zdravim,
mate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
Zistil som, že batéria pri silnejšom otrase v svetle hrká. Toto je určite príčina problému. Namiesto pružiny tam mohol byť pliešok... Vyrobil som zo zlata (srandujem... z mosadze) podložku (hrúbka 2mm) medzi batériu a pružinu a batéria už nehrká. Najbližšie ho pôjdem otestovať von na cestu. Dúfam, že sa už nebude vypínať, lebo pri zjazdoch v tme pri krajnici to vôbec nie je šmiešne.
takýto je rozdiel vo výške klasickej 21700 a origo fenixu...
Gramy sú gramy ! 😛
FOP!
r.
Kedze skoro na kazdom svetle napisu ze je nabijatelne cez usb a nikde sa neda poriadne vyhladat ci ide o mikro aleco C cez filtre. Len otvorenim kazdeho odkazu a citanim detailneho popisu
Ďakovala
Ďakovala
Moon Meteor Storm Pro by mal vo Wide 500lm mode vydrzat 10 hod a 6 hod v 700lm mode. To by uz mohlo byt ok.
Edit: Kedze sa na tom svetle daju aj menit baterie tak by si mohla zakupit nahradny par od nich a mas super vydrz v kompaktnom prevedeni
Edit: Kedze sa na tom svetle daju aj menit baterie tak by si mohla zakupit nahradny par od nich a mas super vydrz v kompaktnom prevedeni
S tou náhradnou batériou to je super. Aj cena prijateľná.
Vďaka moc
Edit : Tak snažím sa nájsť nejakého predajcu na Slovensku, ale nedarí sa mi. Na sklade ho nikde nemajú
Ešte nejaký iný tip prosím?
Svine sa svetla boja, no neviem ci to plati aj na medvedov...
Btw - napriklad aj pretek 1000 mil, co robi Honza Kopka, ma v instrukciach zakaz nocnej jazdy na niektorych slovenskych usekoch s medvedmi.
--ale napriklad kukol som do eshopu a maju tam toto, 400 lumenov na 7 hodin:
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/svetla/predne/fenix-bc30r-nabijatelne-predne-svetlo.html
Svine sa svetla boja, no neviem ci to plati aj na medvedov...
Btw - napriklad aj pretek 1000 mil, co robi Honza Kopka, ma v instrukciach zakaz nocnej jazdy na niektorych slovenskych usekoch s medvedmi.
1000 Miles Craft Adventure má trochu iné pravidlá a poznám ich veľmi dobre ?
V pravidlách 333 je nočné jazdenie povolené a limit je 33 hodín. Takže nejazdiť v noci neprichádza do úvahy
na spisi je do pol 10 svetlo, o jednej v noci si v ciely - svietit budes tak 4 hodiny
Fenix BC30 V2.0 predné svetlo
89,90 €
MOC 89,99 €1300lm z 10 m a svine nic