nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
https://twitter.com/faustocoppi60/status/1675869052089106432/photo/1
Malokto by chcel dopadnut ako Jakobsen pred par rokmi...
tento link bol doslova 2 slovom dva prispevky nad mattovym a 3 slovom 3 prispevky nad tvojim kde to bolo cele rozpisane a bez videa. takze sa nam snazis povedat ze ti pripojenie nacita mtbiker ale idnes sa ani neodvazis otvorit?
OK, na rovinu: naozaj som nemal dobré pripojenie na internet, bol som na horách. Kvôli výsledku etapy som čekol len procyclingstats a toto fórum a zo zvedavosti na "clickbait" komentár, čo urobil vanaeart, som sa opýtal konkrétnejšie. Príspevok, na ktorý narážaš som si nevšimol, ale link by som isto nerozklikol aj tak. Ak to ako vysvetlenie nestačí, pokojne môžeme zorganizovať call/meeting, aj s tebou aj mattom, prípadne ďalšími, ktorým to pokazilo deň, kde sa pokúsim ešte raz obhájiť svoju otázku a vysvetliť detaily
Inak dobrý príklad, kde bol Sagan pred dvomi rokmi a kde teraz... Ale je pravda, že teraz je tom nenormálne prehustené...
Vsak van Aert aj spominal v rozhovore, ze sa najprv tukol s Philipsenom a potom mal kontakt s nejakym divakom, tak zvesil nohy
Inak dobrý príklad, kde bol Sagan pred dvomi rokmi a kde teraz... Ale je pravda, že teraz je tom nenormálne prehustené...
dal som prvú co Ewan zložil Sagana a inú ked tiež Ewan spadol pri dojazde v zákrute ale nabehla tá istá, ani som nakoniec tú druhú na you tube nenašiel ale tuším tam špurtoval aj s MVDP a tým Eritrejcom ale tam spadol len Ewan, Sagan už nemá na špurty kondíciu, niekady ked mal FTP od 5,7 do 5,5 tak prichádzal po 4 - 6 hodinách do špurtu odpočinutý preto bol aj rýchlejší, tuto je príklad Greipla v top kondícii na TDF ked vyhral napríklad v Paríži, našiel som aj ten druhý pád Ewana pri špurte v zákrute, tentoraz zložil len sám seba ked sa preložil o jazdca pred sebou - Ewan zabudol že nemože špurtovať hlava dole a rovno
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Maju rest day ci co ?:)
Aleže ukážkový. No až teraz od 80 km nejaký únik. Tak sa to asi rozbehne. Uvidíme koľko im nechajú časovú medzeru.
https://sportnet.sme.sk/spravy/cyklistika-wout-van-aert-sagan-by-philipsena-vytlacil-tour-de-france-2023/
"Prinajlepšom" pôjdu dole obaja...
inak ake okuliare maju Philipsen a Poel? Paradne su