Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Jediny kto tu nechape podstatu vlakna su ebabetari, opakovane vracajuci sa do tejto diskusie, ktora nie je urcena pre nich.
Potom sa stazuju ako ich nikto nema rad, ze su tercom posmechu.
Uz sme si to tu vysvetlovali viackrat, skusim ale opat. Ja hejtujem ~30 rocnych *****ov ktori by vsetko co jazdia mohli dat za vlastne, ale ani to neskusia. No a potom ma trapi dosledok rozvoja *****stva, a to ze k legalnym zaujimavym MTB trasam sa nikdy nedopracujeme, pokial sa legislativne nerozlisia realne bicykle a elektromotorky. Ono totizto impotenni kvaziochrancovia prirody pouzivaju blbych tuckov na elektromotocykloch ako argument na obhajobu svojich uchylnych predstav k narusani podneho krytu vysokou prevadzkou v pripade povolenia bla bla bla ...
Jediny kto tu nechape podstatu vlakna su ebabetari, opakovane vracajuci sa do tejto diskusie, ktora nie je urcena pre nich.
Ver tomu ,že drviva vačšina ludí nič nerieši sadne na bike či už normalny alebo e-bike a ide sa bicyklovat. No a potom asi to malé percento chodí sem sa hádať o nezmysloch . Dakedy aspon ludia ešte brali veci s nadlhadom no dnes už sa každy úraža a hadá s človekom čo ani nepozna. Diskitujúci Nevie absolutne zniest ani malú nálož vtipu na jeho osobu či trocha sarkazmu.
Vzhladom k tomu ze kolko ludi aj z opacneho tabora, sa zapaja do tejto diskusie a vlakna, je to daleko "maleho percenta".
By som povedal ze milovnikov je tu viac ako hejterov, co je celkom vtipne voci nadpisu.
Co je uplna bomba, ze moje prispevky, ktore su v sulade s napisom, su casto zablokovane. Navrhujem pozicane vratit naspat.
tak ako nam ulahčili život auta, umyvačka riadu pračka to iste robia aj elektrobicykle. Asi je nás už viac s tými e-bikmi:). Kludne hejtuj ale nechapem rozculovat sa nad obhajobou e-bikov obzvlášť ked bude toho pribudat. Ja mam e-bike lebo sa mi nechce chodit do kopca a potom su kopce kde aj keby mam velmi dobru kondicku to jednoducho na klasike nedam a tlačim popri bicyklu ale na e-bike sa miesto toho ešte aj zabavím. Nehovoriac otom,že natom tahám decká a konečne trávim aj s manželkou spoločný čas v prírode. Ked niekto tvrdí ,že má natom rovnaku kondičku či najazdí viac ale za menej času tak nech sa tým obhajuje može ti to byt uplne fuk. Určite gro ludí to má preto,že su leniví ale vela ludí to má aj preto, že sa chce viacej zabavit napr otočit si trail 3krát miesto raz alebo po robote miesto 2 hodin za hodinku čosi pojazdit alebo nemajú tolko času na budovanie vlastnej kondicie a nie preto že su leniví:)
No zdá sa že bioši sa nikdy nepohnú z miesta. Fyzicky im to ide oveľa horšie a mentalne asi vôbec. Ebike je korenim cyklistiky. Neslané nechutné jedlo, hocako výživné, si nikdy plnohodnotne nevychutnáš. Niekedy treba narušiť systém aby sa veci pohli.
Bioši sú ako zástancovia nenamastenej retiazky. Je to síce úplne prieodzený progress, ale z praktického hľadiska úplná hovadina
Na jarnej zeleninke vydržíš chvíľu. Časom ale zistíš že potrebuješ aj nieco ozajstné na jedenie. Tak je to aj s ebikermi. My už sme ochutnali pravú chuť cyklistiky, kým vy ešte papáte detské kašičky …
Neviem ci to bude z tepla ale ak by sem chodili iba hejteri (ked je to ich tema) tazko by to tu este zilo. Ako to citam biosov nasieraju cipy a nie ebiky. Lenze cip je ako pani Colombova, stale sa spomina ale nik ju nevidel. Ci predajca ponuka cip priamo pri kupe tazko overit, ja som kupoval 2 ebiky naraz a ziadny cip nam ponukany nebol. Vela hejtov (niektore su ozaj dobre, vtipne a pobavili) mi tu skor pride ako urazene ego ktore sa potom hroti az k pokusom o obmedzovanie osobnej slobody. Mam ebike cca 2 mesiace a komu som to doteraz pozical, kazdy bol prekvapeny ako sa na tom jazdi, ze to nieje ako moped, treba aj sliapnut a hned by do toho sli, teda kym som im nepovedal co to stalo.
Priznajte sa! Ktory z vas to bol? Na Sliezskom dome je odstavena nabijacia stanica! https://eu.zonerama.com/sklL/Album/10037286 Vobec to tam cele smeruje niekam ... pivo za 5,50 ako by to tam vlacili na chrbte. Drahsie som pil len gastanove na Korzike. Mozno sa boli priucat u tamojsich zbojnikov.
... Lenze cip je ako pani Colombova, stale sa spomina ale nik ju nevidel.
Pani Colombovu naozaj nikto nikdy nevidel. Ale k "cipovaniu" ci uz kolobeziek alebo ebajkov sa ti uz bez problemov prizna ... ktokolvek, tvariac sa ze sa "vivini" tym, ze ti povie, ze s takym niecim by si uz potom nemal jazdit v premavke, ale len niekde na neverejnom uzatvorenom okruhu. Navrhuje ti prenajat si letisko. (vid vcerajsu reportaz v RTVS)
To, ze tebe to ponuknute nebolo alebo ze ty si o to neziadal a nemas to, neznamena, ze ak by si tu temu nadhodil tak odpoved by bola "no problem" a prisla by skor, ako by si dopovedal svoju otazku.
A potom je uz naozaj len na jazdcovi a jeho svedomi, ci to bude pouzivat v premavke alebo nie. Dokazovat to pri roznych nehodach bude velmi tazke.
E-bikery sem chodia vyrozpravat svoj pribeh a dufaju ze im udelime certifikat, ze sa mozu bicyklovat na e-biku Alebo si chcu potvrdit, ze e-bike je cyklistika. Co nie je lebo maju motorcek, je to e-cyklistika, sport, rekreacia to je uz na nich ale v podstate sa cyklisti vzdy budu pousmievat na tych co potrebuju motorcek. Tak ako skialpinisti sa smiali zo
skialpinistov co isli hore lanovkou, ci maju pokaze lyze.
ty sa pousmievas nad tým,že potrebujem motorček ja zase nad tým ako sa pachtíš v 30°C:) Ale v reale zase drvivá vačšina ludí to vníma takto : ty si happy že si si dal do tela a ja zase že som si bez väčšej námahy v takomto teple dal môj obľúbený trail. Obaja happy A život ide dalej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
LOL tusim som sa celkom odviazal ;-]
Ver tomu ,že drviva vačšina ludí nič nerieši sadne na bike či už normalny alebo e-bike a ide sa bicyklovat. No a potom asi to malé percento chodí sem sa hádať o nezmysloch . Dakedy aspon ludia ešte brali veci s nadlhadom no dnes už sa každy úraža a hadá s človekom čo ani nepozna. Diskitujúci Nevie absolutne zniest ani malú nálož vtipu na jeho osobu či trocha sarkazmu.
By som povedal ze milovnikov je tu viac ako hejterov, co je celkom vtipne voci nadpisu.
Co je uplna bomba, ze moje prispevky, ktore su v sulade s napisom, su casto zablokovane.
Ale čip sa nedá žiadnym spôsobom obkecat.
Bioši sú ako zástancovia nenamastenej retiazky. Je to síce úplne prieodzený progress, ale z praktického hľadiska úplná hovadina
Tak toto rovno do hlodov fóra
Pani Colombovu naozaj nikto nikdy nevidel. Ale k "cipovaniu" ci uz kolobeziek alebo ebajkov sa ti uz bez problemov prizna ... ktokolvek, tvariac sa ze sa "vivini" tym, ze ti povie, ze s takym niecim by si uz potom nemal jazdit v premavke, ale len niekde na neverejnom uzatvorenom okruhu. Navrhuje ti prenajat si letisko.
To, ze tebe to ponuknute nebolo alebo ze ty si o to neziadal a nemas to, neznamena, ze ak by si tu temu nadhodil tak odpoved by bola "no problem" a prisla by skor, ako by si dopovedal svoju otazku.
A potom je uz naozaj len na jazdcovi a jeho svedomi, ci to bude pouzivat v premavke alebo nie. Dokazovat to pri roznych nehodach bude velmi tazke.
skialpinistov co isli hore lanovkou, ci maju pokaze lyze.