Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Dnes 21. februára medzi 19 a 21 hod mi v Bratislave, areál TK Slávia za Ekonomickou univerzitou ukradli bajk. Priamo pred vchodom do budovy haly. Giant Anthem, circa 2010-2012 model, strieborno modrý, veľkosť L. Je na 29tkach, plne odpruženy na Foxe. Fotky posielam v prílohe, vrátane čísla na ráme bajku. Kameru tam zdá sa nemajú, aspoň nie čo by tam videla.
Ďakujem vám za akékoľvek info. Zajtra pôjdem samozrejme ohlásiť na políciu. Bicykel bol zamknutý "U" zámkom o stojan na bicykle z boku, nepremýšľal som dosť a nepozrel sa, či je stojan upevnený. Nebol, zmizol s bicyklom.
Ak by ste o niečom vedeli, prosím ozvite sa mi. Buďte opatrní, aj ja som sa tešil s pekného počasia a išiel dnes na bedminton na bajku
Mobil je 0905156996. Ďakujem!
Ahojte
V piatok mi nejaký dobrák z pred dverí ukradol bike,žiadne delo, jazdeny v BA a okolie,Karpaty,keby ste videli niekde CTM veľkosť L 29" kolesá,modro červený,nevidel som tu také...dám sem foto,dajte echo
A čo si čakal?
Poznám zlodeja bicykov čo s nimi kšeftuje, dám ti číslo, brnkni mu či náhodou nemá tvoj?
Aká otázka, taká odpoveď...
Komplexy si choď liečiť niekam inam...
Je veľa možností ako distribuovať bicykle cez rôzne sociálne siete... Niektoré profily sa tomu priamo venujú... Ak máš nejaký problém, radšej sa zdržiavaj komentárov a nerob tento topic zbytočne viac toxickým...
A k tvojej citácií, "Aká otázka taká odpoveď"... Keby si mal len štipku inteligencie tak príspevok iba odignoruješ...
Mám rád zbytočne odpovede, ktoré nepomôžu ale uvoľnia tlak v hlave autora... Tvoja uštipačná reakcia dáva iba predstavu o tvojej mentálnej vyzrelosti...
Je veľa možností ako distribuovať bicykle cez rôzne sociálne siete... Niektoré profily sa tomu priamo venujú... Ak máš nejaký problém, radšej sa zdržiavaj komentárov a nerob tento topic zbytočne viac toxickým...
A k tvojej citácií, "Aká otázka taká odpoveď"... Keby si mal len štipku inteligencie tak príspevok iba odignoruješ...
Mám rád zbytočne odpovede, ktoré nepomôžu ale uvoľnia tlak v hlave autora... Tvoja uštipačná reakcia dáva iba predstavu o tvojej mentálnej vyzrelosti...
Zajtra má snežiť, tak odporúčam poprechádzať sa vonku bez čiapky aby ti schladilo hlavičku ty komplex.
Oháňať inteligenciou sa tu ide niekto, kto si pýta na fóre kontakt na predajcov kradnutých bicyklov, tento svet fakt speje do (_!_)
Človek si príde po prípadnú pomoc a dočká sa len nezmyselných narážok a zbytočných komentov...
Naozaj si myslis ze keby tu niekto z nas poznal distribuciu kradnutych bicyklov tak by si to nehaval pre seba namiesto toho aby kontaktoval policiu? Tu si na mieste milovnikov cyklistiky, fakt tu nenajdes cloveka co je napojeny na organizovanu skupinu zlodejov bicyklov. A aj ked sa tu nachadzaju tak iba zbieraju informacie a urcite tu nevypisuju
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahojte bajkeri,
Dnes 21. februára medzi 19 a 21 hod mi v Bratislave, areál TK Slávia za Ekonomickou univerzitou ukradli bajk. Priamo pred vchodom do budovy haly. Giant Anthem, circa 2010-2012 model, strieborno modrý, veľkosť L. Je na 29tkach, plne odpruženy na Foxe. Fotky posielam v prílohe, vrátane čísla na ráme bajku. Kameru tam zdá sa nemajú, aspoň nie čo by tam videla.
Ďakujem vám za akékoľvek info. Zajtra pôjdem samozrejme ohlásiť na políciu. Bicykel bol zamknutý "U" zámkom o stojan na bicykle z boku, nepremýšľal som dosť a nepozrel sa, či je stojan upevnený. Nebol, zmizol s bicyklom.
Ak by ste o niečom vedeli, prosím ozvite sa mi. Buďte opatrní, aj ja som sa tešil s pekného počasia a išiel dnes na bedminton na bajku
Mobil je 0905156996. Ďakujem!
Raver, dík. Číslo rámu je GY013459
V piatok mi nejaký dobrák z pred dverí ukradol bike,žiadne delo, jazdeny v BA a okolie,Karpaty,keby ste videli niekde CTM veľkosť L 29" kolesá,modro červený,nevidel som tu také...dám sem foto,dajte echo
Skús vyhľadať predám kradnuté bicykle...
Skús vyhľadať predám kradnuté bicykle...
Konštruktívny komentár...
Poznám zlodeja bicykov čo s nimi kšeftuje, dám ti číslo, brnkni mu či náhodou nemá tvoj?
Komplexy si choď liečiť niekam inam...
Zajtra má snežiť, tak odporúčam poprechádzať sa vonku bez čiapky aby ti schladilo hlavičku ty komplex.
Oháňať inteligenciou sa tu ide niekto, kto si pýta na fóre kontakt na predajcov kradnutých bicyklov, tento svet fakt speje do (_!_)
Naozaj si myslis ze keby tu niekto z nas poznal distribuciu kradnutych bicyklov tak by si to nehaval pre seba namiesto toho aby kontaktoval policiu? Tu si na mieste milovnikov cyklistiky, fakt tu nenajdes cloveka co je napojeny na organizovanu skupinu zlodejov bicyklov. A aj ked sa tu nachadzaju tak iba zbieraju informacie a urcite tu nevypisuju