Su pripady ked eckari sa hrabu do fakt zleho terenu, lebo vsak to pedaluje za mna.
Potom maju strach zist dolu s takym zavazim (narocny teren). Alebo im dojde baterka na blbom mieste, sach mat.
V tychto pripadoch ked clovek zjavne precenil svoje schopnosti, mali by si vyjazd zachranarov zaplatit z vlastneho..
To by som dal aj pre ine sporty. Zrazu by zachranari nemali tak casto vyjazdy.
A tu žnete výsledok tých blbých kecov ako éčko ide samo,a vyletnik ktorý by predtým išiel v kroksoch na Lomničák teraz zájde do požičovne požičajú mu éčko "s dojazdom 120km" a máte príbeh na odbavovanie sa...
No krásny život máte??
MOja Vtipna pripomienka sa zmenila zase na hadku to len preto ze niekomu lezim v zaludku pre moje politicke presvedcenie tak si zase musel niekto kopnut. Smutne ze spolocnost je v stave kde sa hadaju ludia s rovnakym konickom este aj v takejto teme neviem ako by to bolo ak by tu chodili aj polovnici:)
Dnesne baterky normalny e-biker ani nevybije. Naviac Slovensko je tak male ze vzdy zajdes niekde po najblizsiu dedinu.
Jediny problem je ze nemaju v techniku s tym tazsim bicyklom a htrozia pady. ale to je hlavne problem Alp.
Ked poviem a to aj vtipne sarkasticky ze si volam Hzs ked dojde baterka je to chrapunstvo ale to ze tu chce niekto oddelovat ludi.kto si ma a nema platit vyjazd Hzs a mysli to vazne je vsetko v poriadku. A takto tu zijeme.
Tak ked dam 2.5 a 80km v tazkom terene bez asfaltu s enduro plastami tak 100km a 3k na asfalte s plastami na cestu musim dat. Som sa pytal vcera na bikefeste na 900wh baterku a ze naco mi je ked tie 750wh skoro nik nevybija. To na tych e-bikoch jazdia riadni pupkaci. Uz len ten eko mod je obrovska pomoc.
Dnes som videl auto “ cestna pomoc” . Stalo za osobnym autom na ceste a chlapík vymieňal koleso. Celkom fajn nápad. Aj ebikerom by sa zišla taka služba …
Inak u nas v Poprade ma chlapík z predajne bicyklov Rabatin tiež takú výjazdovú pohotovost pre cyklistov.
tento tyzden v tn mladas na ebiku, odomknute rychlost jak hovado a bez pedalovania...
na (vodorovnej) cyklotrase zas eckari co by z hladiska nadvahy mali radsej pedalovat za svoje..
fakt dufam ze konecne raz stretnem eckara co naplno vyuziva zablateny stroj na zjazdoch, mesiace bezia a stale nic...len krcmovi vyletnici na nalestenych cinach...
Tak ako som pisal pred 8 rokmi. Ebike donesie do lesa ludi,ktori tam nepatria a nevazia si to,pretoze nemusia vynalozit namahu a skusenosti. A je im to nanic,akurat otravuju inych. Samozrejme sa to netyka vsetkych ebikov,ci ludi. Ti ktori su fajn,nech jazdia aj na korytnacke Nevrazivost turistov na Sk je kapitola sama o sebe. Vsak ako vsetko asi
O tomto by sa dalo filozofovat. Je to diskriminacny nazor, zalozeny na vode. A to co si predviedol sa vola extremisticky radikalny nazor. Nemozes zakazat vstup ludom do lesa, pretoze nemuseli vynalozit namahu. Lol, to je az smiesne.
Tak ako na ulici najdes dnes kopu kretenov, tak isto ich najdes aj nasadnutych na tom ebajku.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Je to presne tak ako píše DADO ... Ebike pre mnohých funguje ako bezbariérový prístup ľudí do prírody. Je to ako vysmievať sa človeku na vozíčku že ide po rampe, keď mohol vynaložiť námahu prekonať schody.
Nie každý chce vynakladať námahu aby bol v prírode. Niekto si tam ide prečítať knihu, niekto na piknik a niekto rád leží v tráve a pozerá na nebo. A to že ostatní jazdia autom čo najbližšie k prírode a tam zaparkujú a idú na výlet je o čo odlišné že tam príde človek na ebiku??? Je to úplne to isté. Proste sa tam dopravil a ebiker naviac môže vpohode pokračovať a hlbšie preniknúť do prírody.
Biobikeri sú ako mladá panna, ktorá sa snaží si zachovať nepoškvrnené panenstvo a aj si to náležite obhajuje. Avšak až keď o neho príde, pochopí o čo celý čas prichádzala...
DaDo: Nemozes zakazat vstup ludom do lesa, pretoze nemuseli vynalozit namahu?
Neuvazuj tak priamociaro a neber to doslovne. Ved tak ako je zakazany vjazd do lesa autom, motorkam (az na vynimky), tak rovnako mozu zakazat vjazd do lesa aj na ee-biku, ci nie? S argumentaciou ochrany prirody, zveri, zaujmov polovnikov (silna loby), neviemcoho. Ked sa chce, dovod sa vzdy najde.
A potom to uz bez vynalozenia namahy nepojde...
Marcel, pravdu mas. Alebo sa vysmievat zdravemu cloveku ktory chce pouzit schody, ked mohol vynalozit namahu prekonat vertikalnu prekazku a vysplhat sa po lane. #Irony off...
Zakaz vstupu motorových vozidiel do prírody je hlavne z hľadiska hluku, exhalátov a možného znečistenia prírody prevádzkovými tekutinami z vozidla. Nie preto že majú motor…
Zákaz je aj kvôli erózii ktorú spôsobujú. Rovnako, aj keď v menšej miere to dokážu je-bajky.
Ako bolo povedané, dôvod sa vždy nájde. Ak sa chce nájsť. Veď máme ešte v pamäti (takmer úspešný) pokus poľovníkov zakázať jazdiť v lese všetkým bicyklom argumentujúc dôvodmi ako z nevydarenej komédie.
teraz idem trochu proti sebe ale tu eroziu dokazu v rovnakej a mozno aj vacsej miere urobit aj bio bikeri ked chcu, ved vieme ze
mne ebiky ako take nevadia, vadi mi sposob ich pouzivania a ta demagogia ktorou sa obhanaju ludia ktori by na nich jazdit nemuseli/nemali.
uz to je len krocik k tomu ked ekolobezkar zadre kolko km dnes urobil vonku/v prirode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potom maju strach zist dolu s takym zavazim (narocny teren). Alebo im dojde baterka na blbom mieste, sach mat.
V tychto pripadoch ked clovek zjavne precenil svoje schopnosti, mali by si vyjazd zachranarov zaplatit z vlastneho..
To by som dal aj pre ine sporty. Zrazu by zachranari nemali tak casto vyjazdy.
A tu žnete výsledok tých blbých kecov ako éčko ide samo,a vyletnik ktorý by predtým išiel v kroksoch na Lomničák teraz zájde do požičovne požičajú mu éčko "s dojazdom 120km" a máte príbeh na odbavovanie sa...
No krásny život máte??
Dnesne baterky normalny e-biker ani nevybije. Naviac Slovensko je tak male ze vzdy zajdes niekde po najblizsiu dedinu.
Jediny problem je ze nemaju v techniku s tym tazsim bicyklom a htrozia pady. ale to je hlavne problem Alp.
Ked poviem a to aj vtipne sarkasticky ze si volam Hzs ked dojde baterka je to chrapunstvo ale to ze tu chce niekto oddelovat ludi.kto si ma a nema platit vyjazd Hzs a mysli to vazne je vsetko v poriadku. A takto tu zijeme.
Inak u nas v Poprade ma chlapík z predajne bicyklov Rabatin tiež takú výjazdovú pohotovost pre cyklistov.
ziadnu
na (vodorovnej) cyklotrase zas eckari co by z hladiska nadvahy mali radsej pedalovat za svoje..
fakt dufam ze konecne raz stretnem eckara co naplno vyuziva zablateny stroj na zjazdoch, mesiace bezia a stale nic...len krcmovi vyletnici na nalestenych cinach...
Ale ked uz sa o tom bavime, v lese stretam zatial len bezbaterkovych, a na cyklotrase (tam mtb netaham) prave tych baterkovych.
O tomto by sa dalo filozofovat. Je to diskriminacny nazor, zalozeny na vode. A to co si predviedol sa vola extremisticky radikalny nazor. Nemozes zakazat vstup ludom do lesa, pretoze nemuseli vynalozit namahu. Lol, to je az smiesne.
Tak ako na ulici najdes dnes kopu kretenov, tak isto ich najdes aj nasadnutych na tom ebajku.
Nie každý chce vynakladať námahu aby bol v prírode. Niekto si tam ide prečítať knihu, niekto na piknik a niekto rád leží v tráve a pozerá na nebo. A to že ostatní jazdia autom čo najbližšie k prírode a tam zaparkujú a idú na výlet je o čo odlišné že tam príde človek na ebiku??? Je to úplne to isté. Proste sa tam dopravil a ebiker naviac môže vpohode pokračovať a hlbšie preniknúť do prírody.
Biobikeri sú ako mladá panna, ktorá sa snaží si zachovať nepoškvrnené panenstvo a aj si to náležite obhajuje. Avšak až keď o neho príde, pochopí o čo celý čas prichádzala...
Neuvazuj tak priamociaro a neber to doslovne. Ved tak ako je zakazany vjazd do lesa autom, motorkam (az na vynimky), tak rovnako mozu zakazat vjazd do lesa aj na ee-biku, ci nie? S argumentaciou ochrany prirody, zveri, zaujmov polovnikov (silna loby), neviemcoho. Ked sa chce, dovod sa vzdy najde.
A potom to uz bez vynalozenia namahy nepojde...
Marcel, pravdu mas. Alebo sa vysmievat zdravemu cloveku ktory chce pouzit schody, ked mohol vynalozit namahu prekonat vertikalnu prekazku a vysplhat sa po lane. #Irony off...
Ako bolo povedané, dôvod sa vždy nájde. Ak sa chce nájsť. Veď máme ešte v pamäti (takmer úspešný) pokus poľovníkov zakázať jazdiť v lese všetkým bicyklom argumentujúc dôvodmi ako z nevydarenej komédie.
mne ebiky ako take nevadia, vadi mi sposob ich pouzivania a ta demagogia ktorou sa obhanaju ludia ktori by na nich jazdit nemuseli/nemali.
uz to je len krocik k tomu ked ekolobezkar zadre kolko km dnes urobil vonku/v prirode