Ahojte, ked sme pri tych "zapecenych" Sootoch, tak sa pridam do temy aj ja. Kupil som 50-tku cez bazar viac nez pred rokom a neviem dat dole pedale. Nemate niekto z BA pozicat fakt velky (dlha paka) kluc 15-tku? Alebo nejaky iny napad ako ich odsrobovat? Vdaka!
ake najširšie plášte sa vam zmestili na kellys soot 70? a jazdi niekto tak, že vzadu ma širší plast ako vpredu? povedzme vpredu 40c a vzadu 44c? lebo zatial som nikdy nechytil defekt na prednom plasti, vzdy len vzadu aj na HT a preto rozmyslam, ze dozadu by som dal robustnejši (širší) plast
Lukson4 širší plášť ti nepomôže. A ak tak širší dopredu za mňa (kvôli trakcii vie to zachrániť krk pri baranoch keď si v spodnom úchope). Ale mám otázku jazdíš duše či bez? A čo máš teraz obuté? Ja odkedy mám tubeless a tuffo thundero tak o žiadnom defetke za cca 4500km neviem a plášte stále v super stave a jazdím na ich mix.
jj viem, že sa vozi ked tak vpredu sirsi, ale chcel som to dozadu, ze ci by to nepomohlo s defektami...od aprila mam bezduse, najazdil som na tufo thundero 40c 1000km, ale medzi 600-700km som chytil dva defekty na knot, odvtedy som zadne koleso a tie dve diery podlepil znutra ale obyčajnými naplastami na dušu a tak pre istotu trz vozim vzadu dušu a drzi to, je mi luto kupit novy plast hned kedze dezen je stale ako novy...kupil som sadu od parktool a s tym to možno podlepim a vyskusam ci to bude drzat aj ako bezdusak
Ahojte, ked sme pri tych "zapecenych" Sootoch, tak sa pridam do temy aj ja. Kupil som 50-tku cez bazar viac nez pred rokom a neviem dat dole pedale. Nemate niekto z BA pozicat fakt velky (dlha paka) kluc 15-tku? Alebo nejaky iny napad ako ich odsrobovat? Vdaka!
Mam dilemu ohladom vyberu velkosti ramu.
Teraz odhliadnuc od dalsich vlastnosti ramu, ktory z gravel variantov by ste vybrali pri vyske 176cm ?
Momentalne mam 10mm spacer pod predstavcom a sedlovka (zasuvatelna cast) trci cca 10,5cm z ramu.
Robis dramu s nazvami…
Kazdopadne M, mam rovnaku vysku a rovnaky problem s kratkymi nohami, na cestakoch s 520mm ST mam sedlovku vysunutu 13-14cm… Tiez ma to laka ist do S, kde nebyva velky rozdiel v reachu, ale v stacku uz hej vdaka nizkej hlave.
Apropo, male porovnanie dusi pri uzivani bezdusi (ako rezerva, rozmer 700x30/47)
Tubolito cx 63g/~22€
Conti Tour light 105g/~7€
Conti Tour all 155g za ~5€
Tubolito voci light dusi az taky rozdiel vo velkosti neni, dokonca light dusa je uzsia a da sa mozno este viac zmacknut a napratat, rozdiel hmotnosti pocitovo markantny. Vyhralo samozrejme tubolito, vdaka vyssej deklarovanej odolnosti ked by uz prislo na pouzitie. Aj tak neviem ci by sa mi s tym chcelo sr*t a byt kdesi cely od mlieka, to radsej pockam na odvoz Ale nikdy nevies...
Nazvy som vynechal zamerne, aby sa ludia sustredili len na samotne cisla a nezacali vyzdvihovat ine vlastnosti ramu alebo argumentovat niecim inym (napr. cenou).
Tak nie vzdy byva ten skok v stacku velky. Napr. Author Ronin velkost 50 ( v tabulke nie je ), ma stack ako moj predosly cestak Rose PRO SL (velkost 55) . Author Ronin velkosti 52 zas priblizne ako sucasny cestak. Rozdiel v reache je zanedbatelny.
Zatial som nakloneny skor k Roninovi nakolko ten druhy ram je podstatne drahsi . Este vyriesit dilemu ci mensi agilnejsi ram, alebo vacsi, s priestorom pre ramovu tasku.
Hej tie som tam uz pribalil, taktiez utrzok papierovej utierky V podstate som sa nechal inspirovat recenziou pri tejto kapsicke. Okrem toho ze uz to ma 400g tak neviem ako to tam napchal, ja s tym bojujem a to tam este nemam tu ihlu s knotmi A teda pridam aj tie podsedlovky, do tej povodnej micro caddy M aj ked sa javi vacsia bez sance...
Odkedy som začal voziť gravel inzert do pneu Pathfinder PRO 37-622, tak som prestal sledovať, čo vlastne zo sebou v servisnej kapsicke vozim. Pneu už ma v kapsicke len moja, ja mám pumpu a univerzálny kľúč. Skúsil som aj tlak pod jeden bar a išlo to (82+14kg). Kľudná jazda aj bez vzduchu. Som zvedavý na vydrž tej peny v mlieku, ale konečne mám dobrý pocit, že som pre ochranu ráfikov urobil maximum ?
Prešiel som snáď celú tému insertov, kde väčšinou písali enduristi a gravity jazdci, a dočítal som sa mnoho protinázorov.
Aké máte skúsenosti s insertami na gravel? Nespomalujú vás na asfalte?
Z gravel biku chcem vyťažiť maximum aj v náročnejšom "negravelovom" teréne, čiže inserty mi pripadajú ako najrozumnejší upgrade na gravel bike. Len sa bojím, že bike stratí rýchlosť na pevnom povrchu.
MrKoubak Moje inserty Anaconda majú hmostnosť okolo 25g/kus, takže váhovo zmenu nezistíš. Jazdil som s dušami, latexovými dušami, bez duše a teraz s insertami. Pocitovo najväčší rozdiel bol prechod na bezduše. Nebolo to o rýchlosti ale o pohodlí, obrovský nárast. Rýchlosť som si neuvedomoval, ale časy začali byť lepšie. Inserty sú viac o pocitovej istote. Ja som mal svoje inzerty ešte vložené aj v Tufo Thundero 40-622 a bolo to ok, pre tvoje 45 to už bude na zváženie podľa vnútornej šírky ráfika (možno bude potrebný aj väčší mtb rozmer)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
take veci mazem, nic nezrastlo : https://www.liqui-moly.com/en/ceramic-paste-p000414.html#3418
Teraz odhliadnuc od dalsich vlastnosti ramu, ktory z gravel variantov by ste vybrali pri vyske 176cm ?
Momentalne mam 10mm spacer pod predstavcom a sedlovka (zasuvatelna cast) trci cca 10,5cm z ramu.
A oba ju maju podla mna peknu
Kazdopadne M, mam rovnaku vysku a rovnaky problem s kratkymi nohami, na cestakoch s 520mm ST mam sedlovku vysunutu 13-14cm… Tiez ma to laka ist do S, kde nebyva velky rozdiel v reachu, ale v stacku uz hej vdaka nizkej hlave.
Apropo, male porovnanie dusi pri uzivani bezdusi
Tubolito cx 63g/~22€
Conti Tour light 105g/~7€
Conti Tour all 155g za ~5€
Tubolito voci light dusi az taky rozdiel vo velkosti neni, dokonca light dusa je uzsia a da sa mozno este viac zmacknut a napratat, rozdiel hmotnosti pocitovo markantny. Vyhralo samozrejme tubolito, vdaka vyssej deklarovanej odolnosti ked by uz prislo na pouzitie. Aj tak neviem ci by sa mi s tym chcelo sr*t a byt kdesi cely od mlieka, to radsej pockam na odvoz
Tak nie vzdy byva ten skok v stacku velky. Napr. Author Ronin velkost 50 ( v tabulke nie je ), ma stack ako moj predosly cestak Rose PRO SL (velkost 55) . Author Ronin velkosti 52 zas priblizne ako sucasny cestak. Rozdiel v reache je zanedbatelny.
Zatial som nakloneny skor k Roninovi nakolko ten druhy ram je podstatne drahsi . Este vyriesit dilemu ci mensi agilnejsi ram, alebo vacsi, s priestorom pre ramovu tasku.
Ja vozim par latexovych rukavic, take tie klasicke ako u doktora.
premýšlam nad insertami na gravel bike do plášťov Pirelli Cinturato https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/gravel-a-cyklokros/pirelli-cinturato-gravel-h-700x45c-tlr-classic-plast-kevlar.html
S plášťmi som 100% spokojný, sú rýchle, pohodlné, na svoj rýchly vzor majú dobrý grip. Akurát sekám predný ráfik aj na zdanlivo neškodných kameňoch a koreňoch na lesných/poľných cestách. V drsnejšom teréne to je utrpenie, aj pri 2 bar musím ísť zbytočne opatrne a pomaly. Väčší tlak ráfik/plášť nezvládajú začne mi to sfukovať.
Prešiel som snáď celú tému insertov, kde väčšinou písali enduristi a gravity jazdci, a dočítal som sa mnoho protinázorov.
Aké máte skúsenosti s insertami na gravel? Nespomalujú vás na asfalte?
Z gravel biku chcem vyťažiť maximum aj v náročnejšom "negravelovom" teréne, čiže inserty mi pripadajú ako najrozumnejší upgrade na gravel bike. Len sa bojím, že bike stratí rýchlosť na pevnom povrchu.
Ďakujem