nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
V nedeľu som chvíľu pozeral na RTVS Amstel a nebolo to také strašné. Nebol tam Genda, ale niekto iný a nejaký chalan-hosť. Celkom sa venovali dianiu...
Hehe, no ja som si dnes hadam tak 9x v priebehu necelych 80 km vypocul, ze bude urcite prekonany rychlostny rekord, potom bol Pidcock postaveny do role hlavneho favorita (pricom napokon neskoncil ani v TOP10) a to zavretie Bardeta preslo bez akehokolvek komentara. Ja ti nevim, Karle...
kks, skoda ze nie som v pro tour time
Fleche Wallonne bol na esp (teda mal byt, podla nedelnych uputavok), nesledoval som, ale zaznam tam vidim
ES to vysielal len v appke. Inak, ako hovoris, iba vecerny zaznam, takze ak som chcel pozerat nazivo, musel som pretrpiet RTVS Sport. Pripadne nejaky online stream, ale tomu sa vyhybam, ak to ide
no jo, záleži ale aj kto to zrovna komentuje, Napr taký Sean Kelly s jeho írskym akcentom mi trhá zvukovody,
Cestina ide len na tych videach kde je logo E1 alebo E2. Tam kde je len E tam nie je CZ komentar.
,,Pelotón odštartoval preteky v zúriacej snehovej búrke. Po hodine pretekania viac ako polovica všetkých štartujúcich opustila preteky, o ďalšiu hodinu neskôr bolo v pretekoch ešte asi 60 jazdcov, čo bola len tretina poľa,, - tomu sa hovorí selektívne preteky
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down