Na ebiku sa nadrieme viac, ale len preto že chceme a je to zábava.
Jazda na biobiku je ako s*x s vlastnou manželkou po 30tich rokoch manželstva. Musí to byť stereotyp, značná drina, je nutné špeciálne oblečenie a najlepší pocit má keď je už v cieli a že to dokázal...
Zatiaľ čo ebiker to zažíva ako vášeň s 25 ročnou frajerkou. Vychutnáva si každý okamžik a nevie sa nabažiť každej sekundy strávenej v tomto spojení. Energia sa každým pohybom znásobuje, je cítiť nekončiacu odozvu a vlny vášne, vníma túžbu stále pokračovať. Naviac je radosť sa celou cestou spojenia kochať výhľadmi a vnímať krásy stvorenia prírody... - kto to nezažil , nevie posúdiť.... A to že dôjde ebikerovi aj ebiku po takomto zážitku energia je jasné a viacmenej prirodzené. Každý z nich je doslovne VYŠŤAVENÝ
Anketa: Ak by ste poznali oba zážitky, ktorému by ste dali prednosť ak by ste mohli???
uff, nemas nahodou aj erekciu, ked si na ten ebike sadnes?
Nech si kazdy jazdi na tom, co mu vyhovuje, ale to co si teraz popisal je ale ze uplne mimo. Radsej priznaj, ze sa chces len vozit a nie jazdit. Inak by si taku blbost nenapisal.
marseluspp Už som sa vozil na "bicykli" do ktorého bol namontovaný motor a viem, že som sa nenamáhal pri jazde, vyšľapal som kopec, ktorý neni reálne vyšľapať ľudskou silou.
Napriek tomu, alebo práve preto jazdím na orignál bicykloch bez motora. Kopce ktoré nevládzem vyšľapať s radosťou a úsmevom na perách vytlačím alebo aj bicykel vynesiem.
marseluspp Už som sa vozil na "bicykli" do ktorého bol namontovaný motor a viem, že som sa nenamáhal pri jazde, vyšľapal som kopec, ktorý neni reálne vyšľapať ľudskou silou.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
To si nejako odporuješ. BICYKEL do ktorého je namontovaný motor logicky musí stále zostať BICYKLOM, akurát že je to bicykel s motorom. Čo iné by to mohlo byť?
Auto do ktorého je namontovaný radar (policia) už nieje autom? A žena do ktorej sú osadené silikóny, už nieje ženou??? Nejako sa mi to nezdá.
Mne sa vidí, akoby ste nás ebikerov chceli v tejto téme stále hejtovať...
Na ebiku sa nadrieme viac, ale len preto že chceme a je to zábava.
Jazda na biobiku je ako s*x s vlastnou manželkou po 30tich rokoch manželstva. Musí to byť stereotyp, značná drina, je nutné špeciálne oblečenie a najlepší pocit má keď je už v cieli a že to dokázal...
Zatiaľ čo ebiker to zažíva ako vášeň s 25 ročnou frajerkou. Vychutnáva si každý okamžik a nevie sa nabažiť každej sekundy strávenej v tomto spojení. Energia sa každým pohybom znásobuje, je cítiť nekončiacu odozvu a vlny vášne, vníma túžbu stále pokračovať. Naviac je radosť sa celou cestou spojenia kochať výhľadmi a vnímať krásy stvorenia prírody... - kto to nezažil , nevie posúdiť.... A to že dôjde ebikerovi aj ebiku po takomto zážitku energia je jasné a viacmenej prirodzené. Každý z nich je doslovne VYŠŤAVENÝ
Anketa: Ak by ste poznali oba zážitky, ktorému by ste dali prednosť ak by ste mohli???
Ja by som skôr prirovnal jazdu na bicykli k normálnemu sexu so ženou /prípadne mužom- každému podľa toho čo uprednostňuje
A jazdu na ebiku zase k "sexu" s nafukovacou ančou, s vibračnou funkciou /ak máš nabitú baterku/. Z diaľky to možno vyzerá ako sex a aj sám seba chceš presvedčiť silou mocou, že je to TO PRAVÉ....ale my vieme ako to je a aj ty k kútiku duše cítiš, že niečo nie je v poriadku
Minikin : Ale vývojovo pochádzame z vás, len sme prešli na vyššiu úroveň. Sme jedná veľká dvojkolesová rodina s pedálmi, retiazkou, odpeuženou vidlou...len nám pribudlo niečo naviac - tretia nezištne pomocná noha
Blade : Čo by to bol za s*x keby sa ti polovička ani nepohla a v ničom neprispela a všetko by si si musel odmakať za svoje? To je práve tá realita biobikerstva.
Blade : Čo by to bol za s*x keby sa ti polovička ani nepohla a v ničom neprispela a všetko by si si musel odmakať za svoje? To je práve tá realita biobikerstva.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nech si kazdy jazdi na tom, co mu vyhovuje, ale to co si teraz popisal je ale ze uplne mimo. Radsej priznaj, ze sa chces len vozit a nie jazdit. Inak by si taku blbost nenapisal.
Napriek tomu, alebo práve preto jazdím na orignál bicykloch bez motora. Kopce ktoré nevládzem vyšľapať s radosťou a úsmevom na perách vytlačím alebo aj bicykel vynesiem.
romanx asi E-erekciu
Ktorý kopec to je?
Auto do ktorého je namontovaný radar (policia) už nieje autom? A žena do ktorej sú osadené silikóny, už nieje ženou???
Mne sa vidí, akoby ste nás ebikerov chceli v tejto téme stále hejtovať...
Jezus nám to dovolil
Ale je. Este raz: trináste prikázanie "Nehejtneš bližného svojeho" dodrziavame vsetci.
Ale vy nie ste blizni ale e-blizni. Chapes?
Ja by som skôr prirovnal jazdu na bicykli k normálnemu sexu so ženou /prípadne mužom- každému podľa toho čo uprednostňuje
A jazdu na ebiku zase k "sexu" s nafukovacou ančou, s vibračnou funkciou /ak máš nabitú baterku/. Z diaľky to možno vyzerá ako sex a aj sám seba chceš presvedčiť silou mocou, že je to TO PRAVÉ....ale my vieme ako to je a aj ty k kútiku duše cítiš, že niečo nie je v poriadku
Mne sa vidí, akoby ste nás ebikerov chceli v tejto téme stále hejtovať...[/quote]
No konecne si to pochopil, na 122. strane
Na toto ta tema je, vsetko ostatne je offtopic
Aj tak by som uprednostnil pred nafukovačkou
Bolo to za Magurou ale nie Oravskou.
V Jezersku, hore zjazdovkou direkt.
Pozícia na mape https://mapy.cz/s/pabomazola
V Jezersku, hore zjazdovkou direkt.
Pozícia na mape https://mapy.cz/s/pabomazola
Našla som k tomu segment na Strave, jazdí sa to.
https://www.strava.com/segments/3570696
Laciiiiii?!