Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
bola audi 200 aj v avante. viezol som sa a je to slusne zihadlo hlavne ta 2,2 20V. pred par rokmi este celkom dostupne auto. odporucam pozriet videa na YT
ok tak inak, neviem co to je na obrazku ale bude to nejaka specialna edicia podla toho okienka vzadu. asi to bude audi 200 c4. serem na to nech povie vacsi znalec do audi co to je.
Tie barumy som teraz obul na fiat v rozmere 205 45 17 na fiat, 2ks nové, 2ks boli ešte ôk (tak to zjazdil predchádzajúci majiteľ) a teda bal som sa toho, nemám dôveru v tu značku a prvé poznania z dnes, že to strašne hučí. Zimné hankook boli nebicko
Mam na leto 205/50/R17 na c3 LPG a nevidim v tom ziadny problem na komforte to neubralo, na spotrebe to urobilo len minimalny narast ale v zakrutach to je istejsie ako R16
Marketing je sviňa
Tipujem, že 95 % + šoférov nerozozná pokles tlaku v pneumatike o 0,5 ATM ( alebo aj 1,5 ATM ) nieto ešte priemer kolies / výšku profilu ...
viackrát som stretol prípady s defektom na kolese - a šofér ani o tom nevedel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Felicia ma dostala
Mňa tie drbnuté vyskakovacie reklamy.
a petrik... je to audi 200
https://cs.wikipedia.org/wiki/Audi_200
a petrik... je to audi 200
https://cs.wikipedia.org/wiki/Audi_200
ok tak inak, neviem co to je na obrazku ale bude to nejaka specialna edicia podla toho okienka vzadu. asi to bude audi 200 c4. serem na to nech povie vacsi znalec do audi co to je.
mal som 9/10 medvede vobec nepoznam.
Tipujem, že 95 % + šoférov nerozozná pokles tlaku v pneumatike o 0,5 ATM ( alebo aj 1,5 ATM ) nieto ešte priemer kolies / výšku profilu ...
viackrát som stretol prípady s defektom na kolese - a šofér ani o tom nevedel