Ja mám Janči 530ku...830 je už dotyková, to by som nemal šancu ovládať. Musím uznať že 530 je top zariadenie na trhu aj keď má svoje muchy, ktoré ťa občas vedia vytočiť do nepríčetna. Ale mapy a funkcie sú bezkonkurenčné. Ale solárne nabíjanie by sa mi páčilo, ale nie je hodné 2 násobnej ceny. Skôr keby popracovali na veciach ako spoľahlivosť pripájania snímačov, výškomer, aby nepočítalo skoky keď fúka oproti nárazový vietor, rôzne polia, kde prestane robiť záznam, spoľahlivosť GPS signálu a podobné nedostatky vyskytujúce sa sporadicky.
Ja mám Janči 530ku...830 je už dotyková, to by som nemal šancu ovládať. Musím uznať že 530 je top zariadenie na trhu aj keď má svoje muchy, ktoré ťa občas vedia vytočiť do nepríčetna. Ale mapy a funkcie sú bezkonkurenčné. Ale solárne nabíjanie by sa mi páčilo, ale nie je hodné 2 násobnej ceny. Skôr keby popracovali na veciach ako spoľahlivosť pripájania snímačov, výškomer, aby nepočítalo skoky keď fúka oproti nárazový vietor, rôzne polia, kde prestane robiť záznam, spoľahlivosť GPS signálu a podobné nedostatky vyskytujúce sa sporadicky.
Solar je dost biedny, urcite nie hodny 100€ priplatku + sa viac leskne displej. V nasich zemepisnych sirkach spolu s pocasim solar nema podla mna ziadny zmysel. Dcrainmaker tu ukazuje kolko % nabije solar Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
75mm zdvih zadnej stavby, 110mm vpredu s 32nohami, nekompatibilita inych tlmicov, servisovatelnost tlmica... A samozrejme cena. Este nieco som zabudol?
ale pisu ze tych 75mm je ekvivalentnych normalnym 100mm lebo sa tam nedava sag, tak im treba verit. sak aj brain bol roky ta najlepšia vec akú človek mohol mať 😂
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rear schock 75mm travel
Fork 32mm / 110mm travel
Price €12.500
Solar je dost biedny, urcite nie hodny 100€ priplatku + sa viac leskne displej. V nasich zemepisnych sirkach spolu s pocasim solar nema podla mna ziadny zmysel. Dcrainmaker tu ukazuje kolko % nabije solar Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Rear schock 75mm travel
Fork 32mm / 110mm travel
Price €12.500
Cele zle...
vyzera to ze wahoo planuje tento rok skrachovat
Co by bolo cele dobre?