potrebujem poradit ohladom bikov ako je merida TFS 300D a nieco v tej kategorii do 17000SK neviem ci sa oplati investovat do kotučoviek v tej
cenovej kategorii alebo radsej V brake a vysi model ako 500V alebo
700V pripadne inu značku alebo nieco ok za tu cenu. jazdim 60% na tvrdom povrchu takze asi zvolim semislick plášte a nejaku brutálnu vidlu mi ani nebude treba, sem tam sa spustim zo sariš hradu a tak.
nic
nic, len poniektory maju voci nim predsudky (vraj kedysi praskali ramy a ze je to tuctovka)
Počul som aj pár šťavnatých názorov na obchodnú politiku .sk zastúpenia.
Inak ujo Štefánik má celkom zlatú dcérenku
- kotuce su v tejto cenovej kategorii skor na zlost (tazke a pochybnej funkcnosti). dobre V-cka + vyskusat si bike aby Ti sedela geometria (da sa doladit vymenou komponentov ale naburava to potom limitovany rozpocet)
ad. Merida:
- je to kvalitna zavedena znacka ktora vela investovala do vyrobnych technologii a nech si hovori kto chce co chce, prispeli v mnohych veciach k progresu v MTB...
Lebo v kategórii čo tu zháňa väčšina ľudí - tak do tých 21-2-3 - mi to na Meridu nem vychádza - šak aj ja som mal Meridu v širšom výbere a víš jak sem dopadéu. Ale nechcem zas moc kecat, lebo kedže kvona mám, tento rok ponuky moc nesledujem. Okrem fullov, lebo asi prezbrojím.