Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Som si myslel, ze pri tom mnozstve legalnych trailov v lesoparku si kazdy pride na svoje.
Niekto chcel nieco vlastne, undergroundove bez papierovaciek alebo su tam narocnejsie, zabavnejsie prvky, ktore inde nie su?
Sice je to ilegal, ale aspon chcem pochvalit stavitelov za tie NS lavky kedze vlastne vdaka nim neeroduju podny kryt a nenicia vegetaciu. Proste postavene s citom k prirode a respektujuc padnute stromy a ine prirodne prekazky. Akurat sa zamyslam, ze komu a preco to teraz zrazu vadi, ked do tej lokality zjavne cele roky nepachol. Zeby obhliadka terenu kvoli planovanej tazbe? Ta asi narobi viac skody ako par drevenych konstrukcii.
Mozno ide aj o signal smerom do komunity, aby si tu hocikto nezacal robit hocikde traily. Akoby to potom vyzeralo? Urcite nie kazdy je schopny setrne zasadit trail do prostredia.
Mozno ide aj o signal smerom do komunity, aby si tu hocikto nezacal robit hocikde traily. Akoby to potom vyzeralo? Urcite nie kazdy je schopny setrne zasadit trail do prostredia.
Treba si uvedomit aj druhý uhel pohledu: MLBA a další prislušné ogány NEPOVOLí výstavbu "černého" technického trailu, kde jsou hlavníma stavebníma prvkama skály, kamene, popripade drevenné konstrukce/northshore lávky. Pokud bikeri nechteji celý život jazdit dokola flow skokové traily typu TBK, TKJ, Koliba, tak co mají delat? Jdou si postavit a jezdit ilegály...
Včera som išiel druhý krát obchvat Konských Hláv od Baby. Na jednom úseku na začiatku som spadol, netrafil som dobre úzku stopu a predné koleso sa zviezlo mimo. Chcelo by to tam stopu trochu rozšíriť.
Mozno ide aj o signal smerom do komunity, aby si tu hocikto nezacal robit hocikde traily. Akoby to potom vyzeralo?
Preco ten podmieneny tvar, uz dnes hocikto hocikde hocico stavia. Skor sa divim ze MLBA boli doteraz ticho a nevyjadrili sa napriklad ani k takemu Klancu, ktory vidno z asfaltky, chodia tade masy ludi a rozrasta sa to tam ako rakovina...
Akurat sa zamyslam, ze komu a preco to teraz zrazu vadi, ked do tej lokality zjavne cele roky nepachol. Zeby obhliadka terenu kvoli planovanej tazbe? Ta asi narobi viac skody ako par drevenych konstrukcii.
Pokecal som vcera chvilu s Lacom (omylom boli pri fotkach aj suradnice ).
Hlavny problem je ten, ze je to malo frekventovane miesto a dolezity zvieraci koridor. Takze postavili to na velmi nevhodnom mieste, pricom niekde inde by to kludne mohlo byt aj legalne.
Nehladal by som za tym, ze ten trail vadi, hned nejaky zly umysel. Ono okrem cyklistov su aj ine skupiny ludi a samotna priroda, ktore na tom uzemi maju svoje opravnene zaujmy
Zvieraci koridor pod Konskymi hlavami ale nevadi /ten je o 2 rady vacsi/ Malo frekventovane miesto 20m od asfaltky, kade chodi polka BA Inak je to byvala tazobna lokalita aj s byvalou zvaznicou. Ale pekny kut o ktorom nikto nic nevedel, nemusel Laco hned to na fore prezradzat.
Včera som išiel druhý krát obchvat Konských Hláv od Baby. Na jednom úseku na začiatku som spadol, netrafil som dobre úzku stopu a predné koleso sa zviezlo mimo. Chcelo by to tam stopu trochu rozšíriť.
Alebo co takto natrenovat techniku jazdy a nie hned vsade kopat a rozsirovat chodniky?
Ked nejde o tazbu, ale o zvierata, tak ani nie je o com diskutovat.
Povedze me si to na rovinu, pocas tohto veterneho pocasia som zachytil sum listov v lese, ze iniciativa isla od polovnikov. Takze ano, ide o zvieratkaa!
No je to škoda. Možno pre stavitelov legálnych trailov, že takýto štýl trailu na Slovensku chýba. Ja osobne mám rád nordshore možno preto, že je ho ako šafránu.
No to asi zavítam ešte si to tam raz dať .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ty trulko nebyt "starostlivosti" lesnikov, mali by sme tu PRAlesy
Niekto chcel nieco vlastne, undergroundove bez papierovaciek alebo su tam narocnejsie, zabavnejsie prvky, ktore inde nie su?
Treba si uvedomit aj druhý uhel pohledu: MLBA a další prislušné ogány NEPOVOLí výstavbu "černého" technického trailu, kde jsou hlavníma stavebníma prvkama skály, kamene, popripade drevenné konstrukce/northshore lávky. Pokud bikeri nechteji celý život jazdit dokola flow skokové traily typu TBK, TKJ, Koliba, tak co mají delat? Jdou si postavit a jezdit ilegály...
Su zname dovody preco to nechcu povolovat?
Su zname dovody preco to nechcu povolovat?
Ano.
1.náročnost/koncept...z jejich uhlu pohledu je to pro malou zaujmovou skupinu
2."ochrana" prirody- skály, mechy...
Preco ten podmieneny tvar, uz dnes hocikto hocikde hocico stavia. Skor sa divim ze MLBA boli doteraz ticho a nevyjadrili sa napriklad ani k takemu Klancu, ktory vidno z asfaltky, chodia tade masy ludi a rozrasta sa to tam ako rakovina...
Pokecal som vcera chvilu s Lacom (omylom boli pri fotkach aj suradnice
Hlavny problem je ten, ze je to malo frekventovane miesto a dolezity zvieraci koridor. Takze postavili to na velmi nevhodnom mieste, pricom niekde inde by to kludne mohlo byt aj legalne.
Nehladal by som za tym, ze ten trail vadi, hned nejaky zly umysel. Ono okrem cyklistov su aj ine skupiny ludi a samotna priroda, ktore na tom uzemi maju svoje opravnene zaujmy
Alebo co takto natrenovat techniku jazdy a nie hned vsade kopat a rozsirovat chodniky?
Povedze me si to na rovinu, pocas tohto veterneho pocasia som zachytil sum listov v lese, ze iniciativa isla od polovnikov.
No to asi zavítam ešte si to tam raz dať .
radsej ne, asfalt mi pride v poslednej dobe prilis nebezpecny, boli to a este si o neho aj helmu roztrepes