Aj človek musí spať a nabíjať svoju energiu. Zatiaľ čo biobiker odkvecne zničený do postele, ebiker sa ešte kľudne ďalšie dve hodiny môže venovať inej činnosti. A tak viac ten život žije. Vlastne mi z toho vyplýva že ebike ľuďom predlžuje aktívny život.
Inak ma napadlo, že keď sa rozdelí slovo Everest na Ever a Rest - znamená to "Vždy oddy*****; . Tak prečo nie?
Poď so mnou na viacdňový bajk trip. Nečakáme sa, každý svojím tempom, ty na svojom ebajku ja hoc na "bezďáckom" treku ovešanom báglami, kto skôr príde.
Viacdňový výlet prijímam. Na oplátku pôjdete so mnou na jednodňový výlet Šumiac-Kráľová Hoľa, ja ebike, vy biobike že kto bude prvý hore
Posledné kolo o víťaza by som navrhoval v pretláčaní rukami. Nech je sranda ...
marceluspp, sranda bola, keď sme išli s kámošom na Kráľovu Hoľu z Istebného cez Priehybu a vo Valkovni nás dobehol chlapík na cesťáku, išiel tiež na Kráľovu Hoľu po vlastnej osi, ale on vyrazil ráno z Trnavy.
Proste zobere viac baterii, 20 kg mozno bude stacit Ale treba to dobre zratat, lebo dodacne baterie cucaju extra energiu a skoncit na niecom takom bez baterie mozes rovno volat odtah.
Neviem čo to tu riešite
No bez baterie to ide trochu ťažšie, ale pre nas chlapov ebikerov žiaden problém ….
Inak som sa vcera vozil na mojej starej meride matts čo má asi 20 rokov a to je tak ľahučký bajk že ide skoro sám. Vtedy to stálo nejakých 24 tis sk a splacal som to celý rok.
Vcera vyjazd cyklistov-penzistov... Sucet veku cca 280 rokov, najstarsi ma 79. Vcera len lahko s mimoriadnou zastavkou na kofolu-pivo po nedelnych pretekoch veteranov na Pezinsku Babu.
Aby som nezabudol - vsetci za vlastne, ziadny pomocny motorcek
Ked som mal 79 tiez som este ohovaral e-bikerov. Tuto napriklad z Uhornianskeho sedla http://www.tronkosice.sk/Akcie/A2020/Paca/ (42 km a vyse 1000 m vyskovych). Mozem porozpravat ako rychlo sa to potom menilo ...
V podstate celý progress vývoja osobnosti či už fyzickej alebo menálnej je v hlave. Je to o vytrvalosti, viere, sebadisciplíne a hlavne radosti(pozitívne myslenie). Telo je stroj a ako taký následuje myseľ. Ak je myseľ trénovaná, stroj šlape ako má. Ak nie, tak stroj si s nami robí čo chce (lenivosť, prejedanie sa, pôžitky...)
Akurát že ten stroj sa opotrebuváva. A naviac nemáme tie stroje všetci rovnaké. Niekto má Trabanta, niekto BMV, niekto Bentley. Vymeniť sa to nedá, takže ho používame a zneužívame podľa svojich chutí a možností,
Pišta má môj obdiv, u neho vidím len tú nevyhnutnú únavu stroja, ale vie sa prispôsobiť a ide ďalej. Mnohí ebikeri sú práve na tej druhej strane, kde lenivá mysel im našepkala ebike... nuž ale aspoň niečo. Niekomu našepká horšie veci ...
Niekto príde o panictvo s frajerkou, niekto si zaplatí profesionálku. Pokiaľ to oboch priviedlo k pochopeniu podstaty veci a vyvolalo to u nich záujem to zažiť znova, nevidím v tom problém. Časom sa to môže aj medzi nimi vymeniť ... Tak je to aj s ľudmi čo sa dostanú k bicyklovaniu... je proste jedno ako. Ak ich to chytí, fajn, ak nie ide sa ďalej... ale ak je práve motor ten prvok čo u nich udrží záujem, tak prečo sa tomu vysmievať?
...Ked som mal 79 tiez som este ohovaral e-bikerov...
Veď to je asi celá pointa, že kým to šlo inak, ani ti nenapadlo sadať na priháňadlo. Takže mal by si mať pochopenie keď tu ventilujeme posmešky nad zdravými 20, 30, 40-ročnými mentálnymi para-atlétmi na baterky:)
Ano, ale pocit z jazdy na ebiku je diametrálne odlišný a nedá sa to porovnávať. Je to ako jazda na kolotoči, človek si za ňu rád priplatí, povozí sa, poriadne si aj zašportuje a super zážitok je na svete ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak ma napadlo, že keď sa rozdelí slovo Everest na Ever a Rest - znamená to "Vždy oddy*****; . Tak prečo nie?
Posledné kolo o víťaza by som navrhoval v pretláčaní rukami. Nech je sranda ...
tak by to mozno dal.
No bez baterie to ide trochu ťažšie, ale pre nas chlapov ebikerov žiaden problém ….
Inak som sa vcera vozil na mojej starej meride matts čo má asi 20 rokov a to je tak ľahučký bajk že ide skoro sám. Vtedy to stálo nejakých 24 tis sk a splacal som to celý rok.
Aby som nezabudol - vsetci za vlastne, ziadny pomocny motorcek
Akurát že ten stroj sa opotrebuváva. A naviac nemáme tie stroje všetci rovnaké. Niekto má Trabanta, niekto BMV, niekto Bentley. Vymeniť sa to nedá, takže ho používame a zneužívame podľa svojich chutí a možností,
Pišta má môj obdiv, u neho vidím len tú nevyhnutnú únavu stroja, ale vie sa prispôsobiť a ide ďalej. Mnohí ebikeri sú práve na tej druhej strane, kde lenivá mysel im našepkala ebike... nuž ale aspoň niečo. Niekomu našepká horšie veci ...
Niekto príde o panictvo s frajerkou, niekto si zaplatí profesionálku. Pokiaľ to oboch priviedlo k pochopeniu podstaty veci a vyvolalo to u nich záujem to zažiť znova, nevidím v tom problém. Časom sa to môže aj medzi nimi vymeniť ... Tak je to aj s ľudmi čo sa dostanú k bicyklovaniu... je proste jedno ako. Ak ich to chytí, fajn, ak nie ide sa ďalej... ale ak je práve motor ten prvok čo u nich udrží záujem, tak prečo sa tomu vysmievať?
Veď to je asi celá pointa, že kým to šlo inak, ani ti nenapadlo sadať na priháňadlo. Takže mal by si mať pochopenie keď tu ventilujeme posmešky nad zdravými 20, 30, 40-ročnými mentálnymi para-atlétmi na baterky:)