nenasiel som tu na to ziadnu specialnu temu, len to bolo spominane v niektorych inych vlaknach.
Ti co ste absolvovali bikefitting ake s tym mate skusenosti?
Jazdim niekolko rokov na svojom biku aj dlhe vzdialenosti a nemam ziadny problem. Stale vsak uvazujem ci dlhodobo nesedim zle a neodzrkadli sa to na chrbitci alebo niecom inom.
Tiez zarazky na tretrach mam pocit ze su fajn, ale mozno zmena dokaze zvysit moj vykon/komfort o cosi viac.
Zaujima ma ze ci ti co to skusili (a kde to skusili, ako to prebiehalo) pocitili nejaky efekt.
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
Za mňa to bolo čo sa týka odbornosti také slabé, na to aby sa trafila velkosť rámu možno OK, ale od dynamického fittingu s analýzou šliapania a podobne to je na kilometre vzdialené. Určite by som chcel skúsiť niečo lepšie.
Skús napríklad PROefekt KE, vedia nastaviť bike aj Teba komplet diagnostikou
teraz uz to je drahsie 4500czk, vid
https://www.harfasport.cz/bikefitting-nastaveni-posedu-na-kole/
pan Stedry hovoril ze chodieva aj do Banskej Bystrice robit fit, ale narychlo z mobilu neviem najst kde presne. chodieval tam na 2-3dni v mesiaci
ked citam recenzie tak rozdiel v cene 60e oproti mtbikeru nebol pre mna az taky obrovsky, a ten servis zazitok a velmi osobny pristup mi za to urcite stal
Pozdravujem, bol si napokon vo Velosprinte? Ak ano ako si bol spokojny? dik
Resp. iný bikefitting v rámci Žilinského kraja. Napr. v Dolnom Kubíne to má Škvarka, resp. skúsenosti s inými servismi.
Jazdím na MTB Scott Spark. Vopred ďakujem partia
Chlapik je namakany, ma tam toho viac a oplati sa pozriet. V inom videu zaujimavo kritizuje/vysvetluje preco su rozne tabulkove a laserove fittingy zle (resp. mozu dopadnut zle).