Ahojte, tiež zháňam skrutky na 1x prevodník, ale iný typ. Mám kľuky Sram Force s 8-skrutkovým direct mountom a tie skrutky momentálne neexistujú hádam nikde na planéte. Nemáte niekto zvyšné, radu kde zohnať, alebo tip na ekvivalent?
Pýtal som sa asi po siedmich BA shopoch a servisoch, zahraničné eshopy... nič. Doba dodania vraj o 2 mesiace. Na blbé šróby... Kúpil som 2 prevodníky, ani pri jednom neboli.
Mali by tam sadnúť M4x8mm, DIN912 napríklad. To zoženieš v hociktorom železiarstve za pár centov.
Problémom je hlavička. Tá je dosť špecifická, lebo musí zapadnúť do prevodníka bez vytŕčania. Inak by som zbehol do Hornbachu. Komplet špecifikácia skrutky:
Material: steel
Head shape: countersunk head, cylindrical
Head diameter: 4.8 mm
Head height: 3.0 mm
Thread: M4
Thread length: 8.0 mm
Length shaft: 8.0 mm
Total length: 11 mm
Max. Torque: max. 4 Nm
Tool holder: Torx 20
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pýtal som sa asi po siedmich BA shopoch a servisoch, zahraničné eshopy... nič. Doba dodania vraj o 2 mesiace. Na blbé šróby... Kúpil som 2 prevodníky, ani pri jednom neboli.
Ide o Sram P/N 11.6118.063.000
Problémom je hlavička. Tá je dosť špecifická, lebo musí zapadnúť do prevodníka bez vytŕčania. Inak by som zbehol do Hornbachu. Komplet špecifikácia skrutky:
Material: steel
Head shape: countersunk head, cylindrical
Head diameter: 4.8 mm
Head height: 3.0 mm
Thread: M4
Thread length: 8.0 mm
Length shaft: 8.0 mm
Total length: 11 mm
Max. Torque: max. 4 Nm
Tool holder: Torx 20
http://www.spojovaci-material.net/sp/srouby/valcova-a-zaoblena-hlava/valc-nizka-imb-din-7984/ocel-8-8/bez-povrchove-upravy/sroub-valcova-nizka-hlava-inbus-din-7984-m4x8-8-8-4083.html
http://www.spojovaci-material.net/sp/srouby/valcova-a-zaoblena-hlava/valc-nizka-imb-din-7984/ocel-8-8/bez-povrchove-upravy/sroub-valcova-nizka-hlava-inbus-din-7984-m4x8-8-8-4083.html
Je to asi najbližšie z toho, čo som zatiaľ videl. Vďaka za tip.