chcel by som si kupyt ctm delta disc 08 myslite ze to bude dobry bik chcel bz som ho viuzivat na asi taky teren ako bol cyklomaraton v bš a o rok by som chcel ist na ten maraton
je osadeny cely v "DOERE" (dufam že takto sa ti to pači tulenik ) ma perfektnu vahu 12,5 Kg a okrem toho aj Vidlicu ma za tu cenu uplne super Marzocchi Bomber .... až na tie Avid brzdy BB5 .. su iba lankove, ale ževraj brzdia celkom fajn... a musiš doťahovať tie lanka sem-tam ... to v počase možeš zmeniť za hydry ... no to sa ti zda že jeden je široky ram druhy uzky... to všetko zavisi od vyrabacej techniky. Napriklad aby bol ram lahky a zaroven pevny niektore firmy robia to že konce trubiek su širšie a spevnene a strede su tenke a odlahčene... potom je mala pravdepodobnosť že ram zlomiš ..a hlavne je lahši
je osadeny cely v "DOERE" (dufam že takto sa ti to pači tulenik ) ma perfektnu vahu 12,5 Kg a okrem toho aj Vidlicu ma za tu cenu uplne super Marzocchi Bomber .... až na tie Avid brzdy BB5 .. su iba lankove, ale ževraj brzdia celkom fajn... a musiš doťahovať tie lanka sem-tam ... to v počase možeš zmeniť za hydry ... no to sa ti zda že jeden je široky ram druhy uzky... to všetko zavisi od vyrabacej techniky. Napriklad aby bol ram lahky a zaroven pevny niektore firmy robia to že konce trubiek su širšie a spevnene a strede su tenke a odlahčene... potom je mala pravdepodobnosť že ram zlomiš ..a hlavne je lahši
to si pysal o marin?
dakujem ti sa v tom viznas si dobry je to fajn ked ma hned niekto neod.ebe ale poradi
Deore, ty ťuk
ty proste prehadzuješ sústavne E a O
Do pi** !!! stale to prehadzujem.. ja sa budem snažiť naučiť sa to psiať a vyslovovať slubujem ti tulenik DEORE DEORE ....
a ano pisal som o Marine ... nemaš za čo..
edit :// napriklad Marin si všimni že ma trubky mierne pohobynae ..horna v strede a dolna pri zvaroch... takže zavysi to od vyrabacej techniky ako hovorim.. vždy sa snažia vyrobcovia najsť sposob - čo najlahši + pevny
a marin je dobra znacka a oplati sa setrit keš teraz a v january až možno na jar ho kupit ci do vtedy sa objavi viac vyhodnejsich ponuk a klesne este cenovo?
a marin je dobra znacka a oplati sa setrit keš teraz a v january až možno na jar ho kupit ci do vtedy sa objavi viac vyhodnejsich ponuk a klesne este cenovo?
no teoreticky teraz maju na ten marin zlavu takže ho dostaneš za 17 290 sk, a otazka ktoru si položil je veeelmi diskutabilna ... z teoretickeho hladiska by na jar mali isť bicykle na cenach tocha dole koli zavedeniu eura a koli tomu že sa budeme musieť cenou hmotnych veci ako su auta biky a tak vyrovnať ostanym štatom kde su niektore veci podstatne lacnejšie. Lenže ak budeš čakať do jari je možne ročnik 08 sa vypreda a budeš mať prd a za vyšiu cenu budeš kupvať hawk hill 09 ktory bude možno o niečo lepši ale aj drahši... je to diskutabilne...
Marin nie je najznamejšia značka bicyklov, a to aj preto že na slovensku su tušim iba dve predajne ktore ho maju v oficialnej ponuke, ale zato su to ramovo kvalitne bicykle.. Made in USA ..takže by som sa tej investicie určite nebal
na buduci tyzden tam idem a tusim tam ma aj tu deltu ktoru chces sa pozriem sice bol som tam v stredu videl som tam nejakudeltu len neviem ci presnu tu ktoru si chcel
Ja mam CTM Deltu 07 model a som uplne spokojny...za tu cenu (16 000) by sa velmi viac zohnat nedalo...lebo vsade sa plati za znacku..a s tymi komponentami ktore mam by som kupil inu znacku mozno za 22-24 000...teraz koncom Augusta bude rok ako ho mam...aa zatial som nic nemenil...a mam najazdenych okolo 5000km...po cestách aj necestách:D...
Ja mam CTM Deltu 07 model a som uplne spokojny...za tu cenu (16 000) by sa velmi viac zohnat nedalo...lebo vsade sa plati za znacku..a s tymi komponentami ktore mam by som kupil inu znacku mozno za 22-24 000...teraz koncom Augusta bude rok ako ho mam...aa zatial som nic nemenil...a mam najazdenych okolo 5000km...po cestách aj necestách:D...
neprehanaš tak trocha s tymi kilakmi ?
ja si myslim pravy opak. za tu cenu sa da zohnať solidnejši bicykel. napriklad aj nejaky v zlave. ako som už hovoril o tom Marine
ja si myslim pravy opak. za tu cenu sa da zohnať solidnejši bicykel. napriklad aj nejaky v zlave. ako som už hovoril o tom Marine
nechapem preco by som mal prehanat s tymi kilometrami:D...neviem ci sa ti zda vela 5000km za rok...
aaa tu Marine znacku nepoznam...ja som inak tiez kupoval v zlave ten bike..povodne stal 19 000...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to si pysal o marin?
dakujem ti sa v tom viznas si dobry je to fajn ked ma hned niekto neod.ebe ale poradi
Do pi** !!! stale to prehadzujem.. ja sa budem snažiť naučiť sa to psiať a vyslovovať
a ano pisal som o Marine ... nemaš za čo..
edit :// napriklad Marin si všimni že ma trubky mierne pohobynae ..horna v strede a dolna pri zvaroch... takže zavysi to od vyrabacej techniky ako hovorim.. vždy sa snažia vyrobcovia najsť sposob - čo najlahši + pevny
Marin nie je najznamejšia značka bicyklov, a to aj preto že na slovensku su tušim iba dve predajne ktore ho maju v oficialnej ponuke, ale zato su to ramovo kvalitne bicykle.. Made in USA ..takže by som sa tej investicie určite nebal
Oficialne predava Mariny iba JMK Sport na slovensku a to je v BA na cintorínskej a záradnickej ulici ...
Oficialne predava Mariny iba JMK Sport na slovensku a to je v BA na cintorínskej a záradnickej ulici ...
to nikde inde av BB?
a ulica a maju tam dobry vyber
na buduci tyzden tam idem a tusim tam ma aj tu deltu ktoru chces sa pozriem sice bol som tam v stredu videl som tam nejakudeltu len neviem ci presnu tu ktoru si chcel
nechapem preco by som mal prehanat s tymi kilometrami:D...neviem ci sa ti zda vela 5000km za rok...
aaa tu Marine znacku nepoznam...ja som inak tiez kupoval v zlave ten bike..povodne stal 19 000...