Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ja som dnes siel na Pezinsku babu, smerom od BK po cervenej TZ, a smerom naspet tak kadejako . Okrem par miest kde tecie voda to bolo celkom OK, cakal som vacsi mordor. Na Pezinskej babe bola ale zavreta chata pod Korennym vrchom, ak mate niekto aktualne info ako bude cez tyzden/vikend otvorena dajte to sem prosim. Celu zimu som tam chodil a teraz som vysiel naprazdno, este ze som mal dost vody na navrat.
Nevadilo by mi dlhsie obdobie dazdov, vacsie obavy mam z komarov. Uz dnes na Kamziku to nebolo na postavanie, aj ked este vdaka nizsej teplote boli malatne a spomalene.
Vcera poobede som bol pozret BK. Na ceste hodne vody od zeleznej po lanovku (na chodniku nikto...). Vydricky trail obcas blato, ale dalo sa. Na spodku jednej cesticky ktora zacina za prvym rybnikom a konci za lanovkou (trosku vyssie konci Blue Trail) kopa vody, vid foto.
Dnes som sa išiel pozrieť do okolia Perneka. Prejazdiť niektoré zaujímavejšie úseky, kde som tento rok ešte nebol.
Výdatné zrážky posledných dní sa prejavili skoro všade. Blato sem tam, plno tečúcej vody, ale nebolo to také hrozné ako po topení snehu. Nejako som tušil, že sucho nebude a keďže som citlivý na zbytočne špinavý hlavný bicykel, zobral som druhý. Ten som na konci dôkladne vywapkoval a je ako nový.
Celkom prekvapili plné potoky vody, v Slnečnom údolí som chcel pozrieť otvorenú Ernest štôlňu, ale nedostal som sa k nej. Cez potok sa nedalo http://www.cykloserver.cz/f/67ba299027/
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ludia si na net davaju videa ako tyraju zvierata ci inych ludi, dokonca aj ako vrazdia. Nejake porusenia zakazu vstupu ich ani netrknu. Frajerina predsa. Vojaci nech trenuju iba teoreticky nad ucebnicami a ta nevybuchnuta municia co sa tam vala, ta sa tiez len tak vypari. Hlavne ze uz sa tam bude moct bicyklovat, ako aj na ukrajine vidiet, moct sa bicyklovat kdekolvek je zaklad vsetkeho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ano, zvonil som, prisla taka starsia pani a povedala mi ze maju zatvorene, cca o 17:30
kym to odtecie.
Aj asfaltka od Vojenskej po Horaren Krasnany
je na X miestach voda a blato.
Výdatné zrážky posledných dní sa prejavili skoro všade. Blato sem tam, plno tečúcej vody, ale nebolo to také hrozné ako po topení snehu. Nejako som tušil, že sucho nebude a keďže som citlivý na zbytočne špinavý hlavný bicykel, zobral som druhý. Ten som na konci dôkladne vywapkoval a je ako nový.
Celkom prekvapili plné potoky vody, v Slnečnom údolí som chcel pozrieť otvorenú Ernest štôlňu, ale nedostal som sa k nej. Cez potok sa nedalo
http://www.cykloserver.cz/f/67ba299027/