Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Dnesny kratky vyjazd v casovom okne bez dazda. Mozem konstatovat, ze sa uz neprasi.
Okrem zopar pesich som stretol jedneho na enduro e-motorke (nie ebike enduro) a veru riadne rozryte stopy po nom ostali
Tak dnes opäť DPNB,a späť ZPNB po poslednom sklamaní s uzavretím pubu "u Slivu", radšej južnou trasou...a objavil som "Mini Bar" pri Zelenej vode...skvelé pivo🍺, obsluha, jedlo👍 ... kto tam nebol nech tam rýchlo pedáluje...😎
S bahniatkami je to v okoli posledne roky bieda, ako tak najdes pri zemniku ale to ti bude luto lamat ked to uvidis. A hlavne uz su odkvitnute, cize hladaj na trhoch kde predavaju kvety, ja som bral na mlynarovicovej.
Tym si chcel povedat, ze si vyslapal ten prepoj zo zltej na cervenu na tom prevode?
Zjazdik na zvaznicu pod Zarubami si siel tento trail? V akom je to stave? Ja zvyknem skor naokolo. aj ked trailom to vyzera tiez zaujmavo, ale v mojom pripade prepoj v sedle nehrozi.
Dneska som to isiel..
Minuly rok to bolo este dost zahadzane (neviem ci to nechcel niekto zamerne zrusit ako Biksard), dneska vidno ze niekto si zamakal. Prva polka prehrabana a trasuju to tusim trochu inak ako naposledy, pribudol 1 drop.
Druha polka sa ale dost straca v lese, ja som isiel miestamy skorej freeride cez les ako trial..
Inak serverna zvaznica pod Zarubami v dobrom stave, minuly rok to bolo zafukane listami po kolena..
A Zaruby trail tiez v dobrom stave, tusim cerstvo prehrabany,.
Banda, kde sa dá v okolí Bratislavy natrhať pekné bahniatka? Ideálne mimo chráneného územia, aby nejaký eko terorista nemal zvýšený tlak...
https://sk.mapy.cz/s/fupolomage
skús tu na Jurave, po minulé roky som vídaval že rastú na tomto úseku hned skraja tých hájikov, myslím že to ešte nie je chránené územie, ale teraz je to tam nejaké preriedené tak neviem či tam niečo bude...
Asi 100-krát som prešiel Cerovku, ale muflóna (barana + 3 ovce) som tam videl iba raz, včera podvečer, na úseku pred asfaltkou na Kačín od Železnej. A pri zjazde pred potokom Uhliarka je padnutý strom, presnejšie 5 stromov popadaných ako kolky - spadol vrchný a pobral ďalšie 4.
Po dlhej dobe som opäť zavítal do MK. Cieľom bolo pozrieť ako prichádza/neprichádza jar do Karpát, prejsť sa po stopách lesnej železničky v okolí Vývratu a prejsť, pred časom tu spomínaný, zjazd cez Kostolný vrch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://eu.zonerama.com/riso/Album/9597286
To som ešte nepočul, ale mám ho odfotený, keď kamarát preskakoval kúsok vedľa neho
Okrem zopar pesich som stretol jedneho na enduro e-motorke (nie ebike enduro) a veru riadne rozryte stopy po nom ostali
Zjazdik na zvaznicu pod Zarubami si siel tento trail? V akom je to stave? Ja zvyknem skor naokolo. aj ked trailom to vyzera tiez zaujmavo, ale v mojom pripade prepoj v sedle nehrozi.
Dneska som to isiel..
Minuly rok to bolo este dost zahadzane (neviem ci to nechcel niekto zamerne zrusit ako Biksard), dneska vidno ze niekto si zamakal. Prva polka prehrabana a trasuju to tusim trochu inak ako naposledy, pribudol 1 drop.
Druha polka sa ale dost straca v lese, ja som isiel miestamy skorej freeride cez les ako trial..
Inak serverna zvaznica pod Zarubami v dobrom stave, minuly rok to bolo zafukane listami po kolena..
A Zaruby trail tiez v dobrom stave, tusim cerstvo prehrabany,.
https://sk.mapy.cz/s/fupolomage
skús tu na Jurave, po minulé roky som vídaval že rastú na tomto úseku hned skraja tých hájikov, myslím že to ešte nie je chránené územie, ale teraz je to tam nejaké preriedené tak neviem či tam niečo bude...
https://sk.mapy.cz/s/cagahopadu
48.2272961N, 17.0902836E
A ešte jeden strom bol padnutý na Cerovke pod Hrubým Drieňovcom, neviem presne, ale ten sa dal prekročiť.