No pozor - to je tarifný plat... K tomu treba pripočítať osobný príplatok (ak spraví fajku šéfovi, ktorý rozhoduje o osobných príplatkoch, tak má väčší, alebo mu intenzívne lezieš do zadku... ak ho nasieraš, tak máš osobný príplatok rovný nule - nie je naň nárok a je na nadriadenom komu koľko dá), príplatok za vedenie, za zastupovanie, za prácu v sťažených podmienkach, za smennosť... (viac podrobností zákon 553/2003 Z. z.)
Všetko však záleží od toho, koľko dostane organizácia od štátu na mzdy na kalendárny rok - preto sa občas zbavia skúseného staršieho pracovníka, ktorý má vyššiu platovú triedu a najma vyšší platový stupeň, nahradia ho mladým a ušetrené bubáčiky sa dajú rozdeliť iným zamestnancom. Príspevok zo štátneho rozpočtu na mzdy sa nesmie prekročiť. Problém majú rozpočtové organizácie, ktoré nemajú iný príjem. Vo výhode sú príspevkové organizácie, ktoré časť "zarobených" financií z iných zdrojov dokážu nasmerovať do miezd.
Cim drahsie bude tym lepsie. Staci, ze tu mame generaciu, ktora nevie nastavit presmykac. Este generacia, neschopna nastavit prehadzovac, by nam tu chybala
to ja neviem, však niekam zavolaj, to je zatiaľ zadarmo
PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV od 18 rokov. Cena za vyšetrenie sa pohybuje od 25€ do 60€ v závislosti od druhu vyšetrenia. Dĺžka vyšetrenia je len orientačná, závisí od nálezu.
môžeš ísť dnes, alebo v pondelok .... a ak sa bojš rakoviny tak tých max 60 + cesta asi stojí zato, či? Ak sisi chcel len ponadávať a ja ti tu vnucujem riešenie, tak prepáš
Áno keď nás rakovinu napríklad hrubého čreva tak mesiac a pol je sakra dlhá doba...
A súkromník si koľko vypýta 100€ 200€?
ano presne tak, preto som isiel k sukromnemu proktologovi kde som mal vysetrenie na druhy den (20€) a operaciu (zakrok) v podstate hned (220€)
alebo mozes ist do statneho zariadenia s otaznou kvalitou kde dostanes termin mozno o pol roka
takze co je lepsie? ano to je to bezplatne zdravotnictvo za ktore kazdy mesiac platime odvody
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nech sa páči, napríklad tu sú zverejnené platové tabuľky verejnej správy... Žiadne tajnosti!
https://www.vssr.sk/clanok-z-titulky/stupnice-platovych-tarif-upravene.htm
A gúgl ti ukáže aj tabuľky štátnej správy.
Pracovat za taky plat, hned by som mal chut sadnut si a nic nerobit.
Všetko však záleží od toho, koľko dostane organizácia od štátu na mzdy na kalendárny rok - preto sa občas zbavia skúseného staršieho pracovníka, ktorý má vyššiu platovú triedu a najma vyšší platový stupeň, nahradia ho mladým a ušetrené bubáčiky sa dajú rozdeliť iným zamestnancom. Príspevok zo štátneho rozpočtu na mzdy sa nesmie prekročiť. Problém majú rozpočtové organizácie, ktoré nemajú iný príjem. Vo výhode sú príspevkové organizácie, ktoré časť "zarobených" financií z iných zdrojov dokážu nasmerovať do miezd.
Musíš myslieť optimisticky, že ťa to bude bolieť aj v máji.
https://www.navstevalekara.sk/lekari/ultrazvuk-sonografia-rtg-s11065.html?gclid=Cj0KCQjwlPWgBhDHARIsAH2xdNcFCjVeSEyCOYQcM02BtMxW4jv0PSvLFHrETD8N0ZuCHGgr0e-HFiYaAnuMEALw_wcB
PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV od 18 rokov. Cena za vyšetrenie sa pohybuje od 25€ do 60€ v závislosti od druhu vyšetrenia. Dĺžka vyšetrenia je len orientačná, závisí od nálezu.
https://www.navstevalekara.sk/lekari/ultrazvuk-sonografia-rtg-s11065/bratislavsky-kraj-k300/bratislava-3-o502/kramare-m5201/sonografia-ultrazvuk-bratislava-kramare-d27982.html
ano presne tak, preto som isiel k sukromnemu proktologovi kde som mal vysetrenie na druhy den (20€) a operaciu (zakrok) v podstate hned (220€)
alebo mozes ist do statneho zariadenia s otaznou kvalitou kde dostanes termin mozno o pol roka
takze co je lepsie? ano to je to bezplatne zdravotnictvo za ktore kazdy mesiac platime odvody
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/661515-tiktok-bude-v-celej-infrastrukture-kancelarie-parlamentu-blokovany/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_bleskove_spravy