Pane, ten šalter a cela sada v živote nevidela retaz ani nebola nahodena tak ako by môhol byť poškodený? Pokial by teda bol poškodený tak načo ste ho montovali na bicykel?? Keby ten šalter otvorím,vidím že je zlý tak ho určite nikam nemontujem a hneď zavolám predavajucemu
Tak ako to vlastne je? Bol poskodeny, ci nebol? Ci to je jedno, lebo som ho namontoval na bike a tym som ho ja poskodil? Nemali ste ani naznak zaujmu opytat sa, co tomu akoze je. Hned som bol nejaky podvodnik, co na Vas nieco skusa a nasledne ste zhodnotili, ze som to zavinil ja neodbornou montazou. O mojej odbornosti mate zjavne tiez znalosti ako o prehadzovaci, ktory ste mi predal.
Mi to pride, ze vy ste vlastne obet.
Mňa to VOBEC nezaujíma - len ma zaráža ako tu anonymne verejne niekoho kameňujete (meno, priezvisko, klub, brat, starý otec...) - tak sa nám teda aj vy predstavte.
Vlastne Vas to nezaujima, pekny vecer prajem teda.
Alebo asi takto (ked uz tu verejne pranierujes, uvadzas meno, klub, a o tebe nevieme kto si, co si, odkial si, uz len to svedci o tvojej "serioznosti") nahodil si salter, prehodil bez retaze do stredu kazety tam sa zasekla kladka, nevedel si vybrat z kazety von a tym si to poskodil. Ako pise Hunter825, ked nieco rozbalim a predavajuci ma v inzerate foto a tvrdi, ze je nieco nove a bez poskodenia, skontrolujem,ci to sedi,ci nema skrabance, znamky pouzitia...to si zistil az potom ked si nahodil??? No more comment. A predstav sa nam uz konecne. Howg.
Obávam sa, že to video síce možno dokazuje, že šalter je poškodený. Ale nie, že taký prišiel.
To sa bude ťažko dokazovať, aj keď to tak je.
Ja sam neviem, ako sa da prehadzovac, ktory nikdy nebol na biku tak nalomit. Mozno namotat do vypletu ale to by muselo byt v plnom zabere a skor by to asi nevydrzala samotna patka. V zapale hnevu som myslel, ze bol padnuty ale to asi tiez nie. Samotne telo nevykazuje take znamky poskodenia. Klietka vyzera byt nova, ako aj rolnicky.
Alebo asi takto (ked uz tu verejne pranierujes, uvadzas meno, klub, a o tebe nevieme kto si, co si, odkial si, uz len to svedci o tvojej "serioznosti") nahodil si salter, prehodil bez retaze do stredu kazety tam sa zasekla kladka, nevedel si vybrat z kazety von a tym si to poskodil. Ako pise Hunter825, ked nieco rozbalim a predavajuci ma v inzerate foto a tvrdi, ze je nieco nove a bez poskodenia, skontrolujem,ci to sedi,ci nema skrabance, znamky pouzitia...to si zistil az potom ked si nahodil??? No more comment. A predstav sa nam uz konecne. Howg.
Osobne nemám rád čierne komponenty, okamžite na nich vidno že boli použité, všetky dodané fotky z oboch strán ale nie sú dostatočne detailné ...
Presne toto mi napadlo, že pri kvalite súčasných foťákov v mobiloch nie je problém spraviť super fotku, ideálne na dennom svetle aby bolo jasné, v akom stave je tovar ponúkaný v inzeráte. Toto nenarážam konkrétne na tento prípad ale všeobecne. Aj kvalita prezentácie tovaru často pridáva na dôveryhodnosti.
ono by to vidno nebolo z fotky aj keby bola neviem ako dobrá/kvalitna pretože ak som dobre videl tak to je nalomene pod brzdou prehadzovačky ... osobne si myslim, že sa to nestalo pri preprave teda je ta malo pradvedpodobne, takže ostavaju dve možnosti ...
Toto si tu na fore pacikmi nevydiskutujete - jeden da fotku dodrbaneho prehadzovaca a povie ze tak mu to prislo, druhy da fotku neposkodeneho prehadzovaca a povie ze v takom stave ho odoslal. Nikto to tu nerozsudi, dohodnut sa musite vy dvaja...
Z tychto detailnych fotiek evidentne vidno ze to bola jazdena prehadzovacka. Tie predtym co panko dal, boli asi naschval fotene mobilom z pred 15rokov.
Je to veru smutne ako sa ludia odrbavaju....
Inak týchto inzerátov o nejazdených veciach je tu pomerne plno. Hlavne pozor na nové - nejazdené - zhodené z nového bicykla. Málokedy je to naozaj tak. Dnes som tu videl takú vidlu za riadnu kopu peňazí. Nejazdená takmer, zhodená z nového bicykla a po zhodení servisovaná v značkovom servise....IQ mrazenej ryby. Idem nejazdenú vidlu otvárať a dávať do servisu - by mi asi muselo pekne piecť na hlavu. Na fotkách na korunke usedený prach ešte z operácie púštna líška, matica na vzduchovej komore odretá od zlého náradia, spodné skrutky zošúchané od zlého náradia. Takmer nová vidlica ?♂️?♂️Keby tam napísal: Jazdená vidlica v dobrom stave s akým takým servisom a cena nižšia o 100-150 eur, tak si človek povie: Seriózny inzerát, fajn vidla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak ako to vlastne je? Bol poskodeny, ci nebol? Ci to je jedno, lebo som ho namontoval na bike a tym som ho ja poskodil? Nemali ste ani naznak zaujmu opytat sa, co tomu akoze je. Hned som bol nejaky podvodnik, co na Vas nieco skusa a nasledne ste zhodnotili, ze som to zavinil ja neodbornou montazou. O mojej odbornosti mate zjavne tiez znalosti ako o prehadzovaci, ktory ste mi predal.
Mi to pride, ze vy ste vlastne obet.
Vlastne Vas to nezaujima, pekny vecer prajem teda.
Nie, zasielka bola v poriadku
Ja sam neviem, ako sa da prehadzovac, ktory nikdy nebol na biku tak nalomit. Mozno namotat do vypletu ale to by muselo byt v plnom zabere a skor by to asi nevydrzala samotna patka. V zapale hnevu som myslel, ze bol padnuty ale to asi tiez nie. Samotne telo nevykazuje take znamky poskodenia. Klietka vyzera byt nova, ako aj rolnicky.
Dusan Piskora
Stupava
poslem ti aj telefonne cislo?
Presne toto mi napadlo, že pri kvalite súčasných foťákov v mobiloch nie je problém spraviť super fotku, ideálne na dennom svetle aby bolo jasné, v akom stave je tovar ponúkaný v inzeráte. Toto nenarážam konkrétne na tento prípad ale všeobecne. Aj kvalita prezentácie tovaru často pridáva na dôveryhodnosti.
Je to veru smutne ako sa ludia odrbavaju....