ALF777 neviem ci si stojis na kabli, alebo nechces pochopit, ale skusim este raz. pri 85kg systemova vaha, 45mm plaste tubeless ti vyjdu tlaky okolo 2bary...to iste ale pri 30mm plastoch musis tlakovat skoro na 4bary. Dalsim faktorom moze byt, ze niekomu to vyhovuje trochu maksie, niekomu trochu tvrdsie, dalsia vec je odchylka tlakomera. Ale ukaz mi prosim ta niekoho kto tu hlasa ze jazdi 30mm plaste pod 2 bary?
Dnes niečo pre tlakomaniakov čo jazdia na prázdnych gumách a len to ospevujú, tak dnes sa ide "peklo severu" a väčšina ide bezduše, 30-32mm plášte na tlakoch 4-4,5 baru. Dávam to sem preto, že terén je z časti taký gravelový.
blackman Philippe Gilbert to spomínal na začiatku prenosu. Že si to zisťoval naprieč pelotónom. Ale super tá novinka na upravovanie tlakov počas pretekov. Zaujímavé riešenie.
Mam otazku k povodnej teme, gravel entry level: na vyber do cca 1.000€, cube nuroad / triban 120 / scott contessa 35 bicykel ako doplnok k behu, dakujem
Mam otazku k povodnej teme, gravel entry level: na vyber do cca 1.000€, cube nuroad / triban 120 / scott contessa 35 bicykel ako doplnok k behu, dakujem
Záleží na tom, kde s ním chceš/budeš jazdiť. Pravdepodobne dva z tvojho výberu majú cestnú sadu.
Katartina je jedno pre ktorý sa rozhodneš, zle neurobíš. Scott a Cube majú rovnakú výbavu. Moje poradie by bolo: 1. Scott, lebo má pevné osy, bezkáblový dizajn, 2. Cube kvôli rýchloupínakom, 3. Triban kvôli radeniu s tykadlom a rýchloupínakom
Na plaste 35mm (s rezervou 32-38, max 40mm) stacia 20mm alebo uz radsej 22mm siroke rafky? Samozrejme bezduse. Chcel by som co najvyssie hlinikove, 30-35mm, ale take som nasiel len 20mm siroke. 22 zas len 25mm vysoke, tak sa neviem rozhodnut Konkretne vaham nad DT Swiss RR 481, DT Swiss RR 521 alebo DUKE Road Runner 30. Vyplet (asi) cx ray, p24/z28, mozno len DT Comp Race (2-1,6-2) a naboje asi dt 350, zvazujem este newmen fade. Bike na pomedzi endurance a gravelu, taky pohodlnejsi cestak na 35mm gumach na prevazne spevnene cesty s obcasnymi skratkami do gravelova...
Zaujmava stranka, zaujmave ceny. Na zrovna mnou vytypovanom setupe s newmen nabojmi o 100€ nizsia cena Poznate niekto tu stranku?
Tiez som si vsimol, ze na linku co posielas je s newmen nabojmi cena 399€, ked si to iste nakonfigurujem cez odkaz express tak je cena 589€
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nechcem sa uz v tom rypat, len mi daj zdroj tej informacie, len pre zaujimavost. Lebo ja som k tym tlakom nasiel toto: https://www.velonews.com/events/classics/why-tire-pressure-at-paris-roubaix-is-cyclings-most-guarded-secret/
What that exact number will be on race day is like asking someone to give you the access codes to their Bitcoin wallet.
Záleží na tom, kde s ním chceš/budeš jazdiť. Pravdepodobne dva z tvojho výberu majú cestnú sadu.
Tento dres je krásny. S ťažkým srdcom teraz na bazári, lebo som schudol ?
https://www.bike-discount.de/en/dt-swiss-er-1600-spline-db-32mm-wheelset
Tiez som si vsimol, ze na linku co posielas je s newmen nabojmi cena 399€, ked si to iste nakonfigurujem cez odkaz express tak je cena 589€