Ahojte, chcel by som poradiť. Dostal som sa do veku keď mám na bike veľmi málo času a jedíný čas ktorý viem využiť na šport je cesta do práce a z práce. Mám to jednosmerne do Ba 37km cez karpaty, príčom zachytím zopár trailov, sem tam skok a rýchly zjazd cez les. Ak idem dajme tomu 4x do týždňa som celkom odpálený a nemám z toho takú radosť. Mal som teraz požičaný ebike a bolo to naozaj super. Moja požiadavky sú celoodpružený, 29 kolesá, 625Wh batéria, motor asi Bosch CX4gen, zdvihy do 150. Pozerám Radon Render , Focus Thron, Focus JAM, Trek Rail a pod. neviem sa však rozhodnúť, Radon má dobrú výbavu, len neviem čo od toho môžem očakávať. Ďakujem Vám
Mozno zbytocne predbieham a tie 2-piestiky budu uplne OK. Z motoriek som trochu haklivy na brzdy Ak nestihaju, tak kazia zazitok z jazdy nehovoriac o tom, ze je to nebezpecne.
Ak by tam Merida dala rovno 4-piestiky, tak by to cenu vyrazne nenavysilo. Setrenie na brzdach mi pri tom ebiku nepride spravne.
Ale zatial len teoretizujem. Uvidim po prvych dlhsich zjazdoch.
Dano5, Ty si ale provokatér, napíš keď ich vymeníš som zvedavý či to stojí za výmenu, mám tiež e160-900 ale zatial ešte málo nabehané tak to bude možno časom lepšie aj ked neviem či sa to zlepší nejak radikálne vzhľadom na váhu.
tak ja som skúšal tie XT 4-piesty na inom biku(nie e-bike) brzdí to o dosť lepšie,záleží na každom,či to stojí za to (tá znížená cena je podla mňa o.k. fakticky je to prasiatko to isté ako Saint,čo je jedna z najlepšie hodnotených bŕzd v testoch) ale jasné,keď mi prídu ešte skrutky do banja,nahodím,napíšem
v pohode,nerobím tajnosti-viedli ma k tomu zdravotné problémy,nie som najmladší-zablokovaná platnička,tŕpnutie pravej nohy,kŕče-takže prípomoc motora na e biku mi zasa dovolila jazdiť
a nerýpem,len oznamujem,že aj maldý raz budú starý,velmi radi budú jazdiť na e-biku,ak nebude iná možnosť
nie,Yeti SB5 stále mám,ak je pekné počasie,v pohode pojazdím aj na tom-problémy mám len keď je zimšie,sychravo-ten e-bike nešetrím,ke´d je blato,sneh pekne si to vyžerie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozno zbytocne predbieham a tie 2-piestiky budu uplne OK. Z motoriek som trochu haklivy na brzdy
Ak by tam Merida dala rovno 4-piestiky, tak by to cenu vyrazne nenavysilo. Setrenie na brzdach mi pri tom ebiku nepride spravne.
Ale zatial len teoretizujem. Uvidim po prvych dlhsich zjazdoch.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1600912.html#p1600912
a nerýpem,len oznamujem,že aj maldý raz budú starý,velmi radi budú jazdiť na e-biku,ak nebude iná možnosť
Napr. tento https://www.akumo.cz/husqvarna-mountain-cross-5-2020
Alebo viete poradiť inú podobnu alternatívu?
https://www.vitalmtb.com/product/guide/E-Bikes,111/Radon/Render-9-0,32887
https://www.mtbiker.sk/bazar/elektrobicykle/horske-elektrobicykle/celoodpruzene/4559427/e-bike-radon-render-90-xl-carbon-stav-noveho.html