Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
-16% Kellys Estima COMP 60 27.5 dámsky elektrobicykel, sivá
od 1 599 €
-16%
MOC 3 599 €
-21% BMC 257 AMP AL TWO ST 28 dámsky elektrobicykel, powder sand
2 599 €
-21%
MOC 4 699 €
Výpredaj -15% Pinarello Nytro Urbanist 28 elektrobicykel, modrá
2 799 €
-15%
MOC 6 299 €
-39% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, white/black/blue
1 999 €
-39%
MOC 3 299 €
-42% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, black/dark grey
1 899 €
-42%
MOC 3 299 €
Výpredaj -31% Pinarello Nytro Urbanist Naked 28 elektrobicykel, modrá
2 549 €
-31%
MOC 3 699 €
Akcia -18% Kellys Servisný kit pre Tygon Tayen chránič motora E8000
18,89 €
-18%
MOC 22,99 €
a veľmi ma zaujíma prečo nám vkladáš do prstov slová, ktoré sme nenapísali. žiadne valce tu nikto nehejtoval, rovnako sem nikto nenapísal že má chipnutý bajk, ale podľa teba ich máme všetci. nebolo by odveci niekedy porozmýšľať skôr ako niečo napíšeš.
Čipnutie je forma neškodného tuningu. Je to ako dať si redbull či kávu. A je to oveľa menej nebezpečné ako jazdiť na bicykli pod vplyvom alkoholu. Takže ak si dáte pivko, či dva a jazdite na bicykli a potom sa tu pohoršujete nad čipnutymi bajkmi tak ste pokrytci. A verím tomu že vas takých je tu veľa.
Ebike nie je strašidlo treba sa báť vypatlaných a arogantných.jazdcov čo jazdia ako na ebikoch ale aj bio bikoch v rovnakej miere .
To je z mojej strany všetko k tejto téme.
Vlakno je pre elektrohejterov, ostatni vstup na vlastne riziko.
Je to aj v nadpise, no napriek tomu tema pritahuje ebabetarov, co nervozne poletuju nablizku jak komare.
Čipnutie je forma neškodného tuningu.
Pachatel obhajuje dovody trestneho cinu, to tu mame ako z ucebnice
Keby soferi nechlastali a vzdy jazdili podla pravidiel, kolko milionov by sa usetrilo na radaroch+dregeroch. Plus ich periodicka kalibracia a vymena.
Chapes na co narazam ? Preco asi su zvysene hliadky na velku noc... Lebo ludia vedia ze nemaju soferovat ozraty a prekracovat rychlost, ale napriek tomu tak robia (porusuju zakon). Pravidelne sa to musi kontrolovat, keby nie tak na cestach mame armagedon... Strach z trestu a pokut tvori rovnovahu, aby armagedon tu nebol.
Darmo mas zakon, ked nijak nekontrolujes jeho dodrziavanie. Ludia vzdy budu skusat co im prejde,
Práveže je to inšpirujúce sa zlepšovať a výkonnostne posúvať. Samozrejme, že nedosiahnem dávať do kopca tie stovky wattov čo im vyvážajú ťažké prdele. Napísal som to iba ako reakciu na to ako sa tu obhajuje jazda na ZŤP, že aj tam si človek zamaká. No musím sa opäť smiať na to výkone. Čím väčší cvalík, tým extrémnejšia podpora v kopcoch. To už sú len športové výkony. A ak sa náhodou vyskytne na čele takého tukoša kvapka potu, tak energia sa našťastie dá doplniť zopár pivami a smažákom k tomu. Však hľadák pri výkone netreba podceňovať.
https://youtube.com/shorts/Bi-Q9VKpwLc?feature=share3
https://youtube.com/shorts/Bi-Q9VKpwLc?feature=share3
Presne na toho som myslel. A nevedel som ho na IG nájsť.
Veľmi mocne sa mýliš... Zmeniť nemotorové vozidlo na motorové, bez patričných povolení a papierov, nie je neškodný tuning.
Zároveň používanie motorového vozidla na cyklistických chodníkoch a lesných cestách je zakázané a pri prichytení patrične pokutované. Opäť žiadny neškodný tuning.
Je to jednoznačne porušovanie zákona. A začína to rovno v predajniach - pri predaji sa ťa opýtajú, či to chceš za 200 Eur prečipovať, aby si mohol jazdiť rýchlejšie. To si nevymýšľam, je to skúsenosť otca mojej kolegyne. Samozrejme, že dal tie dve stovky a po dvoch mesiacoch jazdenia odpočíva - zlomená kľučka, nezvládol zjazd v lese. Kedysi sa trochu vozil, ale nikdy na MTB ani v lese. A pritom, kúpu pedelecu som kolegyni schválil a doporučil - jej otec je dôchodca, po infarkte, potrebuje sa hýbať.
Čítal som že vedia prečipovať ebiky tak že sa to dá kombináciou tlačítok zapnúť aj vypnúť. Hackeri idú s dobou.
Inak keď vás obehol ebiker, len vám to dokazuje že je stále priestor na zlepšovanie. Berte to ako výzvu a frflanie nechajte doma …
Dnes sa veľa cesťákov išlo schovať do lesa. Ja tiež ?