nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Tiež som v kútiku duše dúfal, že Sagan bude lepšie, ale čo sa dá robiť. Keď to nejde, tak to nejde. Nič s tým nespravíme. Minulý mal nejaké výsledky do päťky, teraz bohužiaľ...
https://fb.watch/lFwOMXh9pn/
https://fb.watch/lFwOMXh9pn/
Skôr predvareny. Lebo až dnešná etapa bude ako jazda v papiňáku. Hic, kopce a cely deň pražiace slnko. Keď príde do cieľa, tak ho už môžu rovno porcovať.
Toto si nedovolí ani nejaký čutálista, ktorý sa ešte vie schovať za ostatných 10, čo sú triezvi.
Urobiť takéto niečo počas sezóny??? To už chce totálne hrošiu kožu! Za toto sa vo vrcholovom športe rušia zmluvy! Toto by si u Olega Tinkova NIKDY nedovolil! Tam musel inak sekať latinu, inak by mu rus natrhol riť.
Dokonca v hokeji za toto vyhadzujú z reprezentácie.
Takto si ku koncu kariéry zničiť meno, to je fakt známka mimoriadne nízkej inteligencie. Kašle tým na zamestnávateľa, sponzorov, fanúšikov!
Fanúšikovia vedia takej hviezde veľa odpustiť, ale to tá bývalá hviezda musí chcieť. A on už evidentne nechce.
Pamätám si na jeho tri majstráky, ktoré som pozeral od prvého kilometra a na druhý deň som nemohol ani hovoriť!
Či je za poklesom jeho výkonu Covid, politika (treba nové tváre, hlavne z krajím, kde sídlia sponzori) alebo je za tým rozvrat jeho osobného života, to je úplne jedno. Vrcholový šport neni len o točení pedálmi ale hlavne o psychike.
Šampióni, ako bol napríklad Cancellara odchádzajú z vrcholu.
Sagan má našliapnuté na to, odísť s neskutočnou hanbou! Odchod z vrcholu je tá najťažšia vec na svete, ale čaká to každého šampióna. Hrozne som chcel aby toto ustál. Ale asi nemôžem chcieť všetko.
17. etepa bude rozhodujúca, grupeto sa urobí už 15 km po štarte na začiatku 13 kilometrového kopca kde je 1 100 metrov s 8,2 percentami a potom co cieľa čaká pretekárov ešte 150 kilometrov s 5 400 nastúpanými metrami kde neni ani meter po rovine, toto zrejme každý nedá
Toto si nedovolí ani nejaký čutálista, ktorý sa ešte vie schovať za ostatných 10, čo sú triezvi.
Urobiť takéto niečo počas sezóny??? To už chce totálne hrošiu kožu! Za toto sa vo vrcholovom športe rušia zmluvy! Toto by si u Olega Tinkova NIKDY nedovolil! Tam musel inak sekať latinu, inak by mu rus natrhol riť.
Dokonca v hokeji za toto vyhadzujú z reprezentácie.
Takto si ku koncu kariéry zničiť meno, to je fakt známka mimoriadne nízkej inteligencie. Kašle tým na zamestnávateľa, sponzorov, fanúšikov!
Fanúšikovia vedia takej hviezde veľa odpustiť, ale to tá bývalá hviezda musí chcieť. A on už evidentne nechce.
Pamätám si na jeho tri majstráky, ktoré som pozeral od prvého kilometra a na druhý deň som nemohol ani hovoriť!
Či je za poklesom jeho výkonu Covid, politika (treba nové tváre, hlavne z krajím, kde sídlia sponzori) alebo je za tým rozvrat jeho osobného života, to je úplne jedno. Vrcholový šport neni len o točení pedálmi ale hlavne o psychike.
Šampióni, ako bol napríklad Cancellara odchádzajú z vrcholu.
Sagan má našliapnuté na to, odísť s neskutočnou hanbou! Odchod z vrcholu je tá najťažšia vec na svete, ale čaká to každého šampióna. Hrozne som chcel aby toto ustál. Ale asi nemôžem chcieť všetko.
moc prežívaš ten jeho odchod z profycyklistiky, asi zato že on je tazkyprofesional a ty tazkyamater
už stiahli pelotón takže dnes ok
Koľko poznáš vrcholových športovcov? Majstrov sveta alebo olympijských víťazov, vrcholových trénerov, manažérov tímov?
Myslím tak poznať, že ti povedia aj niečo zo zákulisia. Ja ich pár, resp. pekných pár poznám.
A ak nie, prečítaj si nejakú knihu o zákulisí vrcholového športu. Možeš začať knihou "Tajné preteky"
Nebudeš potom mať blbé poznámky.
Všetko je politika a biznis.