Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
No doping je iná kateģória pripomoci čo používajú práve biobikeri... a že sa nehanbia nadopovani ísť aj do súťaží ...
zdá sa že práve tí najlepší jedinci vyhľadávajú dopomoc, prípomoc, doping, droging, elektrifing a iné
A ešte používame ventilátory, aplikátory, reflektory, pri jazde s ebikerom pre neho aj defibrilátory a aby som nezabudla, keď tak rád do e-jazdenia pletieš aj ženy, tak aj vibrátory, keď už, tak už
Vedel som to. Konecne odvážna biobikerka čo vyšla s pravdou von. Berte si z nej príklad falošní biobikeri čo sa dopujú proteínovými tyčinkami a tvaria sa že šlapú za svoje ...
Elektrohejteri, dobrá téma🤔😅
Minule som čumela, na malého chlapca, ako si to valí po ceste na ebiku. Sánka dole. Ale čo čakť po ére howerboardov, keď na tom detiska “chodili” ako laty bez pohybu.
Za mňa je ten výmysel s motorom dobrý len na niečo takéto, keď vám napr. kombajn u**e nohu🤔👉🏻 https://youtu.be/3rG7DSUpe7U (a to ten týpek nepotrebuje ani elektro v iných videách)
Jej vitaj klaudi, skoro som zabudol na túto zábavnú tému ... naposledy som stretol asi tak dvadsatrocneho elektro chudacka s nadváhou a slabymi nožičkami v kozusku a tesilakoch v piatok nad Krasnianskou horárňou. Máme tam taký krátky úsek trailu s klopenkami a jednoduchými skokmi no a chalanko tomu drbol turbo, silno zabzucal a dal to na krátko na placku až sa hora otriasala ... Po treťom opakovaní som radšej odprášil ďalej aby som ho nerušil v zúfalstve, česť jeho ťažkej baterke ...
Minule som čumela, na malého chlapca, ako si to valí po ceste na ebiku.
Čo sa čuduješ, keď najväčší propagátor e-motoriek na tomto webe (autor článkov v magazíne) má v profile uvedené: "tréner Bike Academy". Čo asi svojich zverencov učí?
A to si ten text nie tak dávno zmenil...
klaudi no ja som včera videl vonku otca s menším chlapcom,obaja e-biky, otec klasika nohy do O,sedlo 10-15 cm nižšie ako by mal mať normálny cyklista ale aspoň točil pedálmi, synátor išiel na takom čo ani nekrútil len išiel... keď ho od mala na toto učí... deti zlenivjejavjú
JoKo všimla som si podľa videí na YT, ako jazdiť na e-biku
čo si budeme..rozhýčkaní ľudia, doba, potom budú všetci plačkať o pár rokov, keď im robot zadok neutrie, lebo sa vybil
PINY to by si musela mať so sebou zavesených aspoň 50kg záťaže, lebo ja keď idem 1x za týždeň na bike (momentálne), tak stojím pri každej vŕbe . Poniektorí dôchodcovia tak zle nejazdia
JoKo všimla som si podľa videí na YT, ako jazdiť na e-biku
čo si budeme..rozhýčkaní ľudia, doba, potom budú všetci plačkať o pár rokov, keď im robot zadok neutrie, lebo sa vybil
PINY to by si musela mať so sebou zavesených aspoň 50kg záťaže, lebo ja keď idem 1x za týždeň na bike (momentálne), tak stojím pri každej vŕbe . Poniektorí dôchodcovia tak zle nejazdia
xyz snáď nepôjdu mladí v ich stopách, aj keď ..
Mne môj bike oco akurát tak nastriekal na tú takú vojenskú zelenú, polepil mi tam voľačo a drela som. A to sa teraz nesťažujem dobre urobil, že mi nevymýšľal nejaké fajnoty
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zdá sa že práve tí najlepší jedinci vyhľadávajú dopomoc, prípomoc, doping, droging, elektrifing a iné
A nám tu budete vyčítať legálnu baterku.
TIEZ EBAJK
Minule som čumela, na malého chlapca, ako si to valí po ceste na ebiku. Sánka dole. Ale čo čakť po ére howerboardov, keď na tom detiska “chodili” ako laty bez pohybu.
Za mňa je ten výmysel s motorom dobrý len na niečo takéto, keď vám napr. kombajn u**e nohu🤔👉🏻 https://youtu.be/3rG7DSUpe7U (a to ten týpek nepotrebuje ani elektro v iných videách)
Čo sa čuduješ, keď najväčší propagátor e-motoriek na tomto webe (autor článkov v magazíne) má v profile uvedené: "tréner Bike Academy". Čo asi svojich zverencov učí?
A to si ten text nie tak dávno zmenil...
PINY to by si musela mať so sebou zavesených aspoň 50kg záťaže, lebo ja keď idem 1x za týždeň na bike (momentálne), tak stojím pri každej vŕbe
PINY to by si musela mať so sebou zavesených aspoň 50kg záťaže, lebo ja keď idem 1x za týždeň na bike (momentálne), tak stojím pri každej vŕbe
V pohode, nikam sa neponáhľam
Mne môj bike oco akurát tak nastriekal na tú takú vojenskú zelenú, polepil mi tam voľačo a drela som. A to sa teraz nesťažujem
Sa vyberiem za dedinu že predbehnem nejakého "športovca" do kopčeka a nič!
Si vravím,že ešte ladia formu na treažeroch😉