packety na sledovanie zásielky
- voliteľné - služba dobierka
- napíšeš nám po doručení krátku správu o tom, ako prebiehalo doručenie (pošleme pár otázok + Tvoj feedback na doručenie, nezaberie viac ako 3 min času)
Čo za to?
- doručenie balíka zdarma
- v prípade zvolenia dobierky rovnako bez poplatku
Test by sme chceli realizovať do konca budúceho týždňa, zapojiť sa môžeš tak, že napíšeš priamo mne súkromnú správu s číslom objednávky.
na túto objednávku som čakal od 17.12.2022 do 4.1.2023.
Keď som sa začal o to zaujímať dostal som až na druhý deň odpoveď citujem : Bohužial došlo ku strate zásielky u dodávatela a tovaru ku nám zatial nedorazil ,aktuálne situáciu preverujeme kde sa nachádza zásielka s tovarom.
Keď raz niečo objednám ako je možné ,že sa tovar stratí??
To by ani tak nevadilo ,že človek toľko čakal...najviac ma zamrzelo : ten prístup v MT bikeri v Hrádku.
Prišiel som do predajne po objednávku ...a hovorím pánovi , že ako je možné takto dlho čakať na tovar ,jeho odpoveď bola citujem : čo on stým má ,že to vec a problém eshopu ...
Drúhá vec pýtal som sa na jednu vec ohladne tovaru odpoved: on nevie , ako to má vedieť , pýtal som sa preto overoval , aby sa človek nemusel vrátiť , ak by tam niečo chýbalo., a či objednal sprácnu vec.
myslím si ,že v obchode sú predajcovia na to ,aby poradili,pomohli .
Viem , že každý deň není nedela ,ale takéto jednanie nie je hodné takého to podniku na úrvoni.
Ja tiež pracujem s ľudmi už vyše 23 rokov ,ale takýto prístup.......nie celé zle.
ďakujem
Hradok - som uz historicky citlivy na to, ked dostavame negativny feedback za komunikaciu ci uz na predajni alebo online. Vedia to aj chalani, ze kazdy negativny feedback riesim osobne a je mojou prioritou aby sme boli profici a zakaznik odchadzal spokojny. Tak som si s predajcom presiel aj tento pripad a vyslovne som riesil aj citacie, ktore su tuto v prispevku nado mnou. Ak by totiz clovek u nas povedal to, co je v citacii tak uz u nas nepracuje, taketo formulacie su u nas nepripustne a bol som ubezpeceny, ze sa nejedna o citaciu ale parafrazu. (Ak si za tym, ze to bola citacia stojite napiste mi sukromne)
K obsahu - ano clovek na predajni netusi, preco tovar meskal. Proces spracovania objednavky je, ze clovek z B2B teamu tovar objedna, clovek na prijme tovaru tovar prijme a ak je to objednavka ako ta Vasa tak ju rovno da to tasky ci sacika a ide na odber na predajnu, ak je to vacsia objednavka tak sa k tomu pridava clovek v expedicii. Predajca pri vydaji vie pozriet poznamky a komunikaciu k objednavke, nema ale odkial vediet co sa s tovarom dialo. Maximalne Vam vie precitat mail kolegu zo zakaznickej podpory. Pracuje u nas len na obchodnej casti vyse 50 ludi a ozaj nevie kazdy vsetko o kazdej z 20 tis objednavok, co mesacne prejdu rukami nasich ludi.
Otazky k tovaru- samozrejme nasi zakaznici maju otazky k tovaru, ktory kupuju, nie je ale urcite ojedinele, ze na otazky odpovedat nevieme. Mame aktualne skladom vyse 20 tis poloziek a cez dodavatelov vieme dodat dalsich cca 30 tis poloziek. Ozaj sa neda vediet o kazdom tovare vsetko a ozaj vela z tych poloziek vidi nas zamestnanec prvy krat rovnako ako clovek, co si tovar objedna. Takze sa ospravedlnujem, ze nevieme o nami predavanom tovare vsetko a vopred sa ospravedlnujem aj za otazky, ktore aj v buducnosti nebudeme vediet zodpovedat. Taketo otazky boli, su a budu.
Nech dam tomuto romanu zaver, mrzi ma, ak clovek od nas odchadza nespokojny a navsteva u nas nenaplni jeho ocakavania. Urcite ale odmietam, ze by sme sa k zakaznikom spravali drzo a neslusne. Rozumiem, ze v pripade ako je tento uz zakaznik moze prist na predajnu rozladeny, lebo vybavenie objednavky nie je podla planu a nasledne aj interakcia s nasimi ludmi a ich odpovede su automaticky vykladane negativne(ozaj 100% verim, ze arogancia a neslusne spravanie u nas nemame). Musim ale poprosit o pochopenie, ze clovek za pultom ozaj nie je encyklopedia, produktovy manazer kazdeho produktu v ponuke a pri probleme ozaj nemusi a casto aj nemoze vediet preco dany problem vznikol.
Ja mrzelo len to správanie aké bolo...viem ze doba je rýchla a ze objednávky sa medzi sviatkami predlžujú.
V dnešnej dobe všade kde idete sa každý pýta ako bolo aká je spätná väzba ako ste boli spokojný ako zákazník...atď.
Toľko z mojej strany.
Ono kazdou otazkou a jej riesenim sa clovek vzdelava a urcite som nemyslel, ze sa zakaznici pytat nemaju. Sam som si presiel vo firme kazdou poziciou a support vi predajna ma tiez posunuli neskutocne dopredu.
Nech to uzavriem- verim, ze dalsia interakcia bude pozitivna a dalsie problemy nebudu ( sicd ten Murphy neskutocne funguje)
https://index.sme.sk/c/23120005/eshop-mtbiker-wood-company-eterus-capital-investicia-expanzia.html
zároveň vyzdvihnutie objednávky, obsluhujúci mladý muž sa s pochopením transakcie aj technickými problémami pri platbe vysporiadal bez zaváhania a s úsmevom, navrhujem mu udeliť pochvalu pred nastupenou rotou ...
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/maxxis-minion-dhr-ii-275x240-wt-exo-plast-tr-kevlar.html?itm_medium=forum#description
Na druhej strane na ten Maxxis sa urcite buduci tyzden pozriem a asi to skorigujem lebo vyzera, ze tie ceny vyskocili az neumerne. A teraz uz bezim na Domasu.