Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
to by ta nemalo "fascinovat" lebo to je nieco s cim ma clovek pocitat a zariadit sa podla toho, stejne jak si das rusko v šaline ked je kovid, tak nenechas bike za tisice eur niekde v kempe, lebo je "zamknuty"
zamknutý je široký pojem
ak len na nosiči auta hračkarskym zamkom nosiča tak to teda zamknute neni
ja vozím na dovolenky 5kg zamok od abusu.. ten by už zlodejov slušne potrapil plus skovana sirenaň
ale take bajky by som bez dozoru nenechával......
Tak tak, mal si zobrat biky do stanu a spat s nimi, potom by bol macher, co makal 12h denne aby si svoje biky zasluzil a vazil vsak , wtf…
Ano tiez by som svoje biky len tak nezamkol, ale tieto komentare ma vzdy dostanu , neuveritelne.
Alebo este lepsie, ked ma na sworks, mal ist spat do penzionu, vsak ??
To je čo za úvaha? To kvôli tomu, že vysolíme za bike pár tisíc eur, máme si z toho urobiť "modlu" a spať s nimi v posteli? Lebo si to nezaslúžim? To je doslova ako keby si obhajoval tých maogrov, čo to krádnú a za pár šupov hodia kdesi na poľský bazoš.
Aj mne ukradli bike, zamknutý v garáži. Vypátral som aj zlodejov a polícia ich síce chytila, ale môj bike im neprišili. Vraj nedostatok dôkazov, že ho ukradli A čo sa s nimi stalo? Ani neviem, max tak podmienka a teraz niekde pozerajú do garáźe, čo najbližšie šľohnúť.
A tato krádež mi akurát tak znechutila jazdu bicyklom. Zaobstaral som si síce nový bike, ale po jazde, namiesto toho aby som ho EBOL do garáže a šiel sa vyvaliť na gauč alebo pivko ho musím ďalšiu hodinu drhnúť od blata (veď to poznáte, biku a žena v byte) - aby som, ako ty píšeš - si zaslúžil to čo mi má byť dopriate! Kvôli nejakému kktovi, čo sa stále bude obšmietať okolo a čakať na jeden deň, keď sa mi celý ten proces nebude chcieť opakovať a bike ebnem tam, kde nemám
Hovorí sa, že čo si človek nezaslúži, to mu nikdy nebude úplne patriť. Ak je niekto ľahkovážny k svojim veciam, asi na ne nemusel makať 12h denne v pote tváre. Keď si spomeniem čo som musel prežiť aby som si vyskladal svoj prvý dream bike, tak je nemysliteľné aby mi ho niekto šlohol
Myslis dovolenku? No treba vyberat tak, aby si mal bike zamknuty najlepsie u seba v ubytku. Najlepsie su nejake chatky, kde si sam a nikto cudzi. Teda aspon tak to riesim ja. Hotely, penziony resp. spolocne priestory na uskladnenie bicyklov neodporucam.
Tak tak, mal si zobrat biky do stanu a spat s nimi, potom by bol macher, co makal 12h denne aby si svoje biky zasluzil a vazil vsak , wtf…
Ano tiez by som svoje biky len tak nezamkol, ale tieto komentare ma vzdy dostanu , neuveritelne.
tak asi bol v kempe a do auta sa zamknuť nedali a zakryť ich
Myslis dovolenku? No treba vyberat tak, aby si mal bike zamknuty najlepsie u seba v ubytku. Najlepsie su nejake chatky, kde si sam a nikto cudzi. Teda aspon tak to riesim ja. Hotely, penziony resp. spolocne priestory na uskladnenie bicyklov neodporucam.
Myslel som presúvanie medzi ubytkami, niečo ako absolvoval JakobSWE, ale v podstatne menej epickom rozsahu
Keď už mať zamknutý v nejakej spoločnej miestnosti tak len v tom prípade ak sa tá miestnosť na noc zamyká a bajky nie sú za papierovými dverami.
V Rakúsku už asi vedia aký lopkári z východných krajín tam chodia na výlety tak vždy sme mali v hoteli/penzióne miestnosť na biky za železnými dverami s alarmom.
Otazky ako bol bajk zabezpeceny su uplne legitimne a logicke, chceme sa totiz poucit a mat dost informacii, ako ochranit aj tie svoje.
Naopak potlapkavanie po pleci, ake je to hrozne a aki su ludia zli ze ho ukradli je sice ludsky pochopitelne, ale mimo uzialeneho dotycneho nikomu nepomozu.
Ked uz nemozem mat bicykel pod kontrolou, okrem zamknutia vlastnym zamkom beriem prec aspon predne koleso. To viem "pichnut" kdekolvek. Aj do apsidy v stane.
Tak tak, mal si zobrat biky do stanu a spat s nimi,
S cim mas problem? Vsak to v mnohych pripadoch moze byt najefektivnejsie riesenie, ktore ti schvali aj utvar hodnota za peniaze.
Jasne, ze pocas rodinnej dovolenky to nemusi byt idealne riesenie. Ale zatial som nepocul o tom, ze by niekde ukradnuli deti zamknute v noci k stromu.
Otazky ako bol bajk zabezpeceny su uplne legitimne a logicke, chceme sa totiz poucit a mat dost informacii, ako ochranit aj tie svoje.
Pekna uvaha (a to vacsinou s tvojimy nazormi suhlasim naskrz temami), ale nepadla tu jedina otazka ako boli biky zabezpecene. Len co by sa malo, ak by sa malo, rozne fascinacie a pomaly z majitela idiot ze biky- ktore si v konecnom dosledku ani nevazil a podla ludovej mudrosti dokonca ani nezasluzil-na noc "len" zamkol a nespal s nimi. S alarmom, sledovanim a idealne hadam aj napojene na nejaky elektricky ohradnik, ak by sa ich predsa len ktosi po prekonani vstupnych dveri pokusil dotknut...
Takze si myslis, ze mareceja zaujmalo, ci mali lopkari obute Nike alebo Adidas a ci prisli o 2am alebo 3am?
Nehovoriac o tom, ze tvoja odpoved "uplne normalne" bola detailna a vycerpavajuca.
Do miestnosti na to urcenej davam v hoteloch ci penzionoch bicykel ci cyklovozik, lyze bezne. A kto to nedokaze takto urobit mal by ist psychologovi. Penzionu ci hotelu taktiez zalezi vyhnut sa neprijemnostiam.
Palo TT Vies ze by ma to pri nom ani neprekvapilo?
A sorry, nebol som pritom, v konecnom dosledku sa to ani nestalo mne, taktiez nevediem vysetrovanie. Len som dostal strohu info ze sa to stalo, tak v zaujme zvysenia moznosti o 0,1% zeby sa ukazali som to tu pridal. Staci? Ci ideme dalej polemizovat a spochybnovat konanie dotknutych osob ci spravili maximum pre zabezpecenie veci ktore si nezasluzili...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zamknutý je široký pojem
ak len na nosiči auta hračkarskym zamkom nosiča tak to teda zamknute neni
ja vozím na dovolenky 5kg zamok od abusu.. ten by už zlodejov slušne potrapil
ale take bajky by som bez dozoru nenechával......
Aj mne ukradli bike, zamknutý v garáži. Vypátral som aj zlodejov a polícia ich síce chytila, ale môj bike im neprišili. Vraj nedostatok dôkazov, že ho ukradli
A tato krádež mi akurát tak znechutila jazdu bicyklom. Zaobstaral som si síce nový bike, ale po jazde, namiesto toho aby som ho EBOL do garáže a šiel sa vyvaliť na gauč alebo pivko ho musím ďalšiu hodinu drhnúť od blata (veď to poznáte, biku a žena v byte) - aby som, ako ty píšeš - si zaslúžil to čo mi má byť dopriate! Kvôli nejakému kktovi, čo sa stále bude obšmietať okolo a čakať na jeden deň, keď sa mi celý ten proces nebude chcieť opakovať a bike ebnem tam, kde nemám
tak asi bol v kempe a do auta sa zamknuť nedali a zakryť ich
Myslel som presúvanie medzi ubytkami, niečo ako absolvoval JakobSWE, ale v podstatne menej epickom rozsahu
V Rakúsku už asi vedia aký lopkári z východných krajín tam chodia na výlety tak vždy sme mali v hoteli/penzióne miestnosť na biky za železnými dverami s alarmom.
Naopak potlapkavanie po pleci, ake je to hrozne a aki su ludia zli ze ho ukradli je sice ludsky pochopitelne, ale mimo uzialeneho dotycneho nikomu nepomozu.
S cim mas problem?
Jasne, ze pocas rodinnej dovolenky to nemusi byt idealne riesenie. Ale zatial som nepocul o tom, ze by niekde ukradnuli deti zamknute v noci k stromu.
Priority sa riesili tu
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/priority-t13048.html
Pekna uvaha (a to vacsinou s tvojimy nazormi suhlasim naskrz temami), ale nepadla tu jedina otazka ako boli biky zabezpecene. Len co by sa malo, ak by sa malo, rozne fascinacie a pomaly z majitela idiot ze biky- ktore si v konecnom dosledku ani nevazil a podla ludovej mudrosti dokonca ani nezasluzil-na noc "len" zamkol a nespal s nimi. S alarmom, sledovanim a idealne hadam aj napojene na nejaky elektricky ohradnik, ak by sa ich predsa len ktosi po prekonani vstupnych dveri pokusil dotknut...
Nehovoriac o tom, ze tvoja odpoved "uplne normalne" bola detailna a vycerpavajuca.
A sorry, nebol som pritom, v konecnom dosledku sa to ani nestalo mne, taktiez nevediem vysetrovanie. Len som dostal strohu info ze sa to stalo, tak v zaujme zvysenia moznosti o 0,1% zeby sa ukazali som to tu pridal. Staci? Ci ideme dalej polemizovat a spochybnovat konanie dotknutych osob ci spravili maximum pre zabezpecenie veci ktore si nezasluzili...