Akoze chapem, ze sa citia byt zenami, ale nechce sa mi verit, ze by v nich nebolo stipky uvedomenia sa, ake fyzicke vyhody maju oproti biologickym zenam a ze to nie je zrovna fair play, ked napriek tomu sa zucastnuju sutazi spolu so zenami.
Akoze chapem, ze sa citia byt zenami, ale nechce sa mi verit, ze by v nich nebolo stipky uvedomenia sa, ake fyzicke vyhody maju oproti biologickym zenam a ze to nie je zrovna fair play, ked napriek tomu sa zucastnuju sutazi spolu so zenami.
Jeden vzpierac sa identifikoval ako zena, potom vyhral v zenskej kategorii.
Dalsi chlap tento cirkus chcel spochybnit, urobil to iste, vyhral nad nim a potom dal verejny komentar ako tento humbuk je sprostost.
Je smutne ze bio zeny trenuju tvrdo cely zivot, a potom prijde preoperovana klobasa (s mentalnou poruchou) a medailu im ukradne...
Jeden vzpierac sa identifikoval ako zena, potom vyhral v zenskej kategorii.
Dalsi chlap tento cirkus chcel spochybnit, urobil to iste, vyhral nad nim a potom dal verejny komentar ako tento humbuk je sprostost.
Je smutne ze bio zeny trenuju tvrdo cely zivot, a potom prijde preoperovana klobasa (s mentalnou poruchou) a medailu im ukradne...
a teda predpokladam, ze mas objektivny sposob urcit kto je muz a kto zena - zahrnajuci specialne vsetky biologicke variacie nasho druhu.
Pojde to aj dalej ako "chlapci maji pindura a holky vaginy"?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak som zistoval dalej, nebude to skor M22*1,5?
Ako pekne slušne si to napísal
Jasne, ze su. Len o tom nepocut, lebo to nesposobuje neferovost v sporte a nikomu to nevadi.
Ale ono sa to uz zacalo aj v tejto problematickejsej premene (co sa ferovosti sportu tyka) "upratovat" podla zdraveho rozumu, len to este chvilu potrva. Aj ta inkluzia v sporte bola myslena dobre, ale prax ukazala, ze to nie je take jednoduche, lebo rozdiely medzi muzskym a zenskym telom sa nedaju jednoducho eliminovat. Krvny tlak mi ale dviha ta bosorka z parlamentu, co riesi rodne cisla.
https://www.science.org/content/article/world-athletics-banned-transgender-women-competing-does-science-support-rule
https://www.npr.org/2022/06/19/1106173020/swimming-bans-transgender-women
Google napovedal:
Schuyler Bailar
Chris Mosier
a teda predpokladam, ze mas objektivny sposob urcit kto je muz a kto zena - zahrnajuci specialne vsetky biologicke variacie nasho druhu.
Pojde to aj dalej ako "chlapci maji pindura a holky vaginy"?