uz nieco cez tyzden je k dispozicii vo verzii 2.06 aj oblast Ziliny.snazil som sa ju spravit s co najvacsou presnostou ale chyby sa vzdy najdu.takze by som bol rad keby ste mi svoje pripomienky alebo navrhy posielali bud sem alebo mailom na [email protected]. takisto ak ma niekto k dispozicii fotky z tejto oblasti a bol by ochotny poskytnut ich pre verejne blaho uzivatelov Cyklotras bude vitany
Na SK stlpiky byt musia. Nie je to tak davno, co idiot s kamionom chcel prejst cez most Chucka Norrisa a jediny dovod preco to skusal je, ze z rakuskej strany nebol stlpik. Cize keby pred tymi mostikmi stlpiky neboli, tak tadial urcite jazdia aj idioti na stvorkolkach a podobne.
Ano, je to kratke stupanie. Ale pocas toho, ako som tam chvilu stal a jedol banan, tak vsetci dochodcovia museli zostupit a tlacit svoje bicykle do stupania. A do toho mostu na fotke ides po 90 stupnovej kratkej zakrute, musis sa trafit popri stlpiku a neprejst do protilahleho pruhu, jednoducho je to cele zle.
A co sa tyka stlpikov - myslel niekto na rodicov, ktori maju deti vo voziku za bikom? Ja ako cyklista sa tomu stlpiku vyhnem v pohode, ale treba mysliet na najzranitelnejsich.
V kazdom pripade som rad, ze tam cyklotrasa je, bol som z nej milo prekvapeny a vedie krasnym prostredim. Len niektore veci su velmi divne
Na motorkách cez tie mosty jazdia absolútne v pohode. So štvrkolkou by tade napriek tomu, že tam sú stĺpiky nebol absolútne žiadny problém prejsť. Tvar tých mostov nemá absolútne nič spoločné ani s plavebnou výškou, ani statikou ani s 1000 ročnou vodou. Je to len obyčajný rozmar, naprojektovaný z dlhej chvíle v akože nejakom chránenom území v snahe nabudiť akože nejaké prvky ľudovej architektúry. A samozrejme sa dá sa na tom preinvestovať aj viac peňazí.
Ahoj, neviete ako je to s tým mostom do Podvažia? je teraz vraj uzavretý, teda ani na bicykli? teda na cesťáku Bytča-Považská Bystrica sa chodí po ceste I. triedy cez Plevník? Vďaka
Z Bytče do Považského prejdeš, ten most je síce rozkopaný (opäť) ale v smere od Bytče pred mostom odbočíš doľava a potom doprava na novú úzku betónovú cestu. Budeš na druhej strane váhu. Tá cesta je celkom dobrá trošku je rozsekaná (alebo nedorobená) až pred Podhradím. Potom popod nadjazdy a doprava do kopčeka a ponad Váh na druhý breh. Je to v pohode prejazdné na cesťáku.
Z Bytče do Považského prejdeš, ten most je síce rozkopaný (opäť) ale v smere od Bytče pred mostom odbočíš doľava a potom doprava na novú úzku betónovú cestu. Budeš na druhej strane váhu. Tá cesta je celkom dobrá trošku je rozsekaná (alebo nedorobená) až pred Podhradím. Potom popod nadjazdy a doprava do kopčeka a ponad Váh na druhý breh. Je to v pohode prejazdné na cesťáku.
takže pôjdem medzi Váhom a tým kanálom? lebo na komoote je taká fotka zo septembra 2022, kde to vyzerá ešte riadne rozbito a je tam koment, že to je veľmi zlý úsek
Bol som tam poslednú nedeľu a je to v pohode prejazdné. Možno sa tam cez týždeň pracuje ale nevšimol som si tam žiadny zákaz okrem zákazu pred rozkopaným mostom. A áno, ide sa popri druhej strane kanálu.
Dovolte aby som sa aj ja vyjadril ku tzv. novej krasnej cyklotrase. byt nieco pekne je jedna vec a druha vec je bezpecnost. Isli sme tam vlani cez leto a to bolo posledny krat co som na tu trasu vliezol. Boli sme svedkami ako jeden bicyklistra napalil do tych nezmyselnych zeleznych stlpov. Kto to takto umelecky naprojektoval? Ved to je o zivot sa vozit na takejto cyklotrase. Este ze sa mu nic vazneho nestalo, mal vykrutene riaditka do jednej strany, ale nakoniec isiel dalej. Mal stastie!! Neviem si predstavit jazdu maleho dietata ktory sa skrabe hore kopcom na most a na druhej strane ho privita zelezo v strede cesty. Dospely tam ma problem natoz male dieta. Kdesi som cital ze uz tam bolo viacero zlomenych rebier. Dakujem viac si takuto cyklotrasu neprosim!! Uz som pochodil vela cyklotras, aj v zahranici ale takyto vymysel som nikde nevidel. prajem vsetkym aby sa vratili s tochto vyletu zdravi.
Tiez si myslim, ze by to bolo idealne. Predpokladam, ze asi nejaka norma to neumoznuje osadit priamo na mostovke. Alebo by to tam bolo velmi lahke vylomit skrz nedostatocne kotvenie.
Nejde ani o nedostatočné kotvenie. Vylomiť by sa to dalo nárazom z tej veľkej nájazdovej výšky. Na normálnom moste to samozrejme môže byť osadené na konštrukcii. Tieto najstrmšie mosty sú seriózne strmšie ako skala Velryba na Rychlebských Stezkách - tá je menej strmá
To je hrozná tragikomédia. Úplne zmrším projekt tej cyklotrasy a potom mám guráž sa chváliť, že dám tam odrazky, tak je to ok. Fakt sa mi rozum zastavuje nad týmto.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A co sa tyka stlpikov - myslel niekto na rodicov, ktori maju deti vo voziku za bikom? Ja ako cyklista sa tomu stlpiku vyhnem v pohode, ale treba mysliet na najzranitelnejsich.
V kazdom pripade som rad, ze tam cyklotrasa je, bol som z nej milo prekvapeny a vedie krasnym prostredim. Len niektore veci su velmi divne
takže pôjdem medzi Váhom a tým kanálom? lebo na komoote je taká fotka zo septembra 2022, kde to vyzerá ešte riadne rozbito a je tam koment, že to je veľmi zlý úsek
https://myzilina.sme.sk/c/23165611/cyklisti-si-jazdu-po-terchovskej-cyklotrase-neuziju-zhotovitel-odmieta-odstranit-betonove-zabrany.html
https://www.facebook.com/100064814855684/posts/pfbid02Uza2pKBS2UUoUqvMNbRWDPyQbSSuPRiVZGShBMMFMVbQ566FeQFS363oJ5gNVTZsl/
https://www.facebook.com/100064814855684/posts/709273121243177/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
https://www.facebook.com/100064814855684/posts/709273121243177/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
To je hrozná tragikomédia. Úplne zmrším projekt tej cyklotrasy a potom mám guráž sa chváliť, že dám tam odrazky, tak je to ok. Fakt sa mi rozum zastavuje nad týmto.