Kategórie
Bike-tech
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Výpredaj -17% Five Ten Trailcross Clip-In dámske tretry, core black/grey three/red
114 €
-17%
MOC 173 €
Jasne, to berem aj chapem. Nieco som davnejsie o nich cital a viem, ze v CR to je take rozsirenejsie. Len davnejsie mam v hlave plan ist polabzovat aj okolie BA a Male Karpaty a tak ma to zaujalo. V podstate mam pochodenu dost velku cast SR len Male Karpaty (co mam za kopcom,
moc dobre nepoznam...) Len odkedy som kupil dom uz nemam cas na tie punkacske vylety, ked sme isli s jednym 1,5l pivom z MY do ZA na koncert a pod
ako stary je typek ?
Asi 35, ale na tom nezáleží. Určite je zapratávačov viacej v rôznom vekovom a mentálnom rozsahu.
"cele zle" je vytrepat sa za pekneho pocasia cez vikend, idealne hned poobede, na notoricky zname trasy a ocakavat ze tam budem sam. Ked chces mat klud od ludi, vyhybaj sa Cerovke a podobnym trailom, a jazdi lesne chodniky ktorych su tu stovky a na ktorych nestretnes ani cloveka. Pozri si na strave heatmapu a ber ju ako zapchy vo Waze.
Ale no, poznam BA karpaty krizom krazom, zacal som tam vo velkom jazdit pred 20 rokmi (anciasa to je strasne cislo).. takze mam s cim porovnavat
Casy kedy sa lokal bikeri krizom poznali a jazdili spolu su prec, rovnako ako jazdy a akcie foristov odtialto..
Jasne ze chapem:
MLBA: chceme tazit drevo
vsetci: lesy su na rekreaciu a nie na tazbu dreva!
MLBA: ok, tak lesy su na rekreaciu
vsetci: ale len JA sa tam chcem rekreovat!