nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Sranda, ako vsetci komentuju Wouta, ale to, ze ide Sepp druhu GT v priebehu 3 mesiacov a taha jak blazon, zostava akesi nepovsimnute
Môj názor a Aert ma nezaujíma, nech si ťahá koľko chce, tí čo idú na celkové im to môže byť fuk idú si svoje tempo a keď zapnú prejdú ho ako nič.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Samozrejme... Až na tú poslednú vrchársku etapu vlani. Keď ťahal v poslednom kopci WVA(ten bol vpredu z úniku), za ním Sepp, Jonas a Tadej. Wout ťahal tak že Sepp si z jeho háku musel vystúpiť a spýtal sa ho či potiahne Jonasa ďalej. Wout mu na to kývol a ťahal tak že odparovál aj Tadeja.... Najlepší domestik celkom bol podľa mňa WVA. Sepp je výborný ale dosť často máva "zlý deň". Aj preto sa Sepp nechce stavať do pozície pretekára na celkové poradie.
to bolo vlani, tento rok to už neplatí, Kuss je lepší, resp. Aert sa v kopcoch zhoršil, W/kg a zrejme to bude tým kg
Guglielmi v úniku ,,urval,, aj Burgaudea a zostal sám vojak v poli
edit: horšiu kondíciu u klasikára Aerta vidno aj v záveroch rovinatých etáp kde je menej dominantnejší ako v minulosti, podobne ako Sagan, ... trocha mu začína dochádzať para, už neni najmladší a možno svoje urobili aj sezóny ked šiel naplno v zime aj v lete, vidno to aj v bodovacej súťaži ked vlani bol v nej bezkonkurenčný kým teraz to na zelený nevyzerá
Dovolim si nesuhlasit. Jednoducho mu chýba výkon. Do špurtu príde už tak unavený, že jednoducho viac ako ist v háku nedokáže. Ak z neho vykukne, tak "cúva". To ostatné sú len vyhovorky.
V konkurencii kde rozhodujú centimetre a úplné detaily musí byť športovec 100% disciplinovaný, inak nemá šancu sa rovnať najlepším, nech sa volá akokoľvek.
Ma , len si ho schoval po dojazde . Nedávno ukradli už neviem komu computer . Hodinky nosí zrejme RMille.
Inak prečo ma dnes na ofic.stránke 25s a včera mal 24s stratu.
Inak prečo ma dnes na ofic.stránke 25s a včera mal 24s stratu.
To bol Mohoric, po jednej z klasik. Pisal na Twitter, ze dotycny si moze Garmin nechat, len nech mu posle data