Martin024 Zo skusenosti alebo vseobecne zname - pri HRD zlozitejsi bleeding oproti Shimanu, vyssia nachylnost na poskodenie pri montazi, slabsia servisovatelnost, niekto ma "problem" s DOT kvapalinou, u nas slaba dostupnost dielov z druhej ruky. AXS prinasa vacsiu nekompatibilitu a nedava ti moznost vyberu mechanickeho radenia. Presmyk od Sramu stale zaostava za konkurenciou, resp. je "naladovy". Milovnici Shimana by este kadeco popridavali, vtipy, prezyvky, invektiva...😁
Zhanam drziak na GPS so spodnym uchytom na svetlo(gopro mount) , ktory ale zaroven musi byt vyklopny, kedze mam na riadidlach tasku. Nemate nieco overene a vyskusane? Nieco podobne..
ja mám tieto https://www.closethegap.cc/ ale zrovna to čo požaduješ tam nemajú, jedine to vyskladať nejak, zvonček ako bonus, ten sa vždy hodí
Presne toto som nemal na mysli....zvoncek mam dobry, mam aj predlzeny drziak na garmin, ale fixny. Potrebujem nieco co je ohybatelne a ma to zvrchu drziak na garmin a zospodu uchyt na gopro/svetlo.
ja mam ten predstavcovy closethegab skoro rok na cestaku a ziadny problem, predtym som mal klasicky na objimku a tiez držalo roky... ved maju v ponuke aj ohybaci, len to nema druhy koniec na sroby predstavca
Ano, nad tym predstavcom som uz rozmyslal ze o 1cm dlhsi a bolo by po probleme. Ono jako nekop dotoho nonstop, len ked silovo slapem a vykrucam riditka do stran trochu. S polohou experimentujem, lebo zda sa mi ze akoby som bol skrceny a po napr 40km zacinam dost citit krize alebo spodok chrbta. Skusim ten predstavec, to by mohlo vyriesit zcasti aj ten chrbat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prosím ťa, to musíš spraviť stojku na rukách, aby si mohol brzdiť na tých brzdách?
Bike pekný
Presne toto som nemal na mysli....zvoncek mam dobry, mam aj predlzeny drziak na garmin, ale fixny. Potrebujem nieco co je ohybatelne a ma to zvrchu drziak na garmin a zospodu uchyt na gopro/svetlo.
To je len ilustracny obr . giant stem computer tcr. Preto sa pytam ci ma niekto nieco podobne, co je spolahlive.
tie su na dazd nie na blato
Kratsie konce riadidiel nechapem ako myslis