ale ved hej, vseci co maju aj elektricky napr. aj rasto baranek a mnoho dalsich su uz byvali sportovci ,nech sa paci pridite sem a natrenujte si 1 hodinu zjazdu ,potom zistite ze za vlastne mate nastupat cez 5000 + vyskovych ...a to som ratal moje casy napr. na zmiji to oni jazdia okolo 8min ....a ebajky sa vobec nevyvijaju ze?! no skor mam pocit ze hejteri tu zaspali v case a verklikuju dookola co uz davno vseobecne neplati ...lebo nechcu vidiet
pametam si tu debaty HT staci na vsetko ,tlmic su len dalsie zbytocne naklady a starosti ,teleskodka vsakano,
a v bajkparku sa iba vozite dole z coho ste unaveni a pod. zvasty ...mam super bajcik 2v1 ked chcem vyberem baterku mam 17kg bio bajk a idem vyjazd ,keby aj dosla baterka dalej slapem za svoje s menitelnou geoskou mam vlastne 4 bajky exc,etrail a bioxc,biotrail....ale skoda presviecat muchy ,pripomoc je proste zlo a treba ho upalit
Hmmm, o tom či niekto na ebajku športuje, alebo sa len vozí pre zábavu, môžu presvedčiť čísla. Verím, že bývalý profík dáva podľa powermetra na e-súťažnej trati také isté W ako by dal bez E. Len je to iný šport ale stále je to zábava 🤷♂️
..mam super bajcik 2v1 ked chcem vyberem baterku mam 17kg bio bajk a idem vyjazd ,keby aj dosla baterka dalej slapem za svoje s menitelnou geoskou mam vlastne 4 bajky exc,etrail a bioxc,biotrail....ale skoda presviecat muchy ,pripomoc je proste zlo a treba ho upalit
minule som písal že ebike sú sprevodovane do rýchla a vyššia váha to by som v hornatých lokalitách musel tlačiť a dojazd by bol mizerný.
2 batérie neriešia problém. Možno 3?
A za také peniaze mám niečo úplne iné
dnes na hole som minul 2ledky z piatich ,na tych troch by som to otocil znova hore a na tej jednej este pridal nejaky trail napr.ozembuch co je "dole" nizsie ,mam prosim pekne 430w baterku ,ale dnes som sa aj flakal lebo som isiel s bio bajkerom a bajkerkou ako guide ,na najnizsej podpore z nohy na nohu ...ale zadarminko to tiez nebolo,dole za svoje lebo aj tak by to bolo vacsinu casu vypnute ale zas nejaky technicky traverzovy chodnik si vychutnas uplne inak ,uz sa tesim ked si dam v tempe taipan aj napiat ,takto si viem dat trasy ktore som na bio vynechaval kvoli efektivite a kondicke ...ked stihas jazdit uz len cez vikend, tak je to trapenie potom,lebo treba aspon dve udrziavacie ked aj kratke jazdy v tyzdni ...a zas v pondelok do prace rozbity potom,nic moc...
mne vyhovuje takyto odlahceny SL ebajk ,full ecko som nechcel a dockal som sa ...ale vyvoj ide dalej ,budu lahsie motory baterie a pritom s vacsou kapacitou ci vykonom ...uz teraz neviem vybit moju na jeden vyjazd ,pripomozem si len nahor a dole uz nepotrebujem ,lebo to nema 27kg ...
Jožo, nejde o to najazdiť čo najviac km za deň, ale podstata je nemíňať elektriku pri športovaní. Tak či tak si celý deň von, užiješ si slnko aj čerstvý vzduch.
Vládzem menej ako pred 30 rokmi, ale to je predsa normálne. Preto mám na všetkých bicykloch trojprevodník, zaradím malú placku a ide sa:)
Dneska elektroraketometník letel hore poliami , pri Trenčíne jak strela
Ja som s vyplazeným jazykom dusil dolu smerom na Juh asi po 30 km po horských stúpaniach a klesaniach.
Darmo , ľudské mäskovo- kostičkové nožičky bez elektro podpory tak nemakajú...
Jožo, nejde o to najazdiť čo najviac km za deň, ale podstata je nemíňať elektriku pri športovaní. Tak či tak si celý deň von, užiješ si slnko aj čerstvý vzduch.
Vládzem menej ako pred 30 rokmi, ale to je predsa normálne. Preto mám na všetkých bicykloch trojprevodník, zaradím malú placku a ide sa:)
Vsak nejde ,to som pisal kvoli tym blbostiam o dvoch baterkach...neminat elektriku wtf naspet do jaskyne ,ale potom vsetci ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pametam si tu debaty HT staci na vsetko ,tlmic su len dalsie zbytocne naklady a starosti ,teleskodka vsakano,
a v bajkparku sa iba vozite dole z coho ste unaveni
2 batérie neriešia problém. Možno 3?
A za také peniaze mám niečo úplne iné
mne vyhovuje takyto odlahceny SL ebajk ,full ecko som nechcel a dockal som sa ...ale vyvoj ide dalej ,budu lahsie motory baterie a pritom s vacsou kapacitou ci vykonom ...uz teraz neviem vybit moju na jeden vyjazd ,pripomozem si len nahor a dole uz nepotrebujem ,lebo to nema 27kg ...
HM veľké decko tak ty si iný level😯🤡
Ja som s vyplazeným jazykom dusil dolu smerom na Juh asi po 30 km po horských stúpaniach a klesaniach.
Darmo , ľudské mäskovo- kostičkové nožičky bez elektro podpory tak nemakajú...
Neviem , nevšimol som si ale letel ako blesk...takže je to možné....
Vsak nejde ,to som pisal kvoli tym blbostiam o dvoch baterkach...neminat elektriku wtf naspet do jaskyne ,ale potom vsetci ?
To je take skarede, ze ani za tie peniaze by som nato nesadol